mar83 07.05.09, 15:20 Idziecie głosować ? Interesuje Was co dzieję sie w UE czy tylko w Polsce ? Przeglądałem listę kandydatów na www.twojparlament.pl i szczerze znowu ciężki wybór. Wolałbym zagłosować na człowieka niż na partię:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolejar Re: Eurowybory 2009 07.05.09, 17:17 1. Idę, jak zawsze. 2. Interesuje mnie UE tak samo jak RP - tak samo ważne (lub nieważne). 3. Lekki za to jest anty-wybór. Oczywiście, że NIE PiS!!! Tu wracamy do p. 2 - ich w ogóle nie interesuje UE - pieprzą coś o rządzie Tuska... Co to ma do Europarlamentu? Mącą. Takich NIE CHCĘ! 4. Oczywiście, że na człowieka! Przez to, że chcę znów oddać głos na "mojego" człowieka, będę znów zmuszony oddać głos na nie moje ugrupowanie. Mój to tow. Józef Pinior. Tutaj on jest bezpartyjny, tam należy do Europejskiej Partii Socjalistycznej - to może być, euro-socjaliści mogą być, ale nie chciałbym swoim głosem wspierać jakiejś polskiej listy lewicowej. Nie popieram Marka Borowskiego, Daria Rosatiego, a będę musiał, bo biedny tow. Pinior musi kandydować z jakiejś listy - inaczej się nie da... Tragedia! Ale dobra, to będzie przynajmniej głos przeciwko PiS, a zwłaszcza przeciwko SLD tego durnia - Napieralskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip Byleby Nie Ktośtam-Ktośtam z PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 17:50 Oczywiście trzeba głosować, ale tak aby to Nie Był Ktośtam-Ktośtam z PIS ! Każdy kandydat byle by Nie Ktośtam-Ktośtam z PIS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Eurowybory 2009 IP: 195.72.91.* 08.05.09, 11:54 Śmieszne te dywagacje o ANTYgłosowaniu. Przecież nie będzie czerwonych kartek wyborczych :) Głosując na Piniora, głosujesz "przeciw" PO, PiS, SLD, PSL, UPR i jeszcze paru innym. Przeciw wszystkim razem. Tylko w twojej głowie powstaje jakaś dziwaczna konstrukcja, że jest to "przeciw" właśnie PiS. W każdym razie Piniora w €parla nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś