Gość: zyzio IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 22:59 Na początek: Wieża kościoła sw.Elżbiety. Ojczulku kapelanie wybacz.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zsypek Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 23:08 Loza w operze, w trakcie przedstawienia. Mistrzu Verdi, wybacz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaniares Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.02, 23:15 Szalet na placu solnym. Roberto wybacz! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) 31.01.02, 23:04 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Loza w operze, w trakcie przedstawienia. Mistrzu Verdi, wybacz.... Wow! Nawet na mnie zrobiło to wrażenie! Też bym tak chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 00:37 isis! napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Loza w operze, w trakcie przedstawienia. Mistrzu Verdi, wybacz.... > > Wow! Nawet na mnie zrobiło to wrażenie! Też bym tak chciała... Musisz poczekać aż remont się skończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 02:48 Gość portalu: fred napisał(a): > isis! napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > Loza w operze, w trakcie przedstawienia. Mistrzu > Verdi, wybacz.... > > > > Wow! Nawet na mnie zrobiło to wrażenie! Też bym tak > chciała... > > > Musisz poczekać aż remont się skończy O ile nie zmienia ukladu miejsc.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ __ Park___Szczytnicki__ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 23:38 W dzień 20 minut... :-) Ona miała kloszową spódnicę... i " siedziała " mi na "kolanch" pod platanem. Spacerowicze uśmichali się z daleka ... Mh... cóż to była za dziewczyna !!! pzdr Vist¸_____________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XMEN Re: XIII LICEUM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 00:21 W szalecie mojej szkoly. Wpadla pani wozna narobila rabanu i musialem zmienic szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleg Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 00:55 Park Wschodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 03:33 Oleg, to sie nie liczy, musi byc dokladniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: 212.160.90.* 30.01.02, 11:46 w domu na 7 pietrze bloku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: wszędzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 12:11 Gość portalu: duzY napisał(a): eeee.... to tez sie nie liczy:) napisz ktore z tego wszedzie bylo najbardziej niezwykle, Mistrzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: każde IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 16:50 Gość portalu: duzY napisał(a): > he eh he Mistrzu. Wygrales konkurs bezapekacyjnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: każde IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 16:51 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: duzY napisał(a): > > > he eh he > > Mistrzu. Wygrales konkurs bezapekacyjnie:) Przepraszam. Nagla zapasc dyslekcyjna. Bezapelacyjnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Duzy, co nie zmienia faktu, ze jestes niepatriota! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 16:54 Patriotycznie to by bylo, gdybys tego konkursu nie konczyl. Ludzie by postowali sobie, niekoniecznie prawde zreszta, a licznik by lecial..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Duzy, co nie zmienia faktu, ze jestes niepatriota! IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 17:01 Obiecuję poprawę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Duzy, co nie zmienia faktu, ze jestes niepatriota! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 17:05 Gość portalu: duzY napisał(a): > Obiecuję poprawę :-) To natychmiast napisz oswiadczenie ze sie wycofujesz i jednak nie wszedzie!!!! hi hii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Ze mną jak z dzieckiem, za reke i do knajpy. IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 17:06 No to oświadczam, że (jeszcze) nie wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Ze mną jak z dzieckiem, za reke i do knajpy. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 23:05 Gość portalu: duzY napisał(a): > No to oświadczam, że (jeszcze) nie wszędzie. hi hiiii...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 20:35 Gość portalu: Gregor napisał(a): > w domu na 7 pietrze bloku :)) A co jest niezwykłego w bloku na 7 piętrze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 20:41 no właśnie. rozumiem 9 albo 12, ale 7. kto tego nie robił na 7 piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 20:52 Gość portalu: no napisał(a): > no właśnie. rozumiem 9 albo 12, ale 7. kto tego nie robił na 7 piętrze. chyba, że blok był czteropiętrowy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finez Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 02:35 Chłopaki! Popadam w komlexy.., Bo ja tylko na 8... No i na parterze I na strychu... A marzy mi sie... w piwnicy... Ze szczurzycami... podobno namietne... Ale u nas sa koty, co... wszystkie partnerki mi przeganiają... Poradxcie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 23:07 Gość portalu: no napisał(a): > no właśnie. rozumiem 9 albo 12, ale 7. kto tego nie robił na 7 piętrze. Wstyd sie przyznac.... Ja nie. Na innych pietrach, owszem, Ale tez nie na wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Niezwykłe w 7 piętrze może byc to, że IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.01.02, 10:39 mieszka się na 8. Wtedy by kochac się na 7 trzeba brac pod uwage możliwość kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) 30.01.02, 20:55 Wyspa słodowa.. ach.. "Wtedy to były czasy" (cytat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.provider.pl 31.01.02, 12:45 Fotel mojego szefa, ale nie z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 14:47 Gość portalu: nell napisał(a): > Fotel mojego szefa, ale nie z nim. A fajnego masz szefa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.01.02, 16:08 A jakie ma szef znaczenie skoro nell pisze, że nie znim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wro IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 00:36 Gość portalu: duzY napisał(a): > A jakie ma szef znaczenie skoro nell pisze, że nie znim. No właśnie, dlaczego nie z szefem ? Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) 31.01.02, 23:18 Gość portalu: nell napisał(a): > Fotel mojego szefa, ale nie z nim. Hehe, ja podobnie, to znaczy biurko mojego profesora (to było jeszcze na studiach, w starym budynku A.Muz), ale bynajmniej nie z nim!!! Z takim je(-dnym) basem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 02:50 Gość portalu: nell napisał(a): > Fotel mojego szefa, ale nie z nim. Na razie jak dla mnie zajmujesz zaszczytne pierwsze miejsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 16:37 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: nell napisał(a): > > > Fotel mojego szefa, ale nie z nim. > > Na razie jak dla mnie zajmujesz zaszczytne pierwsze miejsce:) > To nie jest w wątku. Aby sie liczyło nalezy podać nazwę firmy, adres i nazwisko szefa (tego od fotela), a przynajmniej z taką dokładnoscią jak izis! Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) 31.01.02, 16:49 nie będę teraz pisał bo mi sie nie chce wylogowywać :-) a takie rzeczy to mogę tylko incognito :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY ten wstyd to chyba IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.01.02, 16:52 fałszywy. Napisz, że pod Iglicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: ten wstyd to chyba IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 17:06 z moim szanownym małzonkiem (wtedy jeszcze narzeczonym)na...dawnym cmentarzu na Grabiszynku (obecnie park). Mieszkancy XIX w.Wroclawia -wybaczcie lecz ja tam nie zaluje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XCV Naturalnie ... :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 17:12 Na polu na Maslicach, ona opierala sie o kolo traktora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Naturalnie ... :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 02:52 Gość portalu: XCV napisał(a): > Na polu na Maslicach, ona opierala sie o kolo traktora :-) Łał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: ten wstyd to chyba IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.01.02, 17:27 Skoro narzeczony przekształcił się w męża to i on zapewne nie żałuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.*.*.* 01.02.02, 14:30 Korytarz Uniwerku przed sala Balzera, nad Aulą Leopopldina, na schodach. Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) 02.02.02, 19:28 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigzag Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 23:19 Młodzieży, taki fajny wątek a wy nic ???? Tylko na chacie u koleżanki, której starzy są w pracy ???? Małżonkowie, wieczorem pod kołderką w osobnym pokoju u teściów ???? Czy naprawdę Wrocław jest taki sztywny ???? Z mojej strony: kuluary Hali Ludowej podczas koncertu Joe Cockera. Nikt nie musi wybaczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) IP: 192.168.0.* 05.02.02, 23:34 ... pod i na fortepianie... ale,wszystko jeszcze przede mną :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Niezwykłe miejsce... marsha... 06.02.02, 00:06 Gość portalu: marsha napisał(a): > ... pod i na fortepianie... > ale,wszystko jeszcze przede mną :))) Ja TYLKO na... Pod fortepianem zdawałam egzamin (takie miałam zadanie aktorskie), ale bez kochania się, tylko ze szczekaniem. Ale przypomniało mi się jeszcze jedno miejsce - na podłodze w klubie Muzyki i Literatury (oczywiście nie w ramach koncertu tylko bez świadków). To też było w czasie studiów. Wojtek, gdziekolwiek jesteś - pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
ayme Re: Niezwykłe miejsce-1988 26.02.02, 19:49 mialam wtedy 18 lat ,kochalam sie z moim pierwszym chlopakiem w parku za zajezdnia 17 na sepolnie wsrod prawie golych drzew (byl marzec),pamietam ze podarly mi sie ponczochy .......inne miejsce to nad brzegiem Odry na tylach Zoo,ludzie z drugiego brzegu chyba nas widzieli.potem wyjechalam z tego pieknego miasta ...... Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Niezwykłe miejsce gdzie się kochaliście(we Wrocku) 26.02.02, 20:38 Szatnia W-F zamiast W-F:) Odpowiedz Link Zgłoś