k_i_k_a 13.12.03, 19:19 Dziś zobaczyłam nowy bilboard, z tekstem: "Nie dajcie się oszołomić" Poperam :) A za inteligencję i dowcip kreatywnego, który to wymyślił - wielkie brawa. Jak widać można ciekawie podjąć walkę z nowootwartą konkurencją :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga!!! Re: Dominikańska the best :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 19:54 Oszołmic ... hehe ! pomysł rewelacja! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tru Re: Dominikańska the best :) IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.12.03, 20:01 zaden pomysł bo na auchana od dawna sie mówilo oszolom Odpowiedz Link Zgłoś
k_i_k_a Re: Dominikańska the best :) 13.12.03, 20:48 oczywiście... ale nie o to chodzi... chodzi o inteligentne zdyskredytowanie konkurencji. Ofertą cenową poszaleć nie mogą, to dowcipem próbują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: Dominikańska the best :) IP: 212.127.78.* 15.12.03, 00:41 Byłem tam wczoraj - w sklepie Tomas Sport. Trzech młodych sprzedawców i jedna sprzedawczyni głośno podsumowywało dzień: trafiłem na historię klientki, która coś przymierzała, nie mogła się zdecydować i w końcu nie kupiła. Styl tych dialogów był równie chamski jak treść historyjki opowiadanej głośno w obecności kilkorga innych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś