Gość: dare IP: 192.168.128.* 30.01.02, 09:27 czy ktoś może polecić mi jakąś dobrą i uczciwą naukę jazdy, instruktora we Wrocku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duzY Re: nauka jazdy IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 10:43 vis a vis NOTu. Na pierwszym parkingu w takim pawiloniku, Nie ta z tyłu. A poza tym poprosze potem harmonogram jazd upublicznić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: nauka jazdy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 20:55 Jeździłam w ośrodku i niestety nie mogłam zdać po trzech próbach, miałam wrażenie, że to egzaminatorzy są nie do przejścia, koleżanka dała mi telefon do instruktora który jest nauczycielem szkolącym w państwowym ośrodku nauki jazdy, dopiero na tych jazdach zauważyłam jak niewiele zostałam nauczona na kursie a potem nawet na dodatkowych godzinach, zapewne gdyby był to mój pierwszy instruktor zdałabym za pierwszym razem. Po drugie – wszyscy namawiali mnie na robienie prawka na Matizie - co zrobiłam, a tak naprawdę to zdałam dopiero na Punto, którym o wiele łatwiej się jeździ. Ktoś chyba powinien kontrolować fachowość tych co szkolą i biorą za to pieniądze. Teraz wiem, że bajki o „ostrych” egzaminatorach opowiadają instruktorzy, którzy uczą na tanich kursach, a przez to niewiele. Tak naprawdę egzamin można przejść na luzie – trzeba być tylko dobrze przygotowanym. Jeśli szukasz pomocy to mogę ci polecić instruktora tel. 0601-56-59-95. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: nauka jazdy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 21:02 A masz smalec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bin Re: nauka jazdy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 21:12 Ja robiłem w Jaguarze (ul Wejcherowska koło Orbity) i zdałem za pierwszym razem bez problemu. Mają duży plac manewrowy i jest spoko tylko musisz trafić na LEONA on test najlepszy! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: nauka jazdy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 21:17 No to powodzenia... też miałam z Leonem. Minęły już trzy lata a ja wciąż po Wrocku - tramwajem... Jestem rekordzistką w 6 miesięcy próbowałam 7 razy - nie wiele osób tak potrafi... Leon jest dobry jak już się wcześniej siedziało za kółkiem... Więc jeśli umiesz już jeździć i jest to tylko kwestia formalności to możesz iść do L. jak nie... to lepiej skorzystaj z innej firmy... Znam dużo osób, które przez szacownego do dziś korzystają z MPK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bin Re: nauka jazdy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 21:23 No dobra ja żartowałem z tym LEONEM:) jak będziesz miała wybór to nie jego! On jest tam szefem i tylko morde wydziera nawet jak umiesz jeździc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: nauka jazdy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 21:34 i podobno wozi baseball'a bagażniku... i jak się ostro wkurzy to potrafi wyżucić na środku skrzyżowania - na drugim końcu wrocka i ma dziwne poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: nauka jazdy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 21:20 a to interesujące musi być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: nauka jazdy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 22:04 wszystko zależy na jakiego instruktora trafisz. z czystym sumieniem mogę polecić szkołę jazdy przy samochodówce na ul.borowskiej. niestety nie pamiętam nazwy. w sumie dobrze jeśli bedziesz miec szansę spróbować jazdy różnymi wozami, każdy mówi co innego, mnie sie dobrze jeździło matizem, a na micrze oblałam :( ale za drugim razem zdałam. z egzaminatorem też trzeba mieć szczęście bo niektórzy są naprawde warci tych strashnych legend o nich krązących :P Odpowiedz Link Zgłoś
cyfer Re: nauka jazdy 31.01.02, 21:33 duzo dobrego slyszalem o szkole p. macieja szczotki. adres: ul. kielczowska 43 (teren LZN) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: nauka jazdy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 18:55 Szczotka krzyczy na wszystkich w około!!! Odpowiedz Link Zgłoś