Gość: Roberto IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 22:41 Takiego wątku u nas jeszcze chyba nie było... Mój ulubiony kolor to błękit i wszelkie jego odmiany... A Wasz??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 09:26 zieleń, czerwień, czerń, błekit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: 195.116.104.* 07.08.01, 11:26 Czarny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.kask.net.pl 07.08.01, 11:30 czerwony i czarny ponoć czarny to kolor znerwicowanego intelektualisty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: 156.17.85.* 07.08.01, 11:38 Świat jakże byłby ubogi bez choćby z jednego z kolorów. Dla mnie wszystkie są ulubione. Szkoda tylko, że nie widzimy podczerwieni. Nie byłoby problemu w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: 195.116.104.* 07.08.01, 12:13 Gość portalu: marsha napisał(a): > ponoć czarny to kolor znerwicowanego intelektualisty... Być może ;-))) Ale to też najbardziej teatralny kolor :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: 10.40.65.* 07.08.01, 12:05 Strasznie zdziecinnienie zapanowało na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.kask.net.pl 07.08.01, 12:35 Gość portalu: lidia napisał(a): > Strasznie zdziecinnienie zapanowało na forum to źle? należy umieć pielęgnować w sobie dziecko... nie bądź taka poważna lidio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.01, 12:36 Gość portalu: lidia napisała: Strasznie zdziecinnienie zapanowało na forum. No to ja się dziecinnie dołączę :-) Czarny :-)))... połączenie pomarańczowego z niebieskim :-)))... kolory piasku (choć do mnie niestety nie pasują) :-(... i oczywiście kolory lasu jesiennego w górach ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 19:39 Gość portalu: lidia napisał(a): > Strasznie zdziecinnienie zapanowało na forum Dlaczego? Bo zrobiłem wątek o kolorach? A Ty nie lubisz żadnego koloru, czy moze jesteś daltonistką? (nie obraż się) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 22:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 07.08.01, 22:46 Szafir Morza Srodziemnego w samo poludnie, lasy w Bieszczadach i Beskidzie w drugiej polowie wrzesnia i ciemna zielen Regli po Giewontem.A pozatym jestem zdziecinnialym daltonista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 23:21 Gość portalu: JaJaccek napisał(a): > Szafir Morza Srodziemnego w samo poludnie, lasy w Bieszczadach i Beskidzie w > drugiej polowie wrzesnia i ciemna zielen Regli po Giewontem.A pozatym jestem > zdziecinnialym daltonista. Przyznam, że bardzo orginalne... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 23:22 ...a daltonizmem się nie przejmuj...od tego na cale szczęscie się nie umiera i można z tym żyć, choć życie jest wtedy mniej kolorowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 11.08.01, 02:34 Gość portalu: Roberto napisał(a): > ...a daltonizmem się nie przejmuj...od tego na cale szczęscie się nie umiera i > można z tym żyć, choć życie jest wtedy mniej kolorowe... Nauczylem sie zyc z moim daltonizmem. Choc nie przeszedlem testow okulistycznych i np. nie moglbym byc zawodowym kierowca. Chyba, ze za lapowke.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś