Gość: tiges IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 18:36 Wszyscy zdrowi i cali? ... Kurcze czegos takiego jeszcze nie przezylem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 18:40 Co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
cyfer Re: Wichura we Wrocku 28.01.02, 18:42 wiaterek sie zerwal... :-))) w nocy ma podobno przekroczyc 100 km/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 18:44 Oj bylo chyba wiecej .. poprzestawialo anteny, powyrywalo dachowki, zabraklo pradu (na pol godziny) .. przynajmniej na grabiszynku ... nie wiem jak wyglada park .. Odpowiedz Link Zgłoś
cyfer Re: Wichura we Wrocku 28.01.02, 18:47 a u mnie na zachodzie miasta spokoj... prad jak byl, tak jest, dachy i drzewa na razie cale... pamietaj jednak, ze wiaterek dopiero zaczyna pokazywac co potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 18:52 Cyfer ma rację. "Na zachodzie bez zmian". Wiatr musiał być przyziemny, bo do nas na Kosmonautów nie doleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
cyfer Re: Wichura we Wrocku 28.01.02, 18:56 cos tam mocniej dmuchlo, bo musialem "talerz" przestawic, ale to jedyne obrazenia, jakie odnioslem... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cyfer Re: Wichura we Wrocku 28.01.02, 18:57 hyhyhy... ale z wrocka metropolia :-))) w jednej czesci miasta wiatr dachy rujnuje i kabelki zrywa, a w drugiej niemal nic nie czuc... :-))) duzy ten wroclaw :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiges Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 18:57 szczęściarze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyfer Re: Wichura we Wrocku 28.01.02, 18:59 skoro jestes na forum, to chyba ci juz prad oddali... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 19:00 A może to Ślężą/rzeka/ nas oddziela. Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: Wichura we Wrocku 28.01.02, 19:09 u mnie też wieje i radio zaczęło szaleć.. Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Wichura we Wrocku 28.01.02, 19:11 Dopadłą mnie gdy szedłem ulicą pod starymi drzewami.. gardło miałem w przełyku... Ale na szczęście słuchałem WALKMANA (muzyka z filmu Amelia) i jakoś dodawała mi otuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Wichura we Wrocku IP: 192.168.0.* 28.01.02, 20:23 alarmy w samochodach się włączają...szyby dzwonią-czy możliwym jest,aby uległy wichurze? aż strach. dobrze,że nie muszę nigdzie wychodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
yetta Re: Wichura we Wrocku 28.01.02, 21:03 Na Mieleckiej ponoć wichura przewróciła kilka drzew na samochody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrys Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 21:15 a u mnie niby nic tylko czasem blyska i grzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrys Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 21:21 upsss... teraz juz leje trzymam kciucki za sasiada, by sie burzy nie bal i serwera nie wylaczyl ...bo ja tu nie tylko krasnale licze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 21:45 Masakra! Chuśta autem, a na Ślężnej chyba drezwo spadło na samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroc.gazeta.pl 28.01.02, 22:53 Gość portalu: johny napisał(a): > Masakra! > Chuśta autem, a na Ślężnej chyba drezwo spadło na samochód. piszcie, co u Was sie stało red. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroc.gazeta.pl 28.01.02, 22:54 Piszcie co u Was? Piszcie z całego regionu, bardzo chcemy wiedzieć co i gdzie się stało. Mamy nadzieję, że wszystko u Was w porządku, dobrej nocy piegdoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Wichura we Wrocku IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 28.01.02, 23:37 No piszcie , piszcie.Chicago tez czeka na wiadomosc.:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 23:57 W czasie burzy byłam w pracy. Huśtało światłem, a brak UPSa przyprawiał mnie o duży niepokój. Miałam wrażenie, że ktoś coś ciężkiego suwa po dachu - tylko po co? Gdy wyszłam ok. 21.00 było już po wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 00:01 Nie mogłam wyjść z apteki na Powstańców Śląskich ( galeriowiec ), ponieważ wichura nie pozwalała otworzyć drzwi. W trójkeśmy je pchali, żeby otworzyć. Oj wiało! Odpowiedz Link Zgłoś
rkancelar Re: Wichura we Wrocku 28.01.02, 23:42 Co sie dzieje jak w tej chwili jest w Wojewodztwie Jelenio Gorskim mam tam rodzine a pisze ze stanow z Bostonu a rodzine mam w Szklarskiej Porebie i Jeleniej Gorze czekam na odpowiedz Robert Kancelarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Wichura we Wrocku IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 28.01.02, 23:57 A ja mam na Niedzwiedziej, Monte Cassino, Biskupinie , Kochanowskiego, Krynickiej, Swiezej.I napiszcie czy Fontanna wytrzymala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 00:22 Przeszedlem sie po parku grabiszynskim (tylko z wierzchu).. polamalo zdrowe swierki a sosne wyrwalo z korzeniami. Jutro obejrze caly .. To jest 10 w skali beauforta .. (albo lepiej ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 00:24 ucichło Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Wichura we Wrocku 29.01.02, 00:51 Gość portalu: Żarłacz napisał(a): > ucichło Na Biskupinie wieje. Musiałam dzwonki uspokoić (czyt. związać sznurkiem), bo się rozszalały. O, właśnie za oknem przefrunął mój pies... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Wichura we Wrocku IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 29.01.02, 01:00 Ciekawe, czy moje swierki wciaz przed oknami, czy do sasiadow odlecialy.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZARNY Re: Wichura we Wrocku IP: 62.233.144.* 29.01.02, 07:47 Natura wyszczeżyła zęby i pokąsała... Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Wichura we Wrocku 29.01.02, 09:34 Gość portalu: CZARNY napisał(a): > Natura wyszczeżyła zęby i pokąsała... I tuje mi połamała na ogrodzie. I mam stół z powyłamywanymi nogami na tarasie. Nie bawię sie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: Wichura we Wrocku 29.01.02, 11:20 Krajobraz po bitwie: Na moim balkonie straszny bałagan. Pełno piasku, ziemi. I kto to posprząta? A na podwórku pełno papierów, kawałek papy z dachu, połamane drzewka. A to wszystko działo się na "Trójkącie Bermudzkim" , na ul. Kościuszki. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiges Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:53 moniczkabb napisał(a): > Krajobraz po bitwie: > Na moim balkonie straszny bałagan. Pełno piasku, ziemi. I kto to posprząta? > A na podwórku pełno papierów, kawałek papy z dachu, połamane drzewka. U nas na odwrot: podwórko wymiecione jeśli nie liczyć dachówek i zlamanego drzewa wszytkie liście, papiery wywiało (może właśnie na "Trójkąt Bermudzki":))). Ale park Grabiszynski nie wygląda najlepiej, sporo połamanych dużych drzew, nie mówiąc o małych drzewkach i gałęziach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: Wichura we Wrocku IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 15:19 Heh, a ja sie niezle wystraszylam jak kawalek jakiejs galezi uderzyl w moje okno ;) Na podworku krajobraz jak po bitwie, z dachu pospadaly dachowki, jakies belki, wszedzie walaja sie smieci, polamane drzewka itp pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: Wichura we Wrocku IP: 156.17.85.* 29.01.02, 15:27 Idę sobie idę, jak nie buchnie reklama pod Galerionem, bang, idę dalej, wiatr mnie niesie, babcie przelatuja obok mnie, piorunochron dygoce o mur, dochodzę do przejścia, dmie, więć trzymam się słupa z sygnalizacją dla pieszych, nad moją głową słyszę dźwięk pękającego metalu, sygnalizacja świetlna nad skryzowaniem dynda się w lewo i prawo, skrzynki ze światłami poddają się wichurze, przestają świecić, oby tylko nie spadły gdy będę przechodził przez ulicę. Przechodzą na drugą stronę. Jest ciężko. Ciepły deszcz siecze w plecy i nagle cicho, spokojnie... to trwało tak krótko. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Wichura we Wrocku IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 15:40 ciekawe, czy 'poprawiono" juz sygnalizacje na sleznej swiatla byly rano tak ustawione, ze nie bylo ich z auta widac ...nie wspominajac o powyginanych znakach Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: Wichura we Wrocku 29.01.02, 16:22 Gość portalu: Tiges napisał(a): > > Ale park Grabiszynski nie wygląda najlepiej, sporo połamanych dużych drzew, nie > mówiąc o małych drzewkach i gałęziach. Park Grabiszyński...... Ulubione miejsce mojego dzieciństwa.... Piaskownica, stara fontanna, ścieżka zdrowia. Chlip... Naprawdę wygląda tak strasznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Słyszałem, że wiatr IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 16:27 to powietrze które się spieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Wroclawianie do lopat IP: *.enh.org 30.01.02, 02:24 Zasadzic nowe drzewka. Odpowiedz Link Zgłoś