sitt 30.05.09, 21:09 PiS przegrywa w sondażach na wszystkich frontach - nic, tylko się cieszyć, że obywatele sprowadzają tych oszołomów do parteru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haga_z_rynku Re: PiS przegrywa w sondażach na wszystkich front 30.05.09, 22:11 sitt napisała: > PiS przegrywa w sondażach na wszystkich frontach - nic, tylko się > cieszyć, że obywatele sprowadzają tych oszołomów do parteru To było do przewidzenia. Po wystąpieniach "wodza", normalna Polska ma ich juz dosć. I tak trzymać, jestem za ! Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_goralka zobaczymy 7-ego VI...... jestem za PISem !!!!!!!!! 30.05.09, 22:44 mnie nikt nie pytał w żadnych sondażach, mozecie dodać głosy: Mój i całej mojej (licznej) rodziny - na PIS ! Odpowiedz Link Zgłoś
libertynias ciebie nie ma 30.05.09, 22:54 hanka_goralka napisała: > mnie nikt nie pytał w żadnych sondażach, mozecie dodać głosy: Mój i > całej mojej (licznej) rodziny - na PIS ! Twój głos się nie liczy.... ciebie nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: ciebie nie ma IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.05.09, 23:14 dlaczego moj glos sie nie liczy ? mozesz mi to przybliżyc ? bede wdzięczna za wyjasnienie. p.s. jak tam w "sanatorium" w tworkach, do ktorego mnie wczoraj zapraszales ? personel jest dobry dla was? nie potrzebujsz czego? chętnie wyslę ci paczkę. Napisz co byś chciał, wyślę w poneidziałek, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
haga_z_rynku partia frustratów 31.05.09, 00:16 nie pomoże szminka- róż , gdy z "hanią" pis przegrywa już .I tak ma być!! Ju widzę twe liczko 8 czerwca, gdy powali was obywatelstwo na kolana. I tak trzymać. Po 7 czerwca zapisz się do partii frustratów akwariowych. Zapraszam na Rynek Haga z Rynku Odpowiedz Link Zgłoś
longin_podpienta Ż egnaj frustratko 31.05.09, 00:45 Takem siem przypatruję Hanuś twym przydurnym wpisom, i wiem, że wypadniesz z forum po wyborach.... bo jakże inaczej. Piszesz o wielkiej rodzinie, i mniemam, że tatulkiem twym jest Tadeusz, a wujciem Jerzy Wielu Imion Nowak- voto partyjna menda. No to gratuluję tak licznej rodziny. I tak twoi płatnicy przewalą wybory, bo oprócz nienawiści nie proponują niczego normalnego. Hanus Miła, żegnaj po 7 czerwca! Brak będzie twych mundrości sztampowych! Proponuję, bys wstąpiła do Armii Zbwienia PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? twój głos się nie liczy bo klony nie głosują IP: 78.8.137.* 31.05.09, 01:41 Już niedługo będzie można was oglądać tylko w cyrku i zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: twój głos się nie liczy bo klony nie głosują IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.09, 10:00 Ty się Haniu nie liczysz, bo jesteś niższa i gorsza, a poza tym nie wypuszczą cię z oddziału specjalnego w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
haga_z_rynku olewają PiS 31.05.09, 18:02 ale radocha, w Opocznie i Wrzesni leją PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle w temacie Re: ciebie nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:00 Ale on nie może pojechać do sanatorium w tworkach bo się będzie źle czuł wśród wyborców PiCu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle w temacie Re: zobaczymy 7-ego VI...... jestem za PISem !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 11:59 Nie musisz pisać licznej rodziny, przecież wiadomo że elektorat PiCu mnoży się jak króliki a później żyje z zasiłków i pieniędzy pracujących i myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek W niedziele POpaprańcy zatoną IP: *.54.19.205.static.telsat.wroc.pl 04.06.09, 20:51 Pęknie raz na zawsze ta sondażowa wydmuszka. Niech żyją patrioci z Prawa i Sprawiedliwości1 Na pochybel szajce Tuska i Schetyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle w temacie Re: W niedziele POpaprańcy zatoną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:01 I Wolacy z PiCu co oddali Polskę za darmo Watykanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażyna Re: PiS przegrywa w sondażach na wszystkich front IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 20:42 PiS wygra. a Polacy wiedza jaka patologia jest w sądzie , w prokuraturze. Kiedy wydawane są wyroki uniewinniające instytucji które zagarnęły mieszkania pod pozorem ustawy z 1994 roku ( TBS-y). PiS wygra bo nie mydli oczu ludziom że nie ma kryzysu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widelec Re: PiS przegrywa w sondażach na wszystkich front IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.09, 21:49 a łyżka na to - niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: PiS przegrywa w sondażach na wszystkich front IP: 195.72.91.* 01.06.09, 11:11 Można zwrócić uwagę (jak się ma pamięć dłuższą niż tydzień), że o ile wcześniej mówiło się o zdecydowanej, miażdżącej itp. sondażowej przewadze PO nad PiS i resztą stawki(np. w stosunku 55:20), to teraz mowa jest tylko o "przegranej PiS na wszystkich frontach". Przegrana zresztą nie może być niczym zaskakującym w świetle wyników wyborów w roku 2007 i późniejszych sondaży. No ale dla głupków powód do uciechy jest :) A tymczasem okazuje się, że nawet "przegrana PiS na wszystkich frontach" nie jest już prawdą, bo na głębokim Mazowszu ponoć PiS nieznacznie prowadzi. Być może skończy się tak, że PO wygra z PiS w stosunku 37:28, a pewne forumowe matołki będą się z tego cieszyć nie przymierzając jak premier Tusk z prawie zerowego wzrostu PKB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: PiS przegrywa w sondażach na wszystkich front IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.09, 19:32 <a pewne forumowe matołki będą się z tego cieszyć nie <przymierzając jak premier Tusk z prawie zerowego wzrostu PKB. Sedno pisomatolskiego myślenia. Im gorzej tym lepiej. Do tego sprawdź sobie jak rozkładają się wyniki i zastanów się dlaczego kłamca Kurski kandydyduje nie w Warszawie, Wrocławiu tylko na Podlasiu. To jest tylko dowód, że opinia o "pewnym ludzie" jest w jego umysle żywa. Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: PiS przegrywa w sondażach na wszystkich front 02.06.09, 08:19 > Sedno pisomatolskiego myślenia. Im gorzej tym lepiej. Sedno peolskiego "myślenia". Jak coś powie, to bez sensu. Wiem gdzie i dlaczego kandyduje Kurski oraz Czarnecki. Stara praktyka, żeby ludzi spalonych w swoich okręgach upychać po całym kraju. Natomiast dlaczego oszczerca Nitras kadyduje w swoim okręgu? ...to zdaje się dowód, że ciemnemu ludowi można upchać nawet kiepski towar. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: PiS przegrywa w sondażach na wszystkich front 02.06.09, 08:52 Sondaże należą w Polsce do najnowocześniejszych form manipulacji społeczeństwem. Na zachodzie już nikt wyniki sondaży nie bierze poważnie, bowiem wiele razy już mieliśmy przykłady , iż wyniki wyborów były całkiem inne jak wyniki sondażów. Nauka stała się obecnie również dziedziną manipulacji i spekulacji. Czego dowodem marginalnym były np. sondaże we Francji. Bada się takie środowiska, które dadzą z pewnością oczekiwany wynik dla zleceniodawcy tych badań. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawjacek Re: PiS przegrywa w sondażach na wszystkich front 02.06.09, 09:27 sitt napisała: > PiS przegrywa w sondażach na wszystkich frontach - nic, tylko się > cieszyć, że obywatele sprowadzają tych oszołomów do parteru PiS miał słabe notowania bo PO było wspierane przez prywatne media którym Tusk obiecał zniesienie abonamentu TV lub wrowadzenie zakazu reklam. Ustawa medialna juz przygotowana i choc powszechnie krytykowana mozna nazwąc ja spłata długu. Dodatkowo wczoraj pani Gronkiewicz-Walc lekko reka sypnęła na stadion Legii kilkaset milionów a to zawoalowana "spłata kredytu" bowiem jest on własnoscia ITI (TVN). W żywe oczy robia Polaków w wała. Zatem PiS jesli wroci do władzy to troche potrwa. Jeśli ludzie widząc jak sie wpycha kasę w prywatne ręce dalej popierają liberałow to sadże że jakby sie okazało ze stocznię kupiła spółka z Karaibów powiązana z Palikotem to i tak bedą slepo wierzyć Tuskowi . PiS musiał przegrac wybory bo media to czwarta władza. Media które nie chciały brać udziału w nagonce bo były finansowane z publicznych pieniedzy poniosa teraz za to kare i np TVP Info zostanie zniszczone. Palikot przyniesie świński ryj do studia lub pokaże swój bo niewiele sie różni a i tak grupa głupców bedzie mu ufac jak i dzis wielu wierzy że Stalin był dobroczyńcą a te miliony , które zagłodził i zabił to wymysły nienawistnych mu ludzi. Mnie afera Palikota ne mierzi bo wiedziałem czego można sie po nim spodziewać więc nie ma zaskoczenia. Wolę gangsterów od naszych polityków. Ci to kradną i nie mówia ze zbawiają kraj. Komisja przyjazne państwo pod przewodnictwem Palikota miała zmienic prawo tak aby cwaniacy uciekali z podatkami do rajów podatkowych ? I tu PiS znow nas uratował wyrzucając Palikota z przewodniczacego. PiS jaki jest kazdy widzi.Jego błedem było ze chciał za szybko odciąc elity od żłobu. To można zrobic tylko rewolucja bo zmiana np.sztandarów PZPR i inne wybiegi tak naprawdę niczego nie zmieniaja w podziale dochodu narodowego. Wczorajszy komunikat o podwyżce wynagrodzeń szefów banków oraz obniżka ceny gazu o 2 grosze tylko mnie w tym utwierdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawjacek PO wygrywa jednym procentem 02.06.09, 09:31 www.bankier.pl/wiadomosc/Sondaz-wyborczy-Niknaca-przewaga-Platformy-nad-PiS-1590596.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: PO wygrywa jednym procentem IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.09, 16:24 Chłopie obudź się. Jak na razie w 20 letniej historii w pierdlu siedział tylko jeden minister i to zaufany Kłamczyńskiego niejaki Lipiec. Niejaki Kownacki zaufany PISdenta najpierw w NIK tak szukał przekrętów, że się nauczył jak skubać państwo, czego dał przykład jako były prezes ORLEN z milionową odprawą i jako wiceprezes w BOŚ handlując długami szpitali. Przynajmniej wiadomo dlaczego PISdent zawetował ustawy zdrowotne - żeby można było dalej robić przekręty na długach szpitalnych. Skoro są wyszkolone kadry w tym zakresie to należy je wykorzystać. Nie kompromituj sie chłopie bo na przekręty z PISem nikt nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brambor Re: PiS przegrywa w sondażach na wszystkich front IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 17:26 PiS prowadzi na Mazowszu, XXI Wiek na Dolnym Śląsku, w Świętokrzyskim Libertas, na Pomorzu SLD. Coś cienko z PO. Pan poseł Chlebowski chyba w chórze tenorów będzie śpiewał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz trzeba być prawdziwym ścierwem IP: 78.8.138.* 03.06.09, 21:47 żeby śmierć człowieka wykorzystywać w kampani wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Essen Polak Re: trzeba być prawdziwym ścierwem IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.09, 21:53 masz racje, te mendy przed niczym sie nie cofna. Taka jest "polaczkowa polityka". Na szczescie dla mnie, nie musze patrzec na mendy polityczne, ktorym zdawa sie, ze Narod jest za nimi. Co jedni, to mendy i przekretasy<. Niech ich szlag trafi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brambor Re: trzeba być tenorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 21:56 żeby tak cienko śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: trzeba być tenorem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.09, 08:27 że też te pisuarowe żule maję czas tak się rozpisywać! ale przecież mohery dawno na emeryturach chcą nam urządzać Polskę i życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brambor Re: trzeba być tenorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 19:54 Płacz nic wam nie pomoże. POrażka na wszystkich frontach. Tylko się cieszyć z sukcesu PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: trzeba być tenorem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.09, 08:38 nadałbyś się na błazna do cyrku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brambor Re: trzeba być tenorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 10:20 a co by wtedy robił pan poseł Palikot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: trzeba być tenorem IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.09, 20:10 Z Palikotem nie masz szans bo wasze pisowskie kłamstwa demaskuje a wy możecie conajwyżej namieszać mu w sprawach rodzinnych jak to Kłamczyński zrobił z Dornem. Ale co Kłamczyński może wiedzieć o życiu skoro od urodzenia jest niesamodzielnym mamisynkiem. Ciekawe czy bez pomocy mamy poradziłby sobie z opieką nad kotem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brambor Re: trzeba być tenorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 15:03 Jako zwykły ziemniak z panem posłem Palikotem rzeczywiście nie mam żadnych szans. Ale pani Palikot /była żona pana posła/ bardzo dobrze gotuje. Odpowiedz Link Zgłoś