kwokaaa 07.05.09, 12:50 Wracając do poprzedniego wątku o Renomie, to w Smakach Świata ma być podobno organizowany kurs sushi, wie ktoś coś więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dogen Re: kurs sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 01:05 a ci genialni instruktorzy to kto? w Japonii byłem wiele razy, tamtejszą kuchnię uwielbiam ale wiem od japońskich kucharzy, że nie da się nauczyć robienia sushi w ciągu miesięcy (a nawet lat,)a co dopiero w ciągu kilku godzin.Co najwyżej wyjdzie cienka podróba nieporównywalna z oryginałem (jak we wrocławskich suszarniach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkoła Pasji Re: kurs sushi IP: 90.156.112.* 30.11.09, 23:16 Uwielbiasz sushi? Lubisz eksperymentować w kuchni? Gotowanie jest Twoją pasją? Zapraszamy na przygodę z sushi. Kurs poprowadzi Mistrz sztuki Japońskiej, który wprowadzi Państwa w tajniki najmodniejszego japońskiego menu i jego historii. Nauczy technik krojenia oraz składników, niezbędnych do przygotowania sushi, jak również przedstawi jego rodzaje: nigiri, hosomaki, uramaki, futomaki, gunkan, temaki. Nasz kurs sushi to przede wszystkim praktyka. Jego głównym celem jest nauczyć jak własnoręcznie przygotować wspaniałe sushi w naszych polskich realiach. Na koniec sporządzone przez Państwa sushi będziecie mogli skonsumować w wyjątkowym towarzystwie innych pasjonatów. Szczegóły na www.szkolapasji.pl tel.513 721 725 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkoła Pasji Re: kurs sushi IP: 90.156.112.* 30.11.09, 23:18 Uwielbiasz sushi? Lubisz eksperymentować w kuchni? Gotowanie jest Twoją pasją? Zapraszamy na przygodę z sushi. Kurs poprowadzi Mistrz sztuki Japońskiej, który wprowadzi Państwa w tajniki najmodniejszego japońskiego menu i jego historii. Nauczy technik krojenia oraz składników, niezbędnych do przygotowania sushi, jak również przedstawi jego rodzaje: nigiri, hosomaki, uramaki, futomaki, gunkan, temaki. Nasz kurs sushi to przede wszystkim praktyka. Jego głównym celem jest nauczyć jak własnoręcznie przygotować wspaniałe sushi w naszych polskich realiach. Na koniec sporządzone przez Państwa sushi będziecie mogli skonsumować w wyjątkowym towarzystwie innych pasjonatów. Więcej informacji na www.szkolapasji.pl tel.513 721 725 Odpowiedz Link Zgłoś