Dodaj do ulubionych

Oczyszczeni

28.01.02, 19:42
Kto się wybiera na premierę studencką Oczyszczonych w czwartek do Teatru
Współczesnego??? Polecam.. warto... więc może do zobaczenia...
Ktoś ma ochotę???
Obserwuj wątek
    • Gość: marsha Re: Oczyszczeni IP: 192.168.0.* 28.01.02, 20:28
      warto...?
      • Gość: Birbant Re: Oczyszczeni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 22:08
        Ja sie wybieram pierwszego lutego.
        • Gość: natasha Re: Oczyszczeni IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 22:15
          A ja już byłam:) Warto, warto...
          • Gość: marsha Re: Oczyszczeni IP: 192.168.0.* 28.01.02, 22:36
            ... byłam już na "O"- ale chcę wiedzieć,dlaczego sądzicie,że warto???
            • Gość: Birbant Re: Oczyszczeni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 22:41
              Trzeba pójść zeby mieć potem co krytykować. A tak powaznie to realizatorzy to
              moi koledzy.
            • postmodern Re: Oczyszczeni 30.01.02, 20:51
              Czy warto??? Myślę, że nie trzeba się zastanawiać czy warto.. Zawsze WARTO jest
              pójść do TEATRU... ;)
              • Gość: Birbant Re: Oczyszczeni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 23:53
                Z tym to bym się nie zgodził. Czasami po kilkunastu minutach zaczyna bolec dupa.
                • Gość: magician Re: Oczyszczeni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 19:23
                  ja byłam.
                  szczerze? średnie
                  marsha: jak jesteś wrażliwa na pewne ohydztwa to nie idź ;)

M.
                  • Gość: marsha Re: Oczyszczeni IP: 192.168.0.* 31.01.02, 19:59

> marsha: jak jesteś wrażliwa na pewne ohydztwa to nie idź ;)

dzięki za ostrzeżenie- :za późno...już byłam (na premierze) :)
                    warto zobaczyć!!!,ale nadwrażliwcy mogą "Oczyszczonych" odchorować...

• postmodern Re: Oczyszczeni 31.01.02, 20:02
                      Marsha! Ja dziś miałem zamiar się wybrać.. ale niestety biletów zabrakło
                      (wejściówek także..) ;(
                  • Gość: Jarosz Re: Oczyszczeni IP: *.vogel.pl 01.02.02, 11:52
                    Ohydztwa? Nie zauważyłem ;-)))
                • Gość: bromden Re: Oczyszczeni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 12:29
                  > Z tym to bym się nie zgodził. Czasami po kilkunastu minutach zaczyna bolec dupa

albo kolana
    • Gość: qwerty Re: Oczyszczeni IP: *.*.*.* 01.02.02, 13:23
      bylem wczoraj. znakomita scenografia, swietni aktorzy, dobra muzyka i
      ...slabiutka tresc. luzno powiazane (w domysle traumatyczne chyba) sceny z
      zycia bohaterow, generalnie nuda. rewelacyjny, chyba 20-minutowy, monolog na
      samym poczatku (niestety nie pamietam nazwiska aktorki). ogolnie warto byloby
      zobaczyc, gdyby nie zrobilo sie wokol tego takiej wrzawy - po prostu nastawilem
      sie na cos o wiele lepszego.
      • Gość: marsha Re: Oczyszczeni IP: 192.168.0.* 01.02.02, 13:48
        rewelacyjny, chyba 20-minutowy, monolog na
        > samym poczatku
        - ten tekst pochodzi ze sztuki S.Kane: "Łaknąć".i rzeczywiście jest rewelacyjny!

• Gość: Jarosz Re: Oczyszczeni IP: *.vogel.pl 01.02.02, 13:58
        ...a aktorka nazywa się Renate Jett.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka