Dodaj do ulubionych

WASZ ULUBIONY KOLOR ................................................

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 22:41
Takiego wątku u nas jeszcze chyba nie było...
Mój ulubiony kolor to błękit i wszelkie jego odmiany...
A Wasz???
Obserwuj wątek
    • Gość: kinga Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 09:26
      zieleń, czerwień, czerń, błekit
      • Gość: Jarosz Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: 195.116.104.* 07.08.01, 11:26
        Czarny!
        • Gość: marsha Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.kask.net.pl 07.08.01, 11:30
          czerwony i czarny
          ponoć czarny to kolor znerwicowanego intelektualisty...
          • Gość: hen Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: 156.17.85.* 07.08.01, 11:38
            Świat jakże byłby ubogi bez choćby z jednego z kolorów. Dla mnie wszystkie są
            ulubione. Szkoda tylko, że nie widzimy podczerwieni. Nie byłoby problemu w
            nocy.
          • Gość: Jarosz Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: 195.116.104.* 07.08.01, 12:13
            Gość portalu: marsha napisał(a):

> ponoć czarny to kolor znerwicowanego intelektualisty...

Być może ;-))) Ale to też najbardziej teatralny kolor :-))))))))))
    • Gość: lidia Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: 10.40.65.* 07.08.01, 12:05
      Strasznie zdziecinnienie zapanowało na forum
      • Gość: marsha Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.kask.net.pl 07.08.01, 12:35
        Gość portalu: lidia napisał(a):

> Strasznie zdziecinnienie zapanowało na forum

to źle?
        należy umieć pielęgnować w sobie dziecko...
        nie bądź taka poważna lidio!!!

• Gość: Tirsa Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.01, 12:36
        Gość portalu: lidia napisała:

Strasznie zdziecinnienie zapanowało na forum.

No to ja się dziecinnie dołączę :-)
        Czarny :-)))... połączenie pomarańczowego z niebieskim :-)))... kolory piasku
        (choć do mnie niestety nie pasują) :-(... i oczywiście kolory lasu jesiennego w
        górach ;-)))

• Gość: Roberto Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 19:39
        Gość portalu: lidia napisał(a):

> Strasznie zdziecinnienie zapanowało na forum

Dlaczego? Bo zrobiłem wątek o kolorach?
        A Ty nie lubisz żadnego koloru, czy moze jesteś daltonistką? (nie obraż się)
        Pozdrawiam !
        • Gość: Roberto Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 22:09
          • Gość: JaJaccek Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 07.08.01, 22:46
            Szafir Morza Srodziemnego w samo poludnie, lasy w Bieszczadach i Beskidzie w
            drugiej polowie wrzesnia i ciemna zielen Regli po Giewontem.A pozatym jestem
            zdziecinnialym daltonista.
            • Gość: Roberto Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 23:21
              Gość portalu: JaJaccek napisał(a):

> Szafir Morza Srodziemnego w samo poludnie, lasy w Bieszczadach i Beskidzie w
              > drugiej polowie wrzesnia i ciemna zielen Regli po Giewontem.A pozatym jestem
              > zdziecinnialym daltonista.

Przyznam, że bardzo orginalne...
              Pozdro !

• Gość: Roberto Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 23:22
                ...a daltonizmem się nie przejmuj...od tego na cale szczęscie się nie umiera i
                można z tym żyć, choć życie jest wtedy mniej kolorowe...
                • Gość: JaJaccek Re: WASZ ULUBIONY KOLOR ............................................ IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 11.08.01, 02:34
                  Gość portalu: Roberto napisał(a):

> ...a daltonizmem się nie przejmuj...od tego na cale szczęscie się nie umiera i
                  > można z tym żyć, choć życie jest wtedy mniej kolorowe...

Nauczylem sie zyc z moim daltonizmem. Choc nie przeszedlem testow okulistycznych
                  i np. nie moglbym byc zawodowym kierowca. Chyba, ze za lapowke.Pozdro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka