Dodaj do ulubionych

Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku)

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 22:59
Na początek: Wieża kościoła sw.Elżbiety. Ojczulku
kapelanie wybacz....
Obserwuj wątek
    • Gość: Zsypek Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 23:08
      Loza w operze, w trakcie przedstawienia. Mistrzu Verdi, wybacz....
      • Gość: kaniares Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 23:15
        Szalet na placu solnym. Roberto wybacz!
      • isis! Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) 31.01.02, 23:04
        Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> Loza w operze, w trakcie przedstawienia. Mistrzu Verdi, wybacz....

Wow! Nawet na mnie zrobiło to wrażenie! Też bym tak chciała...
        • Gość: fred Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 00:37
          isis! napisał(a):

> Gość portalu: Zsypek napisał(a):
          >
          > > Loza w operze, w trakcie przedstawienia. Mistrzu
          Verdi, wybacz....
          >
          > Wow! Nawet na mnie zrobiło to wrażenie! Też bym tak
          chciała...

Musisz poczekać aż remont się skończy
          • Gość: Zsypek Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 02:48
            Gość portalu: fred napisał(a):

> isis! napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
            > >
            > > > Loza w operze, w trakcie przedstawienia. Mistrzu
            > Verdi, wybacz....
            > >
            > > Wow! Nawet na mnie zrobiło to wrażenie! Też bym tak
            > chciała...
            >
            >
            > Musisz poczekać aż remont się skończy

O ile nie zmienia ukladu miejsc.....:)

• Gość: Vist¸ __ Park___Szczytnicki__ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 23:38

W dzień 20 minut... :-)

Ona miała kloszową spódnicę... i " siedziała " mi na "kolanch" pod platanem.

Spacerowicze uśmichali się z daleka ...

Mh... cóż to była za dziewczyna !!!

pzdr

Vist¸_____________/
      • Gość: XMEN Re: XIII LICEUM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 00:21
        W szalecie mojej szkoly. Wpadla pani wozna narobila rabanu i musialem zmienic
        szkole
    • Gość: oleg Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 00:55
      Park Wschodni
      • Gość: Zsypek Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 03:33
        Oleg, to sie nie liczy, musi byc dokladniej:)
    • Gość: Gregor Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: 212.160.90.* 30.01.02, 11:46
      w domu na 7 pietrze bloku :))
      • Gość: duzY wszędzie IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 12:02
        • Gość: Zsypek Re: wszędzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 12:11
          Gość portalu: duzY napisał(a):

eeee.... to tez sie nie liczy:) napisz ktore z tego wszedzie bylo najbardziej
          niezwykle, Mistrzu!
          • Gość: duzY każde IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 12:15
            he eh he
            • Gość: Zsypek Re: każde IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 16:50

> he eh he

Mistrzu. Wygrales konkurs bezapekacyjnie:)

• Gość: Zsypek Re: każde IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 16:51

> Gość portalu: duzY napisał(a):
                >
                > > he eh he
                >
                > Mistrzu. Wygrales konkurs bezapekacyjnie:)

Przepraszam. Nagla zapasc dyslekcyjna. Bezapelacyjnie.
                >

• Gość: Zsypek Duzy, co nie zmienia faktu, ze jestes niepatriota! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 16:54
                  Patriotycznie to by bylo, gdybys tego konkursu nie konczyl. Ludzie by postowali
                  sobie, niekoniecznie prawde zreszta, a licznik by lecial..:)
                  • Gość: duzY Re: Duzy, co nie zmienia faktu, ze jestes niepatriota! IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 17:01
                    Obiecuję poprawę :-)
                    • Gość: Zsypek Re: Duzy, co nie zmienia faktu, ze jestes niepatriota! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 17:05

> Obiecuję poprawę :-)

To natychmiast napisz oswiadczenie ze sie wycofujesz i jednak nie wszedzie!!!!

hi hii
                      • Gość: duzY Ze mną jak z dzieckiem, za reke i do knajpy. IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 17:06
                        No to oświadczam, że (jeszcze) nie wszędzie.
                        • Gość: Zsypek Re: Ze mną jak z dzieckiem, za reke i do knajpy. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 23:05

> No to oświadczam, że (jeszcze) nie wszędzie.

hi hiiii......

• Gość: zyzio Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 20:35
        Gość portalu: Gregor napisał(a):

> w domu na 7 pietrze bloku :))

A co jest niezwykłego w bloku na 7 piętrze ???
        • Gość: no Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 20:41
          no właśnie. rozumiem 9 albo 12, ale 7. kto tego nie robił na 7 piętrze.
          • Gość: zyzio Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 20:52
            Gość portalu: no napisał(a):

> no właśnie. rozumiem 9 albo 12, ale 7. kto tego nie
            robił na 7 piętrze.

chyba, że blok był czteropiętrowy ;-)))
            • Gość: Finez Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 02:35
              Chłopaki! Popadam w komlexy..,
              Bo ja tylko na 8...
              No i na parterze
              I na strychu...
              A marzy mi sie...
              w piwnicy...
              Ze szczurzycami...
              podobno namietne...
              Ale u nas sa koty, co...
              wszystkie partnerki mi przeganiają...
              Poradxcie coś?
          • Gość: Zsypek Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 23:07
            Gość portalu: no napisał(a):

> no właśnie. rozumiem 9 albo 12, ale 7. kto tego nie robił na 7 piętrze.

Wstyd sie przyznac.... Ja nie. Na innych pietrach, owszem, Ale tez nie na
            wszystkich.

• Gość: duzY Niezwykłe w 7 piętrze może byc to, że IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.01.02, 10:39
          mieszka się na 8. Wtedy by kochac się na 7 trzeba brac pod uwage możliwość
          kibiców.
    • postmodern Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) 30.01.02, 20:55
      Wyspa słodowa.. ach.. "Wtedy to były czasy" (cytat)
    • Gość: nell Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.provider.pl 31.01.02, 12:45
      Fotel mojego szefa, ale nie z nim.
      • Gość: fred Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 14:47
        Gość portalu: nell napisał(a):

> Fotel mojego szefa, ale nie z nim.

A fajnego masz szefa?
        • Gość: duzY Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.01.02, 16:08
          A jakie ma szef znaczenie skoro nell pisze, że nie znim.
          • Gość: fred Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 00:36

> A jakie ma szef znaczenie skoro nell pisze, że nie znim.

No właśnie, dlaczego nie z szefem ?
      • isis! Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) 31.01.02, 23:18

Hehe, ja podobnie, to znaczy biurko mojego profesora (to było jeszcze na
        studiach, w starym budynku A.Muz), ale bynajmniej nie z nim!!! Z takim je(-dnym)
        basem...
      • Gość: Zsypek Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 02:50

Na razie jak dla mnie zajmujesz zaszczytne pierwsze miejsce:)

• Gość: Zyzio Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 16:37

> Gość portalu: nell napisał(a):
          >
          > > Fotel mojego szefa, ale nie z nim.
          >
          > Na razie jak dla mnie zajmujesz zaszczytne pierwsze miejsce:)
          >

To nie jest w wątku. Aby sie liczyło nalezy podać nazwę firmy, adres i nazwisko szefa (tego od fotela), a
          przynajmniej z taką dokładnoscią jak izis!
    • szarykot Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) 31.01.02, 16:49
      nie będę teraz pisał bo mi sie nie chce wylogowywać :-) a takie rzeczy to mogę
      tylko incognito :-)
      • Gość: duzY ten wstyd to chyba IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.01.02, 16:52
        fałszywy. Napisz, że pod Iglicą.
        • Gość: FraMauro Re: ten wstyd to chyba IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 17:06
          z moim szanownym małzonkiem (wtedy jeszcze narzeczonym)na...dawnym cmentarzu na
          Grabiszynku (obecnie park). Mieszkancy XIX w.Wroclawia -wybaczcie lecz ja tam
          nie zaluje :))
          • Gość: XCV Naturalnie ... :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 17:12
            Na polu na Maslicach, ona opierala sie o kolo traktora :-)
            • Gość: Zsypek Re: Naturalnie ... :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 02:52
              Gość portalu: XCV napisał(a):

> Na polu na Maslicach, ona opierala sie o kolo traktora :-)

Łał!

• Gość: duzY Re: ten wstyd to chyba IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.01.02, 17:27
            Skoro narzeczony przekształcił się w męża to i on zapewne nie żałuje :-)
    • Gość: me Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.*.*.* 01.02.02, 14:30
      Korytarz Uniwerku przed sala Balzera, nad Aulą Leopopldina, na schodach.
      • postmodern Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) 02.02.02, 19:28
        ???
    • Gość: Zigzag Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 23:19
      Młodzieży,

taki fajny wątek a wy nic ????

Tylko na chacie u koleżanki, której starzy są w pracy ????

Małżonkowie,

wieczorem pod kołderką w osobnym pokoju u teściów ????

Czy naprawdę Wrocław jest taki sztywny ????

Z mojej strony:

kuluary Hali Ludowej podczas koncertu Joe Cockera.
      Nikt nie musi wybaczać.
      • Gość: marsha Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: 192.168.0.* 05.02.02, 23:34

... pod i na fortepianie...

ale,wszystko jeszcze przede mną :)))
        • isis! Re: Niezwykłe miejsce... marsha... 06.02.02, 00:06
          Gość portalu: marsha napisał(a):

> ... pod i na fortepianie...
          > ale,wszystko jeszcze przede mną :)))

Ja TYLKO na... Pod fortepianem zdawałam egzamin (takie miałam zadanie aktorskie),
          ale bez kochania się, tylko ze szczekaniem.
          Ale przypomniało mi się jeszcze jedno miejsce - na podłodze w klubie Muzyki i
          Literatury (oczywiście nie w ramach koncertu tylko bez świadków). To też było w
          czasie studiów. Wojtek, gdziekolwiek jesteś - pozdrawiam...
          • ayme Re: Niezwykłe miejsce-1988 26.02.02, 19:49
            mialam wtedy 18 lat ,kochalam sie z moim pierwszym chlopakiem w parku za
            zajezdnia 17 na sepolnie wsrod prawie golych drzew (byl marzec),pamietam ze
            podarly mi sie ponczochy .......inne miejsce to nad brzegiem Odry na tylach
            Zoo,ludzie z drugiego brzegu chyba nas widzieli.potem wyjechalam z tego
            pieknego miasta ......
    • mastat Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) 26.02.02, 20:38
      Szatnia W-F zamiast W-F:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka