lenka1403 05.06.09, 11:54 Cześć Chodzil ktoś ze swoim niemowlaczkiem na basen? Moja córa ma 15m-cy i szukam takiego najlepiej z terapeutą (w ramach rehabilitacji). Możecie coś polecić? Jestem ze Świdnicy i niestety nic nie znam we Wrocku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina091 Re: Basen dla niemowlaka 06.06.09, 21:20 na Ul.Ostrowskiego 3 w przechodni jest basen dla niemowlaka... wiem ze zajecia prowadza rehablitantki. Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: Basen dla niemowlaka 06.06.09, 22:29 Na basenie Stadionu Olimpijskiego tez prowadza rehabilitantki Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: Basen dla niemowlaka 06.06.09, 23:19 15-miesięczniak to juz nie "niemowlaczek" Odpowiedz Link Zgłoś
lenka1403 Re: Basen dla niemowlaka 07.06.09, 09:37 Dzięki dziewczyny. Tak, tak wiem, że to już nie niemowlak ale jest taka maleńka, jeszcze nie chodzi i nie siedzi i jest dla mnie niemowlaczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
skik-alak Re: Basen dla niemowlaka 07.06.09, 21:04 witam chodzę z synkiem na basen olimpijski zaczynaliśmy jak miał 9 miesięcy teraz ma 4 latka i dalej chodzę polecam gorąca zajęcia rehabilitacyjne super prowadzone zabawa z dziećmi gorącą polecam jest strona internetowa Libold :]] Odpowiedz Link Zgłoś
opium74 Re: Basen dla niemowlaka 09.06.09, 12:45 basen akademii rolniczej (uniwersytetu przyrodniczego) na chełmońskiego - chodzimy tam odkąd syn skończył 4m (na juz ponad 2 lata) Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: Basen dla niemowlaka 10.06.09, 22:24 ja ze swoją prawie 8 miesięczna córcią chodzę na olimpijski, do szkoły pływania Lider - ktoś napisał Libold - to chyba błąd... Zajecia 30 minutowe, bardzo przyjemne, panie instruktorki bardzo mile. Tylko ze za tydzien są ostatnie zajęcia w tym semestrze - następny pod koniec września i z tego co się orientuję "turnusy" są wszędzie w podobnych terminach... Odpowiedz Link Zgłoś