Dodaj do ulubionych

Szok w Renomie

07.05.09, 12:44
Z ciekawości odwiedziłam ostatnio Renomę- same drogie sklepy, w których świeci
pustkami. Najciekawszy okazał się jednak poziom -1. Rossman, Kakadu, Herbaty,
niezwykle droga Alma, ale najbardziej zainteresował mnie sklep Smaki Świata-
podobny jest w Magnolii. Miła obsługa i bardzo ciekawe rzeczy, których brak na
półkach innych polskich sklepów. I ceny też nie są zbyt wygórowane. Dzisiaj
wybieram się tam ponownie, podobno mają mieć świeże sushi.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Te, Olivier, to znowu ty z tą kryptoreklamą? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.09, 12:57
      • kwokaaa Re: Te, Olivier, to znowu ty z tą kryptoreklamą? 07.05.09, 13:00
        Słucham? Ja tylko swoje zdanie wyraziłam poziom -1 jest według mnie najciekawszy
        z całej Renomym no i ewentualnie poziom 3 gdzie są restaurację, ale niestety drogie
        • Gość: ! Re: Te, Olivier, to znowu ty z tą kryptoreklamą? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.09, 22:52
          Jasne, jasne. Te zachwyty nad jednym konkretnym sklepem, te zarzekania się że
          znowu tam idziesz, to wszystko zupełnie spontaniczne :-> Fucha u starbucksa już
          się skończyła i musisz znowu dorobić?
    • Gość: nieswiadomy Re: Szok w Renomie IP: *.aber.ac.uk 07.05.09, 13:43
      swieze sushi powiadasz? po rozsadnych cenach? no to widze, ze tez
      musze sie tam dzisiaj wybrac!

PS: nie byloby latwiej po prostu wykupic jakis banner?
      • Gość: dar Re: Szok w Renomie IP: *.wroclaw.mm.pl 07.05.09, 17:09
        Cały ten biznes padnie w ciągu pół roku.
    • Gość: plastyczka Re: Szok w Renomie IP: *.chello.pl 07.05.09, 21:07
      heh, może jej się po prostu coś podoba:)

ja byłam w weekend w renomie i sklepy jak sklepy ale bardzo mi sie podobała cała
      fasada ze złotymi główkami, futurystycznym napisem "renoma", bąbelkowi żyrandol
      i oczywiście taras na 8 poziomie, super można pooglądać panorame Worcka.

co do sushi to wole skoczyć do marktu, kupić potrzebne rzeczy i z moim facetem
      zrobić samemu;)
      • joko5 Re: Szok w Renomie 08.05.09, 08:44
        Alma to delikasy, więc ceny trochę wyższe niż w hipermarkecie, ale bez przesady
        za to wybór ogromny, a wędliny na stoisku Kredensu przepyszne.
        • nastyyy Re: Szok w Renomie 08.05.09, 14:40
          Trudno, żeby wyroby delikatesowe były w cenach jak produkty marek Tesco,
          Biedronka itd..
          • Gość: 149139142132409406 Renoma padnie bo nie ma biedronki/lidla ;) IP: *.e-wro.net.pl 08.05.09, 16:36
            No trochę przesadzam. Ale nie ma chociażby tesco/carrefour to padnie.
            Szok to jest to jak można było koncertowo spartolić taki obiekt. Z zewnątrz jest
            wszystko ok, w środku porażka. Ciaśniej niż w starym pedecie, schody od czapy,
            windy tylko w 1 miejscu, kibel tylko na -1 i 3 (powinien być na każdym poziomie,
            na którym są sklepy). Dno, dno, dno.
            • Gość: okis Re: Renoma padnie bo nie ma biedronki/lidla ;) IP: *.chello.pl 08.05.09, 17:38
              nie takie dno, już nie przesadzaj - patrze na zdjęcia to wygląda bardzo fajnie
              to. łazienki super wyglądają, do tego fasada cala, dużo prześwitów światła do
              środka.

alma też jest ok, można sobie kupić coś na obiadek w pracy czy to krokieciki z
              kapustą i grzybkami czy jakieś naleśniki czy sałatki, aż ślinka leci:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka