Dodaj do ulubionych

Dobra drukarnia we Wrocławiu

• kamilxxxxx Re: Dobra drukarnia we Wrocławiu 26.06.17, 08:14
      Jeżeli chodzi o naprawdę dobrą drukarnie to szczerze można polecić IDE, wydruki świetnej jakości . Cena dosyć atrakcyjna, miła obsługa, a co najważniejsze brak ukrytych opłat. Tutaj jest ich cennik cennik
    • kasiazaleta Re: Dobra drukarnia we Wrocławiu 20.07.17, 10:24
      Drukarnia drukarni nierówna :) Miałam kiedyś kontakt z drukowaniem. Zamawiałam fototapetę do salonu, ale chciałam we Wrocławiu bo nie ma to jak kontakt osobisty. Zamówiłam fototapetywroclaw.pl i jestem zadowolona. Fototapeta sprawdza się do dziś dnia idealnie
    • matematyczka72 Re: Dobra drukarnia we Wrocławiu 12.11.17, 11:19
      Najlepszy druk wrocław jest moim zdaniem w Reprotechnice, już nieraz korzystałam z ich usług i jestem naprawdę bardzo zadowolona :)
    • olgax7 Re: Dobra drukarnia we Wrocławiu 21.05.18, 15:18
      Ja osobiście polecam drukarnię wymienioną tutaj primaweb.pl/profesjonalna-drukarnia-cyfrowa/ są profesjonalni, pracują na terenie Wrocławia i są naprawdę pilni i dokładni. Jestem jak najbardziej zadowolona z ich usług :)
    • mlekomleko Re: Dobra drukarnia we Wrocławiu 15.12.18, 21:22
      Jak zakładałem działalność to potrzebowałem wydrukować reklamę sporego formatu. Pamiętam że zgłosiłem się wtedy do drukarni Weba. Byli najlepsi zarówno cenowo, jak i jakościowo.
    • marekmater Re: Dobra drukarnia we Wrocławiu 31.12.18, 14:52
      Ja zdecydowanie polecam drukarnię internetową www.diamond-druk.pl/ Gdy zmieniałem logo firmy, musiałem zmienić wszystkie materiały i gadżety firmowe. Drukowali mi więc nowe wizytówki, teczki, ulotki itp. Bardzo sprawna i uprzejma obsługa. No i dostawa za darmo również na plus.
      • sgh_pr Re: Dobra drukarnia we Wrocławiu 10.07.19, 22:13
        pracuje w drukarni, która jest mało znana w mieście, ale sprzęt mamy nowy i markowy. Więc niekoniecznie najlepszy druk w firmie, która wyskoczy pod nr 1 w google.
    • dufyy Re: Dobra drukarnia we Wrocławiu 18.07.19, 11:29
      druk cyfrowy i offsetowy we wrocławiu wielokrotnie zlecałem tutaj:
      www.drukarniakid.pl/pl/oferta
      bezproblemowo, na czas i w dobrej jakości, bardzo pomocni fachowcy
    • urszula_siemieniuk Re: Dobra drukarnia we Wrocławiu 24.05.20, 13:47
      To ja ze swojej strony mogę polecić www.reprotechnika.pl/ na Piłsudskiego. Korzystam z ich usług od prawie roku i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Po pierwsze - są w centrum, więc zawsze mam do nich po drodze i nie muszę nadrabiać drogi albo kombinować, żeby się do nich dostać. Po drugie - mają świetną obsługę, bardzo pomocną i znającą się na rzeczy. Zawsze dają mi sprawdzić jakie są rodzaje papieru, jak nie jestem pewna grubości to mi doradzą który papier jest dobry do jakiś dyplomów albo ulotek. Generalnie jak dla mnie najlepsza drukarnia we Wrocławiu, a korzystałam z kilku :)
    • maria11 Re: Dobra drukarnia we Wrocławiu 01.07.20, 10:49
      Ze swojej strony mogę polecić drukarnię www.reprotechnika.pl/, znajdująca się przy ulicy Piłsudskiego. Możesz wejść na stronę internetową i zobaczyć ofertę drukarni. Korzystałam już nie raz z ich pomocy. Kolejek nie ma, więc na spokojnie szybko zostaniesz obsłużony. Mają bardzo dobry sprzęt i jakość po wydrukowaniu też jest bardzo dobra :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka