Gość: Agusia IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 27.01.02, 09:38 ...jarzynowe z majonezem, no wiecie marchew, ziemniak, ogorek, jajko, pietrucha... Wole cos nowego, np. z ryzem. Macie fajny przepis na salatke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniczkabb Re: Juz mi sie znudzily te tradycyjne salatki 27.01.02, 13:17 Oto przepis na dobrą sałatkę z ryżem. jajka (np.4, zależy dla ilu osób) ryż (wiadomo, np. 1 woreczek) tuńczyk (w oleju, a nie w sosie własnym) szczypiorek majonez kukurydza (puszka) przyprawy... polecam jest naprawdę pycha.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Juz mi sie znudzily te tradycyjne salatki IP: 192.168.0.* 27.01.02, 20:42 poszukaj przepisów na stronach o wegetarianiźmie!!! : min: -na stronach Gazety!!! -www.republika.pl/loto2/ -uczta.vege.pl -puszkka.spinacz.pl -www.wegekucharz.prv.pl -www.wegeportal.pl/ smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Warzywna - IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 23:47 czerwona fasola z puszki biała fasola z puszki kukurydza z puszki tuńczyk w sosie własnym por pokrojony w cieńkie paski. Wymieszaj, przypraw czym chcesz + jogurt lub smietana lub olej ... najlepsze w wersji Gillete Mach III czyli na ostro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Przepis na salatke z burakow IP: *.enh.org 28.01.02, 19:32 Wrzucic granat do BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
yetta Re: Przepis na salatke z burakow 28.01.02, 20:46 2-3 srednie buraczki ugotowane, puszka fasolki w ziarenkach (moze być flażoletka) osączona, oplukana korniszonki, cebula, płaty sledziowe marynowane, wszystkie składniki pokroić w kostkę, dodać sól, pieprz, majonez. Wstawic na 2 godz. do lodówki. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Juz mi sie znudzily te tradycyjne salatki IP: 10.101.1.* 28.01.02, 20:39 Gość portalu: Agusia napisał(a): > Wole cos nowego, np. z ryzem. Macie fajny przepis na salatke? Czosnkowa z Familii (na Szczytnickiej). Przepis: isc i kupic :) Na gastrofaze niezastapiona. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Juz mi sie znudzily te tradycyjne salatki 28.01.02, 20:50 A ja najbardziej lubię taką bardzo prostą i tradycyjną. Ziemniaki, wytopiona słonina wędzona (to nie aluzja), cebulka, trochę octu, sól, pieprz i majonez (koniecznie Dekoracyjny z Winiar). Jurek Odpowiedz Link Zgłoś