Gość: PoliKibo Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.01, 14:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 07.08.01, 14:40 PoliKibo - z policją pewnie masz niewiele wspólnego więc się nie zniżaj do jej poziomu a jeśli faktycznie jestes policjantem to bardzo mi przykro z tego powodu. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 20:23 Gość portalu: KIBIC napisał(a): > PoliKibo - z policją pewnie masz niewiele wspólnego więc się nie zniżaj do jej > poziomu a jeśli faktycznie jestes policjantem to bardzo mi przykro z tego > powodu. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. ...dawno będzie po 2 meczu z Lechem, a PoliKibo i tak nadal moze nie dojść do siebie... Pozdro KIBIC ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 20:24 Na jaki wynik stawiasz KIBIC w meczu z Lechem na Oporowskiej ?? Ja na 2:0 dla Śląska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 08.08.01, 07:44 Też mi się wydaje że będzie 2:0 albo 3:1. Również Cię pozdrawiam Roberto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 08.08.01, 09:06 ueeee jak ma być taki wynik to nie przyjeżdżamy:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 08.08.01, 09:20 guerra przyjedź! Serdecznie zapraszamy na mecz Ciebie i Twoich kolegów! Pozdrawiam! A jaki Ty typujesz wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 21:15 No i byłem sobie dziś na Oporowskiej... Ale bramek... ...ale jestem zły , bo tylko 1 bramką wygraliśmy, a mogliśmy więcej... Teraz będzie bardzo cięzko utzrmać tą jednobramkową zaliczkę w Poznaniu... Jak Ci się dzisiejszy mecz podobał KIBIC ??? Pozdrowionka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 09.08.01, 08:52 Trochę słabo mi się robiło jak widziałem co wyczyniają nasi obrońcy ale jestem zadowolony. Dużo bramek tylko szkoda że tak mało ludzi. Z optymizmem patrzę na mecz w Poznaniu. Śląskowi się lepiej gra na wyjazdach no i wytarczy tylko remis. Może być 5:5. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 09.08.01, 11:43 Witam. Byłem, mecz nam się bardzo podobał. Maym szanse, zresztą tak jak i wy, w rewanżu. Szkoda, faktycznie, że było was niewiele, ale to chyba efekt transmisji z meczu Wisły z Barcą. Nieważne - zapraszamy na rewanż na bułgarską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 09.08.01, 12:12 Dzięki za zaproszenie ale niestety nie pojadę na ten mecz. Muszę pracować. Ciężko pogodzić takie wyjazdy z obowiązkami. Pozdrawiam i życzę dużych emocji w Poznaniu! Odpowiedz Link Zgłoś