Dodaj do ulubionych

prawdziwa twarz PO

05.06.09, 10:15

prawdziwa twarz Platformy Obywatelskiej -to gej,swinski ryj i gumowy penis
palikota /palichama/ -na caly ekran w TVN -widoczne i transparentne dla
dzieci, mlodziezy,starszych -to również twoja twarz zwolenniku PO ...
taka jest prawda ... przemyśl sobie to ofermo z PO , na żal za grzechy zawsze
jest czas..

PO to POstepujące zidiocenie POlski
Obserwuj wątek
    • Gość: Plazzek Re: prawdziwa twarz PO IP: 195.72.91.* 05.06.09, 10:26
      Ja bym się raczej zastanowił nad innym fenomenem. Jestem przekonany,
      że podobna jakość rządów za Millera, Pawlaka, Oleksego czy
      Bieleckiego spotkałaby się z powszechną niechęcią społeczeństwa i
      dołowaniem w sondażach.

Tymczasem po raz pierwszy od dawna (a może i w całej historii) mamy
      rząd, który cieszy się autentyczną miłością narodu. Uważam, że
      (przepraszam za dosadność) władza mogłaby w tej chwili nasr... ludowi
      na głowę, a lud nadal wielbiłby wodza i przeklinał wstrętne kaczory.

Jest tu z pewnością trochę manipulacji medialnej. Jest aparat
      rządowy do robienia wody z mózgu (Mistewicz powiada, że mają przekaz
      medialny na każdy dzień). Fenomenem jest to, że wodę z mózgu dają
      sobie robić także ludzie wykształceni!
      • Gość: jekdok Może kluczem jest rozumienie słowa "polityka" ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:45
        Dawno to wprawdzie było, gdy pobierałem nauki, ale nie sądzę by obiektywny sens tego słowa w ciągu ostatnich lat jakoś dramatycznie się zmienił, skoro przez stulecia oznaczał po prostu sztukę osiągania celów. Nie zamierzam sie wikłać w poważne i zaangażowane dyskusje (bo troszkę inaczej widzę obecną rolę i miejsce tego forum - przynajmniej w swoim życiu) na ten temat - zainteresowanych odsyłam chociażby do Wikipedii. Natomiast odpowiedź na pytanie o cele osiągniete przez J. Kaczyńskiego (poza tymi dla swych bliższych i dalszych współpracowników w rodzaju Macieja Zalewskiego, Tomasza Lipca czy innego łyżwińskiego) najlepiej ilustruje historia ugrupowań tworzonych i kierowanych przez tę osobliwość.

A co do wyświechtanego sloganu o robieniu wody z mózgu to radzę przypomnieć sobie w jakim procencie woda jest składnikiem ludzkiego organizmu i co sie dzieje, gdy tej wody w organiźmie jest niedobór ;-)

Gość portalu: Plazzek napisał(a):

> Ja bym się raczej zastanowił

gorąco polecam ;-)
        • Gość: Plazzek Re: Może kluczem jest rozumienie słowa "polityka" IP: 195.72.91.* 05.06.09, 13:33
          Doceniam dowcip.

Idąc Twoim tropem, zadam pytanie: jaki zatem cel osiągnął Tusk? Bo
          zdobycie władzy i jej utrzymanie oraz rozdysponowanie intratnych
          stanowisk wśród POpleczników nie jest chyba celem. TYM celem. Czy
          celem może być utrzymywanie swoich wyborców w wiecznym
          podekscytowaniu dorzynaniem watah? Także nie. Zarówno władza jak i
          miłość wyborców powinny być zaledwie środkiem do zrobienia czegoś
          pożytecznego dla kraju (aby żyło się lepiej - wszystkim).

Mam wrażenie, że obecnie cały wysiłek idzie w propagandę. W sferze
          realnej jest pustka (no, powiedzmy stadiony-orliki). To jest
          niewątpliwie osobliwość.
          • Gość: z ukosa "polityka" i jej meandry IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.06.09, 14:02
            I to jest logiczna analiza sytuacji.
            Tak, propaganda jest latwiejsza od konkretnych dzialan.
            I to jest problem.
            Wypowiedzi zmanipulowanych mediami dyskutantow swiadcza o
            ... skutecznosci manipulacyjnych zabiegow.
            I tylko o tym.

• Gość: Piper Re: prawdziwa twarz PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 12:42
        Co ty chrzanisz rządy Milera to zahamowanie reform to przez Milera opieka
        zdrowotna jest na dnie rządy Pawlaka czy Oleksego to typowy marazm po PRLowski
        zresztą Bieleckiego też z tym wyjątkiem ze były przynajmniej próby zmiany .
    • Gość: Jasio Sponsor Re: prawdziwa twarz pisowskich szczeniaczkow IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.09, 10:47
      ps125 napisał:

>
      > prawdziwa twarz Platformy Obywatelskiej -to gej,swinski ryj i
      gumowy penis
      > palikota /palichama/ -na caly ekran w TVN -widoczne i
      transparentne dla
      > dzieci, mlodziezy,starszych -to również twoja twarz zwolenniku
      PO ...
      > taka jest prawda ... przemyśl sobie to ofermo z PO , na żal za
      grzechy zawsze
      > jest czas..
      >
      > PO to POstepujące zidiocenie POlski

"Miales chamie Zloty Rog, miales chamie Zloty Rog,
      ostal ci sie ino sznur... "

Pozdrowienia dla "pisowskiego bagienka" z plywajacymi odchodami
      spolecznymi
      • Gość: z ukosa No wlasnie, Jasiu, ... miales... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.06.09, 11:04
        • Gość: pytam sie Re: No wlasnie, Jasiu, ... miales... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 11:52
          A coś więcej niemiecki podnóżku nam napiszesz??
          • Gość: z ukosa Tak, i Ty tez... miales...rog IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.06.09, 12:10
            baranku wyhodowany przez media.

Problem polega tu na metodach oraz manipulacjach.
            Wszystkie Wasze opinie sa tego dowodem.
            Ja nie wyrazilem ZADNEJ opinii po zadnej ze stron.
            I tego nie "skumales", prostaku.
    • Gość: pytam sie Re: prawdziwa twarz PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 11:51
      Ile katokomuchu dostajesz z PiCu za jeden post?? Czy twój maleńki
      człowieczek na stanowisku prezydenta prowadził wczoraj kampanię za
      darmo, czy też dostał coś od związkowych bandytów, bądź od swoich
      zwierzchników w PiSie??
      • Gość: z ukosa No wlasnie: to jest ta metoda. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.06.09, 12:11
        ...prostaku.
    • Gość: jekdok No to się nam demaskator objawił no,no,no ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:20
      Z prawdziwie bolszewicko-macierewiczowym zaangażowaniem i takimiż kompetencjami rzuciło sie biedactwo w "bój ich ostatni". A spieszyło się rozgorączkowane toto tak bardzo, że aż literkę "i" w nicku między "p" i "s" zgubiło ;-))). Swoją drogą forma i styl tych bluzgów tak bardzo jest zbieżne z produkcjami niejakiego "sas12", które również pojawiło się przed chwilką i z potrzeby chwili najwyraźniej, że sugeruje autorstwo bądź jednej niespecjalnie rozgarniętej osobliwości, bądź swoiście wyspecjalizowanej bojówki ;-).

W pierwszym przypadku ciekawostka jest taka: czy się biedactwu zapomniało (jak to typowemu propisiowemu intelektualiście ;-)) hasło do logowania i stąd nowy nick, czy też uznając, że "w wielości siła" postanowiło się rozmnożyć (zapominając znów, że klonowanie jest be według "odnowicieli moralnych" spod sztandarów lepro-gierkowych), czy też wreszcie ktoś zwrócił uwagę, że Sas to może nie jest najszczęśliwszy nick w "towarzystwie" Najprawdziwszych i Jedynych Polaków i Patriotów Jak Najbardziej ;-))))

A najfajniejszy jest ten apel o przemyślenia buahahahahahahahaha, spod palców takiego erudyty to prawdziwa perełka ;-D

A tu grunt się pali pod sempiterną, klawisze parzą w paluszki, do przedwyborczego zamknięcia portali już tylko parę godzin, wszystkie końcówki pisiowego tułowia zdrętwiałe i opustoszałe... łomatkoboska... POPOPOPOMOMOMOMOCYCYCY!!! Co tu robić skoro nawet kacze guru apeluje o poparcie platformy???? Łomatkojedyna... nic ino trza krzyczeć, ba wrzeszczeć, jak strach tę bidną sempiternę ściska ;-))))
      • Gość: Plazzek Re: No to się nam demaskator objawił no,no,no ;-) IP: 195.72.91.* 05.06.09, 13:45
        Twój tekst jest taki mądry, że aż głupi. I w pewnym sensie wyjaśnia,
        dlaczego ludzie wykształceni równie łatwo (o ile nie łatwiej)
        ulegają manipulacjom.

3/4 tekstu to są wytwory Twojego umysłu, które przypisujesz
        autorowi, z którymi następnie podejmujesz wygraną walkę. :-))))))

Pozostałe 1/4 pozostawiasz szydzeniu z pisorków.

W ten sposób 3/4 + 1/4 daje zero. Zero treści w 4 akapitach, 8
        zdaniach złożonych i mnóstwie słów :-))))

Tymczasem tekst, z którym wydaje ci się że polemizujesz, jest nad
        wyraz prosty, aczkolwiek nieco nieporadnie napisany. Myślę, że jak
        go przeczytasz drugi raz, to na pewno zrozumiesz, co autor miał na
        myśli.
        • Gość: Jasiu Re: No to się uda, ze püisu nie bedzie za duzo IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.09, 14:01
          Autor: Gość: Plazzek IP: 195.72.91.* 05.06.09, 13:45 Dodaj do
          ulubionych Skasujcie
          Odpowiedz

Twój tekst jest taki mądry, że aż głupi. I w pewnym sensie wyjaśnia,
          dlaczego ludzie wykształceni równie łatwo (o ile nie łatwiej)
          ulegają manipulacjom.

3/4 tekstu to są wytwory Twojego umysłu, które przypisujesz
          autorowi, z którymi następnie podejmujesz wygraną walkę. :-))))))

Pozostałe 1/4 pozostawiasz szydzeniu z pisorków.

W ten sposób 3/4 + 1/4 daje zero. Zero treści w 4 akapitach, 8
          zdaniach złożonych i mnóstwie słów :-))))

Tymczasem tekst, z którym wydaje ci się że polemizujesz, jest nad
          wyraz prosty, aczkolwiek nieco nieporadnie napisany. Myślę, że jak
          go przeczytasz drugi raz, to na pewno zrozumiesz, co autor miał na
          myśli.

Pitolisz, pitolisz, a sensu brak!
          • Gość: Plazzek Re: No to się uda, ze püisu nie bedzie za duzo IP: 195.72.91.* 05.06.09, 14:04
            I co z tego? Za to będzie za dużo PO.
            • Gość: Jasio PiS trzeba wyslac na ryby IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.09, 14:59

> I co z tego? Za to będzie za dużo PO.

Gdym mial do wyboru:
              "aniolki" z pisowskiego "Nieba", lub "diabelki i po-wskiego
              piekla.... to wole tych ostatnich - choc maja za skora.
              "Anielszczyzna" pisowska to psubratowosc pierwszej wody.
              • plazzek Re: PiS trzeba wyslac na ryby 05.06.09, 15:52
                Z fobiami trudno dyskutować.

Fakty natomiast przemawiają przeciw obu partiom. A może nawet
                bardziej przeciw PO, bo PiS był pod ciągłą kontrolą mediów i
                społeczeństwa, a PO ma wolną rękę. I nie korzysta z niej dobrze.
        • Gość: jekdok Nikomu nie przeszkadzam,(...), reperuję prymus ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 23:39
          i ani mi w głowie pozaallegrowe, a co istotniejsze poza wszelkim sensem, licytacje.

> Twój tekst jest taki mądry, że aż głupi. I w pewnym sensie wyjaśnia,
          > dlaczego ludzie wykształceni równie łatwo (o ile nie łatwiej)
          > ulegają manipulacjom.

Cóż to za piramidalną sofistykę Szanowny Pan nam tutaj zaserwował. Pomijając obraźliwą supozycję jakoby moje wypociny można było w jakikolwiek sposób wykorzystać do uzasadniania jakichkolwiek tez związanych z ludźmi wykształconymi to radzę zwrócić uwagę na punkt wyjścia Twego komentarza - magiczne słowo manipulacja, którego różne formy i synonimy nader często używane i nadużywane są dla uzasadnienia karkołomnej tezy o własnych nadzwyczajnych walorach, w tym m.in. przenikliwości, obiektywizmu i wiedzy.
          "A skąd to tak?" chciałoby sie zapytać słowami naiwnej panienki z głupawej reklamy. Wszyscy zmanipulowani, a tylko garstka, nie wiedzieć czemu akurat absolutnie przypadkowo związanych z jedną partyjką lub wyznających jedynie słuszny "świadkopodgląd" czy wreszcie zafascynowanych swym równie pokracznym co pokręconym idolem, doznała iluminacji i duchem świętym oświecona zmanipulowac sie nie dała??? Być może, ale mnie cuś ta wizja jakoś tak dziwacznie "nie konweniuje" i to nie tylko z powodu intelektualnej (bez urazy dla intelektu) mizerii wybrańców.

> 3/4 tekstu to są wytwory Twojego umysłu, które przypisujesz
          > autorowi, z którymi następnie podejmujesz wygraną walkę. :-))))))

A tak sie starałem, żeby przynajmniej wyglądało, że 4/4 tego tekstu (będącego wyłącznie szyderstwem z tego konkretnego pisiego egzemplarza) jest wytworem mojego umysłu i jestem niepocieszony, że znowu mi sie nie udało. Ale sugestia jakobym cokolwiek komukolwiek przypisywał każe mi podejrzewać, że chyba nie ten sam tekst mamy na myśli ;-)

> Pozostałe 1/4 pozostawiasz szydzeniu z pisorków.
          > W ten sposób 3/4 + 1/4 daje zero.

Zaimponowała mi Twoja umiejętność działania na ułamkach ze szczególnym uwzględnieniem sprowadzania ich do zera. Nic dziwnego, że tyle ich w tej partyjce skoro ma takich popleczników (często stosowanym tu prawem kaduka pozwoliłem sobie zaliczyć Ciebie do ich grona, podobnie jak każdego kto szydzi z pisiów zalicza się do apologetów platformy ;-). Ale ułamki bardziej stosowne wydają się w odniesieniu do założyciela tego żałosnego wątku, a konkretnie pewnej jego ważnej u innych cechy i pewnej najważniejszej u innych częsci ciała.

>Zero treści w 4 akapitach, 8
          > zdaniach złożonych i mnóstwie słów :-))))

Jako wytwór epoki przedesemesowej przywykłem do obecności w zdaniu przynajmniej jednego podmiotu i orzeczenia i używaniu takiej liczby słów by zapewnić właściwą konstrukcję tego zdania, a zdając maturę na długo przed wiekopomnym wynalazkiem ograniczenia długości pracy pisemnej do 250 słów nigdy ich nie rachowałem, nigdy też nie mając trudności w operowaniu słowem mówionym i pisanym. Na marginesie mam cokolwiek niepokojące wrażenie, że łatwiej mi się pisze niż co poniektórym czyta, o rozumieniu nie wspominając.

A to, że nie widzisz treści w moim tekście wiecej mówi o Tobie niż o tym tekście. I choć to cokolwiek żenujące zajęcie dla mnie spróbuję ją objasnić:
          1. Po przeczytaniu kilku niemal identycznych w formie i treści napastliwych wobec PO postów wrzuciłem do forumowej wyszukiwarki nicki obu ich autorów i wyskoczyły z niej w sumie 4 (słownie cztery) posty napisane w ciągu dwóch ostatnich dni, z tym, ze późniejsze były podpisane tak jak post założycielski niniejszego wątku.
          2. To oraz niechlujna i ordynarna forma tego postu dała mi wystarczające, moim zdaniem, podstawy do napisania tego co napisałem. Tym bardziej, że w podobnym, a wczesniej załozonym infantylnym wątku p(i)s125 występuje jako ewidentny kontynuator tego co zapoczątkował sasileśtam.
          3. Nieskromnie też zaznaczę, ze wartość merytoryczna tego co napisałem jest co najmniej nie mniejsza od tego co wymłodził ten nieszczęsny ordynus, szczególnie, ze moje dywagacje nie mają charakteru prawdy objawionej, a jedynie są luźnymi refleksjami "na kanwie" i śladu nie ma tu po jakiejkolwiek walce z imputowanymi komukolwiek treściami.

> Tymczasem tekst, z którym wydaje ci się że polemizujesz, jest nad
          > wyraz prosty, aczkolwiek nieco nieporadnie napisany.
          Gdzie Ty widzisz tu ślad jakiejkolwiek polemiki z tym tekstem nie tyle prostym co prostackim??? Miałbym polemizować z jakimiś numerowanymi sasami, lasami czy pisami. I jak miałaby taka polemika wyglądać? Wprawdzie byłem w wojsku i słownictwo koszarowe nie jest mi obce, ale rzadko go używam, co wyraźnie odbija sie na długości mojej pisaniny ;-))) A już propozycja powtórnego czytania tych bredni by je zrozumieć (???) to juz istne kuriozum. Równie dobrze, choć z większym sensem, mógłbym poradzić, zebyś jeszcze raz sam przeczytał to co ja napisałem, może po tych objaśnieniach będzie łatwiej. Chociaż artykułując tego rodzaju wątpliwości "Bo zdobycie władzy i jej utrzymanie (...) nie jest chyba celem.", każesz mi w to wątpić - to jest przecież elementarz ;-)
    • Gość: prawda jest smutna Zapraszam WAŻNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:20
      Proszę o zapoznanie się z dokumentem poniżej, dlaczego poprzednia
      kadencja została skrócona. Za tym głosował też PiS to tak dla
      przypomnienia.

Tekst linka

orka.sejm.gov.pl/Druki5ka.nsf/0/4F1131A2E1FE39EFC1257340003C8D92/$file/2074.pdf/
      • Gość: z ukosa No, wieeeeeeeeeleeeeee sie zmienilo!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.06.09, 12:34
        Cytuje:
        "Wnioskodawcy są przekonani, że zahamowanie narastającego kryzysu
        może nastąpić wyłącznie w wyniku skrócenia kadencji Sejmu i
        rozpisania nowych wy‐borów parlamentarnych."

I co? ...juz jest teraz super...
        Co widac codziennie w dzialaniach gremiow decyzyjnych.

I tyle tych iluzji.

• radeberger idź w PiSdu 05.06.09, 13:40
      tyle ci powiem..
      • Gość: Jasiu PiS z chlewa IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.09, 15:40
        PiS pozywa do sadu swojego bylego vice-prezesa. Oto PiS....hehehehe.
        Plakat PO-wski ze swiniami dobitnie wskazuje, gdzie miejsce PiSu -w
        chlewie.... tam moga sobie pochrzakac po gruzinsku!
    • Gość: cipralex PiS + SO + LPR (warto pamiętać tę chlewnię) IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.09, 17:26
    • Gość: Piper Re: Jasiu swiniopas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 12:46
      jeszcze tylko wykopki za rok i po kaczych kuprach ślad zaginie wtedy wszystko
      będzie git . : ))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: ?? siurek, nie ukrywaj się IP: 78.8.143.* 06.06.09, 12:53
      Hanka, wańka czy też sas każdy pozna was.
      Wasze pisomatolskie paranoiczne kłamstwa śmierdzą z daleka.
      Ale pracuj, pracuj bo kłmaca Kurski wywali na pysk z roboty.
    • Gość: ?? siurek, nie chwal się IP: 78.8.143.* 06.06.09, 20:11
      Widzę, że nareszcie znalazłeś opinię o sobie która cię ucieszyła. Ale żeby tak się zaraz chwalić na forum.
      • sas12 Re: siurek, nie chwal się 07.06.09, 12:10
        opinia cieszy i swiadczy o autorce i jej klinicznym stanie, ja moge wam tylko
        wspolczuc

PO to POstepujace zidiocenie POlski
    • Gość: Raboczij klas niech zyje pisobolszewia. IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.09, 20:34
      sas12 napisał:
      Dziś w USA jednemu z budynków uniwersyteckich nadano imię L.Wałęsy.
      > Cały świat doskonale wie, kto wywalczył w Polsce wolność i czym są
      > kaczory oba zwei."
      >
      > Precz z faszystami z PO

Niech zyje pisobolszewia. Jedyna, sluszna partia, korzystajaca z
      doswiadczenia Wlodzimierza Lenina oraz Feliksa Edmuntowicza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka