Dodaj do ulubionych

LECH POZNAŃ-przyjeżdżamy

IP: *.icpnet.pl 07.08.01, 11:51
Obserwuj wątek
    • Gość: KIBIC ŚLĄSK WROCŁAW-zapraszamy IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 07.08.01, 12:13
      • Gość: PoliKibo Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.01, 14:19
        • Gość: KIBIC Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 07.08.01, 14:40
          PoliKibo - z policją pewnie masz niewiele wspólnego więc się nie zniżaj do jej
          poziomu a jeśli faktycznie jestes policjantem to bardzo mi przykro z tego
          powodu. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
          • Gość: Roberto Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 20:23
            Gość portalu: KIBIC napisał(a):

> PoliKibo - z policją pewnie masz niewiele wspólnego więc się nie zniżaj do jej
            > poziomu a jeśli faktycznie jestes policjantem to bardzo mi przykro z tego
            > powodu. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

...dawno będzie po 2 meczu z Lechem, a PoliKibo i tak nadal moze nie dojść do
            siebie...
            Pozdro KIBIC !
            • Gość: Roberto Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 20:24
              Na jaki wynik stawiasz KIBIC w meczu z Lechem na Oporowskiej ??
              Ja na 2:0 dla Śląska...
              • Gość: KIBIC Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 08.08.01, 07:44
                Też mi się wydaje że będzie 2:0 albo 3:1.
                Również Cię pozdrawiam Roberto!
                • Gość: guerra Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 08.08.01, 09:06
                  ueeee jak ma być taki wynik to nie przyjeżdżamy:))))))))))
                  • Gość: KIBIC Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 08.08.01, 09:20
                    guerra przyjedź! Serdecznie zapraszamy na mecz Ciebie i Twoich kolegów!
                    Pozdrawiam!

A jaki Ty typujesz wynik?
                    • Gość: Roberto Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 21:15
                      No i byłem sobie dziś na Oporowskiej...
                      Ale bramek...
                      ...ale jestem zły , bo tylko 1 bramką wygraliśmy, a mogliśmy więcej...
                      Teraz będzie bardzo cięzko utzrmać tą jednobramkową zaliczkę w Poznaniu...
                      Jak Ci się dzisiejszy mecz podobał KIBIC ???
                      Pozdrowionka !
                      • Gość: KIBIC Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 09.08.01, 08:52
                        Trochę słabo mi się robiło jak widziałem co wyczyniają nasi obrońcy ale jestem
                        zadowolony. Dużo bramek tylko szkoda że tak mało ludzi. Z optymizmem patrzę na
                        mecz w Poznaniu. Śląskowi się lepiej gra na wyjazdach no i wytarczy tylko
                        remis. Może być 5:5.
                        Pozdrawiam!
                        • Gość: guerra Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 09.08.01, 11:43
                          Witam.
                          Byłem, mecz nam się bardzo podobał. Maym szanse, zresztą tak jak i wy, w
                          rewanżu.
                          Szkoda, faktycznie, że było was niewiele, ale to chyba efekt transmisji z meczu
                          Wisły z Barcą. Nieważne - zapraszamy na rewanż na bułgarską
                          • Gość: KIBIC Re: Policja Wrocławska -Zapraszamy na ciepłe pałki !!!!!!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 09.08.01, 12:12
                            Dzięki za zaproszenie ale niestety nie pojadę na ten mecz. Muszę pracować.
                            Ciężko pogodzić takie wyjazdy z obowiązkami. Pozdrawiam i życzę dużych emocji w
                            Poznaniu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka