Dodaj do ulubionych

nędzniutki ten nowy Auchan!

IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 07.12.03, 01:25
Byłem w piątek i musz eprzyznać, że to wielki dno.Galeria sklepów niby
składa się z 60 a tak naprawde to wygląda na kilka...
Wykończenie wnetrz beznadziejne np. w porównaniu ze "starymi" Bielanami
gdzie sa alejki z roslinami itp.
Zwabic moż ejedynie duzy Media M.
No i trzeba pochwalic za dojazd tzn. za dołożenie sie do budowy systemu
komunikacyjnego w tamtym rejonie ajuz teraz rusza budowa trasy przemysłowej.
W sumie jesli Auchan nie zapewni jakiejs atrakcji to cienko widze ich los w
walce z Bielanami.
A jakie jest wasze zdanie?

pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: cookie Re: nędzniutki ten nowy Auchan! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 06:20
      Dopóki w Auchan paliwo bedzie po 2.97 i dzieki temu w promieniu 5 km na
      wszystkich stacjach tez bedzie taniej - niech zyje nam!
      Swoja droga, noz sie w kieszeni otwiera. Przed Auchan wszyscy na pd Wroclawia
      mieli cene 3.49, a teraz oplaca im sie (Esso, BP) sprzedawac po 2.97! To ile z
      nas zdzierali do tej pory!
      Co do wystroju wnetrza, ludzie przyjada nawet do drewnianej szopy jezeli tam
      bedzie taniej. Elegancka galerie maja juz na Dominikanskim.

Natomiast "geniusza" co projektowal swiatla na Czekoladowej i zaprojektowal
      gigantyczne korki nawet przy niewielkim ruchu skazalbym na tydzien
      nieprzerwanej jazdy po tamtych okolicach. Pierwszenstwo i dlugie zielone
      swiatlo dal kierunkowi nowy lacznik - wylot z miasta, w ktorym to kierunku
      prawie nikt nie jezdzi.
      Niech piorunem robia te trase przemyslowa, bo Klecina wyjdzie na ulice!

cookie
    • Gość: kotbehemot Re: nędzniutki ten nowy Auchan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 09:52
      zgadzam sie z Tobą Rafis byłem wczoraj i nędzniejszej galerii przy markecie u
      nas we wrocławiu nie ma. Jedyne co moze zwabić to stacja benzynowa (o ile tam
      rzeczywiscie benzyne leją:))) i MM........

A dojazd jest robiący wrazenie, szczególnie karkonoska na wiadukcie ktory
      powstał BEZ ZAMYKANIA DROGI!!!!!!!
      • Gość: zenon Re: nędzniutki ten nowy Auchan! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.03, 12:17
        ile wam kurde dali w Centrum Bielany za taką antyreklamę Auchana? Rafis
        dostałeś za to żelazko do prasowania?
        • Gość: Rafis Re: nędzniutki ten nowy Auchan! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 07.12.03, 12:33
          Gość portalu: zenon napisał(a):

> ile wam kurde dali w Centrum Bielany za taką antyreklamę Auchana? Rafis
          > dostałeś za to żelazko do prasowania?

to nie antyreklama tylko wrażenia z pobytu(zreszta nie odosobnione)!
          Takie markety jak Auchan(proste blaszaki) to sie budowało w Polsce w roku 90-
          tym a nie w 2003!
          • Gość: Klaun Re: nędzniutki ten nowy Auchan! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.03, 16:01
            to nie antyreklama tylko wrażenia z pobytu(zreszta nie odosobnione)!
            Takie markety jak Auchan(proste blaszaki) to sie budowało w Polsce w roku 90-
            tym a nie w 2003!

Rafis Poznań znów lepszy! :) - mają dwa takie blaszaki Auchany.
      • marcin_wrc Re: nędzniutki ten nowy Auchan! 07.12.03, 13:04
        Dzis bylem pierwszy raz w Auchan i faktycznie - nedzna ta galeria przysklepowa
        jest. Zdecydowanie lepiej jest pod tym wzgledem w Tesco na Bielanach.
        Z benzyny taniej jestem zadowolony oczywiscie, bo potanialy paliwa na innych
        stacjach. Z doswiadczenia z innego miasta wiem, ze byly klopoty z
        paliwem "Auchanowym". Jak bedzie we Wroclawiu - zobaczymy.
        • Gość: pilot99 Re: nędzniutki ten nowy Auchan! IP: *.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 13:25
          z tym paliwem to chyba kupka ostatnia zatankowalem tam gaz do najlepszych o
          nie nalezy a Ojciec tankowal bezyne tez nie chwali sobie tego zakupu :(
          • Gość: Klaun Re: nędzniutki ten nowy Auchan! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.03, 15:59
            Jak tankowaliście ten gaz i paliwo do swoich rowerów, to nie dziwię się, że wam
            nie odpowiadało.
            • sledzik4 Re: nędzniutki ten nowy Auchan! 07.12.03, 17:16
              Ja tam wolę "swoją" Koronę. Nawet jak jest dużo ludzi - da się żyć.
              W oszołomie byłem w poprzednią sobotę z całą rodzinką i moja kochana
              powiedziała... NIGDY WIĘCEJ......!!!
              • Gość: adam Re: nędzniutki ten nowy Auchan! IP: *.blt.pl / *.blt.pl 07.12.03, 21:32
                Ja natomiast dla mojej kochanej musialem szukać ekspedientki, która następnie
                szukała długo drabinkę, po to, aby ściągnąć towar z bardzo wysokiej półki:-)
                Serio, towar jest wysoko składowany i bez drabinki nie ma możliwości dosięgnąć.
            • Gość: pilot99 Re: nędzniutki ten nowy Auchan! IP: *.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 22:58
              ja nie mam kompleksów ja Ty typu rower zazdrościsz czy co ?? duzo jezdze i
              widze ze paliwo na tej stacji nie nalezy do najlepszych poniewaz osiagi
              samochodu spadly i pali wiecej co w glowej mierze moge zawdzieczac temu , iz
              ono nie jest najczystsze ( jesli wiesz co mam na mysli w ogole)
              • Gość: lolo Re: nędzniutki ten nowy Auchan! IP: 62.93.98.* 07.12.03, 23:16
                To kupuj Shell V-Power jak cię stać . Ja tam na paliwko w Auchanie nie narzekam.
                A brałem nie raz , także w Poznaniu . Może czymś ją chrzczą ale kupując gdzie
                indziej za 3,50 masz gwarancje że nie? Nawet za cenę niższych osiągów nie będę
                popierał zdzierusów którzy chcą mnie złupić o 50 groszy na każdym litrze.
                Zresztą prawdziwe fałszowanie benzyny dopiero się zacznie . Już niedługo
                biopaliwo z ziemniaków "lub innych roślin"
                • Gość: Klaun Re: nędzniutki ten nowy Auchan! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.03, 23:48
                  pilot99, zima, zimno na dworze to i spadły ci osiągi, słabiej z ojcem
                  pedałujecie na tych swoich rowerach.
    • kecajkilwap koniec 07.12.03, 23:55
      koniec dyskusji na temat hipermarketów od tej pory kto napisze ten głupi-tak
      bawiłem się na podwórku 30 lat temu
    • Gość: Amadea Re: nędzniutki ten nowy Auchan! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.03, 08:59
      Rzeczywiście Auchan jakoś nie robi wrażenia, może tylko pod względem wielkości.
      O wiele bardziej podoba mi się w Koronie, a ulubionym hipermarketem dla mnie
      jest Selgros.
      Sklepów niby 80,a wygląda na mniej.
      Hala w Auchan jest naprawdę duża , schodzić cały market, to potrzeba masę czasu.
      jedno mnie oburzyło, stoisko z rybami jest strasznie brudne.
      porównując takiesame w Koronie, Carrefour czy innym , to w Auchan jest
      paskudne. Lodu za mało, ryb tak samo, dookoła jakaś czarna folia i straszny syf.
      jedyne dobre w Parku Auchan to oznakowanie parkingu, w końcu ktoś pomyślał żeby
      zrobić uliczki podporządkowane .
    • Gość: dora Re: nędzniutki ten nowy Auchan! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.03, 19:29
      za to z pewnością wybudują ci przepiękny market na Horbaczewskiego, myślę że
      będzie co podziwiać, ku radości niezmiernej mieszkańców tych okolic
    • Gość: ex Niestety do bani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.03, 21:02
      Kilka uwag z wizyty w Oszołomie:
      1. Parkingi, dojazd, oznaczenia - ok bywa gorzej.
      2. W środku siermiężnie ale może dlatego że to początek.
      a teraz wazniejsze
      3.Straszny bałagan - w środku tygodnia maja w dzień problemy nie tylko z
      porzadkiem na hali ale akże np. z odpowiednim oznakowaniem cen towarów -
      trzfiłem na wiele - słodycze, zabawki, art. higieniczne które nie miały ceny na
      półce bądź cena podana różniła się od ceny z kodu (3 takie produkty).
      4. Komunikacja między kasami a nadzorem nie istnieje - jedyny sygnał który może
      dać kasjerka to białe migające światełko - żadnych telefonów cyt."my tu
      telefonów nie mamy tak jak w innych sklepach...zaraz kroś może przyjdzie" (10
      minut)
      5. Durne pakowanie zakupów w siatki "mamy taki obowiązek" - przychodzę ze swoją
      skrzynką - po to żeby ułożyć na bieżąco zakupy w niej i trochę pooszczędzać
      środowisko to nie muszą w tą folie pakować. I leci razem chemia i spożywcze bo
      akurat tak po kolei to pani wyszło.
      6. A w kwestii promocji (pączki, banany, mandarynki, winogrona) - pełno
      starszych ludzi z obłędem w oczach czekających na to kiedy rzucą - PRL-u
      wspomnień czas.

W sumie nie polecam jeżeli na kogoś źle działają markety psychicznie - można
      się zdołować i w człowieku odzywaja się atawizmy.
      ex
      • adka Re: Niestety do bani 08.12.03, 21:40
        podpisuję się pod twoją opinia, zwłaszcza pod 3, 4, 5.
        A i jeszcze trzy osoby w punkcie obsługi klienta, które załatwiają reklamacje
        (te cenowe i dotyczące wadliwego produktu) - a tych z obserwacji i własnego
        doświadczenia jest mnóstwo; wystawiają faktury i udzielają informacji. PO
        prostu obłęd. I galeria kiepska.
    • wroc1 Re: nędzniutki ten nowy Auchan! 09.12.03, 12:33
      Co za zmiana oceny "inwestora"
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=9379475&a=9438690
      Przecież nie tak dawno taka inwestycja Ci się bardzo podobała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka