zgrozazgroza Dziel i rządź 16.04.09, 10:37 Furda sąd lustracyjny, furda prawo. PIS wie jak rządzić: ma prezydenta, ma IPN, chciał mieć wywiad i służby. Prawie wszystko jak radzieckich przepisach na władzę. Na szczęście naród jest trochę mądrzejszy od tych zniewieściałych, niespełnionych frustratów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Kto rządzi i dzieli IP: 78.8.145.* 16.04.09, 11:11 Zdaje się,że od półtora roku rządzi PO a jej głównym zajęciem jest tropienie zbrodni PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrozazgroza zbrodnie PIS 16.04.09, 11:27 Mocno powiedziane, ale jeżeli dokumenty zamiast do sądu lustracyjnego trafiają z IPN poprzez układ partyjny na biurko prezesa PIS to może warto zainteresować tym prokuraturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: zbrodnie PIS IP: 78.8.145.* 16.04.09, 12:02 To zainteresuj. Jak na razie to jedyne udowodnione zbrodnie PiSu to zabójstwo laptopa (szt.1) i pół kilo dorsza :) Coś kiepsko z wydajnością peowskiego "wymiaru sprawiedliwości" Odpowiedz Link Zgłoś
zgrozazgroza Re: zbrodnie PIS 16.04.09, 12:33 Dlatego mówię, że użyte przez Ciebie określenie "zbrodnie" to dużo powiedziane. W przypadku wykorzystywaniu przez PIS materiałów IPN w układzie "kolesiowskim", poza oficjalnym obiegiem prawnym zachodzi podejrzenie popełnienia pospolitego przestępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: odpieprzcie się od Grzelczyka... 16.04.09, 10:52 ... anonimowi opluwacze. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej554 Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych 16.04.09, 11:38 Piesek dobrze szczeka i gryzie to kaczorek pogłaszcze go po główce kolejnym orderem- jak pozostałe liżące rękę pieski z IPN. [/b] Odpowiedz Link Zgłoś
jerzywroclaw Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych 16.04.09, 11:41 Jak za komuny,fachowiec,który zna się na wszystkim,raz jest wojewodą,drugim razem historykiem. Taka sobie gnida,która żyje naszym kosztem! A miało być inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych 16.04.09, 12:38 Kanalia, która do IPN-u nadaje się w sam raz! Odpowiedz Link Zgłoś
arctgx Dopóki służysz pisowi... 16.04.09, 13:50 ...twoja współpraca jest maskowana (bo partia ma być czysta moralnie). Odejdź z partii, a znajdziemy haka. Tak wygląda działalność Instytutu Pamięci Na usługach. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Dopóki nie jesteś przydatny dla Salonu 16.04.09, 15:44 twoja osoba jest albo niezauważana albo krytykowana. Gdy zaczniesz mieć problemy z IPN, Michnik ze swoją gazetką rzucają się na pomoc. Będą zajadle atakować twoich wrogów, nawet choćby w przeszłości mieli na twój temat złe zdanie. Tak wygląda działalność Gazety Wybiórczej na usługach postkomuszego Salonu. Najlepszy przykład to casus Wałęsy. Niegdyś zaciekle zwalczany przez Michnika i wyśmiewany przez salonowców, dziś urasta to rangi świętego symbolu, którego broni się przed profanacją ateistów, co nie uwierzyli w dogmaty okrągłostołowej religii. Wszystko w imię legitymizacji wpływów pezetpeerowskiej oligarchii za pomocą zafałszowanej historii i mitów. Odpowiedz Link Zgłoś
arctgx okrągłostołowi ateiści-zamordyści 16.04.09, 16:16 Nie należę do zwolenników idealizowania Wałęsy, jotpedwójki czy innych postaci z lewa i prawa obrastających w wizerunki udziałem własnym lub cudzym. Zauważam jednak, jak wybiórczo i instrumentalnie posługuje się IPN w znajdywaniu haków. Póki osobnik należy do pisu, ma parasol ochronny. Jeśli staje się nieposłuszny dyktatowi wielkich braci - polityczni funkcjonariusze IPN-u wyciągają papiery. Ci, których zwiesz ateistami religii okrągłostołowej, są na ogół zarazem zakompleksionymi krucjatorami prawicowego zamordyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: okrągłostołowi ateiści-zamordyści 16.04.09, 23:35 Ja nie jestem zwolennikiem PiS. Zauważam jednak, że z tymi parasolami ochronnymi to nie jest do końca tak jak sugerujesz. W artykule napisano: "Libicki został w ubiegłym tygodniu skreślony z listy wyborczej PiS w Wielkopolsce. Powodem były odnalezione w IPN akta SB, w których występuje on jako źródło informacji wywiadu PRL." Na czym polega nieposłuszeństwo Libickiego? On zaczął krytykować otwarcie Kaczyńskich dopiero po skreśleniu go z listy wyborczej. To przeczy Twojej tezie. Co do IPN. Nie jest to instytucja bez wad, ale myślę, że ostatnio zrobiła naprawdę kawał dobrej roboty. O stronniczość oskarżają ją głównie ci, którzy boją się o własne tyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
arctgx Re: okrągłostołowi ateiści-zamordyści 17.04.09, 02:38 >2009-04-15, ostatnia aktualizacja 2009-04-16 19:19 Nie jestem pewien czy w wersji artykułu z czasu pisania postu był ten tekst, ale jeśli tak, to przyznaję się do błędu (na bazie artykułu, bo nie znam tej sytuacji z innych źródeł). A jednak wizytowanie jako wiceszef Instrumentalnej Prześwietlarki Na Usługach prezesa PiSu nie daje mi przekonania, że to instytucja, której pierwszorzędnym zadaniem jest dochodzeniem do prawdy - chyba że z zastrzeżeniem że to ten kawałek prawdy, który jakoś interesuje wielkich braci. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesss Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych 16.04.09, 15:42 Prywatnie to ty możesz lustrować ze szklanej kuli,a nie z zasobów IPN.Z kim stajesz,takim się stajesz.Pasujesz w tych okularach do tych z półek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych IP: *.171.244.23.static.crowley.pl 16.04.09, 15:49 Lustracja boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joannita Feliks Edmuntowicz IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.09, 17:15 Feliks Edmuntowicz Grzelczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czester Ilu jeszcze Maleszków robi w GW? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.04.09, 17:41 Skoro zawsze gdy mowa o lustracji i IPNie dostaja poteznego ataku sraki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czester A Jaruzel nadal jest czlowiekiem honoru? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.04.09, 17:43 Mimo, ze znowu gowno na wierzch wyplynelo przed paroma dniami czyt. czlowiek honoru kazal zestrzelic samolot pilotowany przez obywatela panstwa polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
komitetkontrolnykontra Oni... 17.04.09, 09:02 "Paranoja to, pod pewnymi względami, współczesne udoskonalenie niezwykle starego zmysłu, który wciąż występuje u zwierząt - mam tu na myśli zwierzynę łowną - i polega na świadomości bycia pod obserwacją. Paranoja jest więc zmysłem atawistycznym. Zmysłem, który przetrwał, odkąd nasi praprzodkowie byli narażeni na ataki drapieżników i on właśnie podpowiadał im, że są śledzeni. A śledziło ich zazwyczaj coś, co chciało ich upolować..." Philip K. Dick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Grzelczyk, idź się napić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 20:02 mordo ty kacza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az z Barcelony Re: Grzelczyk, idź wyruchac IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.09, 21:59 Grzelczyk, to male piwko.... sa gorsi, jak ten Jahoda, ktorego Stalin kazal rozwalic.# Panie Grzelczyk, ..... synu feliksa... trzymaj sie.... b0 i tak wyru...oM CIEM, mendo jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrzellChick Re: Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.04.09, 22:28 sapere napisał: > Wartało by sprawdzić, czy wizyta 1 kwietnia w gabinecie prezesa > PIS miała charakter prywatny, tzn. czy do Warszawy pan Grzelczyk > udał się za własne pieniądzem czy w ramach delegacji IPN [b]Pawle, Pawle! Czemu mnie prześladujesz?[/b] Odpowiedz Link Zgłoś
zbymiesz Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych 10.05.09, 22:29 grzelczyk skutecznie zlikwidował PIS na dolnym śląsku.Wykańczał ludzi szczególnie zasłużonych dla solidarności i porozumienia CENTRUM.Teraz wykańcza PIS w Wielkopolsce.Ciekawe kiedy Prezes Jarosław Kaczyński prrzestanie słuchać swoich doradców i wyrzuci go z partii.JEDYNY JEGO PLUS TO TO,ŻE LUBI ALKOCHOL,SZCZEGÓLNIE PIWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokajan Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.09, 13:26 ktoś może wie, gdzie się ta szuja zaczepiła po wylocie z IPN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.10, 23:33 Jest w zarządzie portu lotniczego we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humanista Re: właściwy człowiek na właściwym miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 12:45 Wszystkiego najlepszego panie Krzysztofie na nowym stanowisku. Mam nadzieję, że dzięki Panu budowa nowego terminala będzie przebiegać zgodnie z harmonogramem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Krzysztof Grzelczyk do zadań specjalnych IP: *.wroclaw.mm.pl 22.07.10, 20:01 co to za bzdura? W jakim zarządzie Portu Lotniczego? Grzała był w radzie nadzorczej lotniska, ale tylko do 2006 roku. Obecnie (pewnie już niedługo) zatrudniony jest jako doradca prezesa NBP. Tego byłego prezesa rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś