teyi 21.06.09, 09:04 wiadomosci.onet.pl/2700,1993926,trzy_osoby_zginely_w_wypadku_po_policyjnym_poscigu_auto_w_ogniu,wydarzenie_lokalne.html - Czy znowu Życie wyeliminowało trzech piratów jeżdżących w BMW? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 09:42 Co by tu nie pisać, tragedia, dla rodzin, dla bliskich i znajomych. Niestety czasem płaci się najwyższą cenę na brawurę, głupotę, lekkomyślność. Jedyny pozytywny aspekt tego zdarzenia to to, ze nikt postronny nie zginął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca _karawanu Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.lanet.net.pl 21.06.09, 09:58 Tragedia , tragedią, ale.. Mieli po 22,24,25 lat... Porządni obywatele nie uciekają przed policją. Dobrze, że tacy, sami się eliminują z naszych dróg i naszego społeczeństwa , przynajmniej nie wydano na nich kasy publicznej...jakby na to nie patrzeć :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.chello.pl 21.06.09, 10:05 wydać się wyda, koszty akcji ratunkowej, zasiłki pogrzebowe... ale na pewno mniej Za kretynizm się płaci, dobrze ze inni nie musieli regulować rachunku Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca_karawanu Re: Wypadek na Mickiewicza 21.06.09, 10:20 Gość portalu: fakir napisał(a): > wydać się wyda, koszty akcji ratunkowej, zasiłki pogrzebowe... Te jednorazowe, sztywne , wydatki ma zagwarantowane każdy obywatel tego kraju. Mnie chodzi o te wydatki związane z palestrą sądowniczą i zagrożeniem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.centertel.pl 21.06.09, 16:13 Uciekaja? A skad wiesz, ze uciekali??? NIe zatrzymali sie przed policja. Zrobili cos tak strasznego, ze musieli zaplacic za to zyciem? Policja tez w ch...a leci. Powinni umiec zatrzymywac takich , a nie sami poddawac sie niebezpiecznemu dla siebie i INNYCH poscigowi. Tak niebezpiecznemu, ze 3 mlodych zginela. Za co? A bo sie nie zatrzymali na lizaka policji. Witamy w Panstwie Policyjnym: "ch...e jebane, jak sie ku... nie zatrzymasz na moj kaprys lizaka to ku... sploniecie zywcem jak w piekle". Gowno nie policja. Przestancie ich bronic. I co z tego, ze kolesie nie mieli czegos, moze dowodu rejestracyjnego, moze mieli w dupie policje z innych wzgledow. To nie powid, aby ich narazac i potem kryc sie prawem, ze zgineli w poscigu legalnym... Bo policja ma prawo do tego. Ma... Oj ma... Maja prawo zabijac ludzi. Maja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.magma-net.pl 21.06.09, 16:42 stuknij sie lepiej w ten pusty leb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.md4.pl 21.06.09, 16:52 No chyba uciekali skoro policja nie zdołała ich dogonić i straciła ich z oczu. A co by się takiego stało gdyby się zatrzymali? Najwyżej mandat by dostali lub ewentualnie sprawa w sądzie za jazdę pod wpływem. Woleli uciekać więc sami na siebie to sprowadzili. Mieli wybór, wybrali i przegrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.router.finemedia.pl 21.06.09, 18:28 ale brednie... Odpowiedz Link Zgłoś
pingwiniarz Re: Wypadek na Mickiewicza 21.06.09, 18:43 Z całą pewnością, mieli niesprawny lewy kierunkowkaz na błotniku, zatem podjęli rozpaczliwą i desparacką próbę ucieczki przed krwiożerczą policją. Tak, nie ulega wątpliwości że winna jest polcja? Prokurator potrzebny! Odpowiedz Link Zgłoś
koloko2 Re: Wypadek na Mickiewicza 21.06.09, 18:52 Cieniutka prowokacja, cieniutka. Odpowiedz Link Zgłoś
pingwiniarz Re: Wypadek na Mickiewicza 21.06.09, 19:27 "....I co z tego, ze kolesie nie mieli czegos, moze dowodu rejestracyjnego, moze mieli w dupie policje z innych wzgledow. To nie powid, aby ich narazac i potem kryc sie prawem, ze zgineli w poscigu legalnym... " :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 20:05 Żal mi ciebie. Ci debile nie "zginęli" - sami się zabili jadąc z nadmierną prędkością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.connecta.pl 22.06.09, 02:35 głupi jesteś i nawet mi cię nie szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demona Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.09, 09:08 Spałam kiedy obudził mnie pisk opon, w pustym, śpiącym mieście odgłos ryku silnika i opon jest ogromny...Półprzytomna pomyślałam, ze jak tak będzie jechał dalej, wpadnie w w którąś wystawę sklepową...Przez sen słyszałam tez jak włączyła się policja dalekim echem..Nie myliłam się, czułam, ze kierowca jedzie po śmierc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynabati Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.09, 19:08 Autor: Gość: kierowca _karawanu IP: *.lanet.net.pl 21.06.09, 09:58 Tragedia , tragedią, ale.. Mieli po 22,24,25 lat... Porządni obywatele nie uciekają przed policją. Dobrze, że tacy, sami się eliminują z naszych dróg i naszego społeczeństwa , przynajmniej nie wydano na nich kasy publicznej...jakby na to nie patrzeć :> mam nadzieje, ze na ciebie tez nie potrzeba bedzie wydawac naszych pieniedzy! Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Wypadek na Mickiewicza 21.06.09, 11:00 Wczoraj odbył się pogrzeb policjanta, który wracał po pracy do domu i został zabity przez idiotę w BMW. Dzisiaj w nocy koledzy policjanta zobaczyli kolejnych debili mknących Bawarą i chcąc zapobiec kolejnej tragedii, podjęli próbę wyeliminowania z ruchu potencjalnych zabójców. Brawo Policja. 3:1 dla was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 11:03 A ty jak zwykle pieprzysz głupoty, weź się lecz mały człowieczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 12:45 To ty pieprzysz. Bogu niech będą dzięki, że kolejnych trzech bandziorów drogowych poszło do piekła i nikogo z sobą nie zabrało. Żeby tylko nieutulona w żalu rodzina nie wybudowała tam ołtarzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 14:11 Nie myśl, że Ciebie będzie bardziej żal niż tych trzech. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Wypadek na Mickiewicza 21.06.09, 14:37 Idź zapal kolejną świeczkę obok tych już płonących pod okopconym drzewem. I pamiętaj, że tacy "Kubice" nieustannie zabijają Bogu duch winnych ludzi. Może następnym razem któryś rozjedzie twoją matkę, albo dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 15:49 Szkoda, że to drzewo tak ucierpiało ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 18:01 membrum_virile napisał: > Idź zapal kolejną świeczkę obok tych już płonących pod okopconym > drzewem. > I pamiętaj, że tacy "Kubice" nieustannie zabijają Bogu duch winnych Chyba czegoś nie rozumiesz ćwierćinteligencie. Przez taką jazdę zginęli na własną odpowiedzialność, nie ma co obwiniać policji i dopatrywać się jakiejś zemsty. Tym razem na szczęście nie ucierpiał nikt postronny > ludzi. Może następnym razem któryś rozjedzie twoją matkę, albo > dziecko. Może następny będziesz ty... oby. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Wypadek na Mickiewicza 21.06.09, 18:09 W którym miejscu obwiniam policję, pełnyinteligencie? Nijak bowiem wyczytać tego z wpisów swych nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.centertel.pl 21.06.09, 16:18 Sam pieprzysz glupoty. Jak ci policja zabije syna, albo spowoduje, ze zostanie kaleka lub splonie zywcem to tez tak bedziesz gadal? Wystarczy, ze nie zatrzyma sie jak mu policjant kiwnie. I wyrok zapada. Legalnie oczywiscie splonie. Gazetki napisza. Co wteyd powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 18:07 Kolejny debil, który nie umie czytać. Policja ich zgubiła, a Ci dalej zapieprzali jak szaleni, no i masz, wpasowali się w drzewo. Za co tu winić policje, że próbuje kogoś zatrzymać? Jak tylko ich odszukali podjęli akcję ratunkową, ale co tu zdziałać jak całe auto płonie. Można liczyć tylko na to że zginęli od uderzenia w drzewo a nie spłonęli żywcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: Wypadek na Mickiewicza IP: 62.134.205.* 22.06.09, 09:42 No i co się tak żołądkujesz? Ci trzej ziomale wystawili wyroki na samych siebie i fachowo je wykonali. Żyjemy w wolnym kraju, każdy ma prawo być palantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywrozka Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.09, 14:02 Autor: Gość: $ IP: 62.134.205 No i co się tak żołądkujesz? Ci trzej ziomale wystawili wyroki na samych siebie i fachowo je wykonali. Żyjemy w wolnym kraju, każdy ma prawo być palantem. Alez z ciebie prymityw, niesamowity! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: Wypadek na Mickiewicza IP: 62.134.205.* 22.06.09, 14:52 Pewnie dlatego prymitywnie jeżdżę zgodnie z przepisami i gdyby mnie zatrzymywała policja, to bym nie uciekał. A kolesie sami się zabili, więc o co ci w ogóle chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Wypadek na Mickiewicza IP: 80.48.71.* 02.07.09, 20:03 a ty tez prowadzisz w trzy osoby czy moze sam kierujesz? najlatwiej jest oceniac innych zza klawiatury... przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurij Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 13:24 Tymi autami ( nie zawsze) jeździ dość specyficzne towarzystwo, eliminują się często sami lub między sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.06.09, 16:55 Szkoda mi tylko rodzin. Ale tych typów mi nie żal. Dobrze, że sami zginęli, a nie pozabijali niewinnych ludzi. Brawo policja!! Alkohol, szpan, brawura połączona z chamstwem, to atrybuty dzisiejszej epoki. Taki powinien być finał, naturalna selekcja, bo nic innego nie skutkuje. Przez takich bandytów drogowych ginie na drogach wielu porządnych ludzi. A rodzina niech nie płacze...w końcu to oni są współwinni, bo źle wychowali swoich synów. A wy zastanówcie się: gdy policja działa-plujecie...gdy nie działa-plujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Wypadek na Mickiewicza IP: 80.48.71.* 02.07.09, 20:07 a może kierowca zabił dwóch postronnych pasażerów? Odpowiedz Link Zgłoś
czepialska Re: Wypadek na Mickiewicza 21.06.09, 16:54 To nie jest zła wiadomość. Wyeliminowani zostali bandyci - bez urazy ale nikt z czystym sumieniem nie ucieka przed policją. A jak niebezpieczna jest szaleńcza jazda tym razem przekonali się sami jej sprawcy. I oby zawsze tak było! Szkoda tylko, że ucierpiało to biedne drzwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie-Policjant Policja jest niewinna! IP: *.as.kn.pl 21.06.09, 17:52 Czy ktoś z przeciwników policjantów umie czytać ze zrozumieniem? Przecież policja zgubiła ich w okolicach mostu grunwaldzkiego, gdzie jeszcze do miejsca wypadku jest około 2-3 km. W momencie wypadku nikt im nie siedział "na ogonie" i nikt nie "naciskał". Z własnej nieprzymuszonej woli jechali tak szybko. Od razu odpieram argument obrońców piratów, że "chłopcy bali się policji dlatego uciekali". A dlaczego się bali? Odpowiedz Link Zgłoś
koloko2 Re: Policja jest niewinna! 21.06.09, 18:11 Zawsze tak będzie, że jakich by policja kroków nie podjęła znajdzie się ktoś niezadowolony. Próba ucieczki to chyba najgłupsze co można zrobić w tak dużym mieście jak Wrocław. Zakładam, że byli z siebie dumni jak zgubili pościg... no, ale wtedy dogoniła ich śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
ernst.kipke dlaczego Policja nie jest efektywna? 21.06.09, 18:22 po co ich gonić? po co gonić kogoś , kto zaczyna uciekać?! I to ucieka przed samą Policją!!! Policja w momencie gdy dany podejrzany zaczyna uciekać powinna OTWORZYĆ OGIEŃ I STRZELAĆ DOPÓKI DANY PODEJRZANY PRZESTANIE SIĘ RUSZAĆ! Policja ma ochraniać zdrowe społeczeństwo, a każdy złodziej, pirat drogowy czy inna menda społeczna powinna czuć na swom czole celownik naszej POLICJI! Dla wszystkich "dresów" zwłaszcza w 20 letnich BWM bez tłumików, pokaz siły POLICJI czy wręcz prowokacja ze strony POLICJI powinna być obowiązkowa. Czyli jedzie "dres" w BMW, to do razu ...wysiadka, na ziemie, wszyscy, twarzą do asfaltu i..." co zrobiliście ostatnio? kogo znacie?!"....itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewypażonajazba Re: Policja jest niewinna! IP: *.wroclaw.mm.pl 02.07.09, 01:52 ogółem to jp. zawsze najmniej podejrzani są najbardziej winni. są winni bo ich zgubili co to k... za policja, ci drudzy tez pewnie tak samo winni bo się bali tez mi zagadka same spekulacje. A może po prostu bali się i hu... tak bez przyczyny kołku, z resztą mając za plecami takich nieudolnych "obrońców prawa" co nie nadążają za wątkiem też bym się bała i nawet nie czkała bym aż będą coś chcieli chcieć ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynabati bydle IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.09, 19:10 Autor: czepialska 21.06.09, To nie jest zła wiadomość. Wyeliminowani zostali bandyci - bez urazy ale nikt z czystym sumieniem nie ucieka przed policją. A jak niebezpieczna jest szaleńcza jazda tym razem przekonali się sami jej sprawcy. I oby zawsze tak było! Szkoda tylko, że ucierpiało to biedne drzwo... jakim trzeba byc bydlakiem, by cos takiego napisac. Z ciebie bydle przedniej klasy! nadzieja, ze ktoregos dnia dopadnie cie przeznaczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: bydle IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.06.09, 19:55 Ty antynabati sam jesteś bydlę. Popieram co napisała Czepialska i dodam, że tak powinno już być zawsze, by nie ginęli porządni obywatele tego państwa, a piraci drogowi w swych smrodożelastwach. Odpowiedz Link Zgłoś
sitt Re: bydle 22.06.09, 17:55 Gość portalu: mm napisał(a): > Ty antynabati sam jesteś bydlę. Popieram co napisała Czepialska i dod > am, że tak powinno już być zawsze, by nie ginęli porządni obywatele > tego państwa, a piraci drogowi w swych smrodożelastwach. to zes palant, to twoj problem i twego psychiatry. A to, zes prostak... o, to juz spoleczny problem. Pewnie jestes "porzadnym chaziajem", ktory od zarania twego bytu postepowal wg "1o Przykazan"... jestes zaklamanym prostaczkiem. Takim zwyklym prostaczkiem , ktory widzi drzazge w oczach innych.... Nie oceniaj, bo bedziesz ocenionym. I na nic twe "madralinskie wpisy", bo zal sciska nerw kulszowy na takich, jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: bydle IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.06.09, 18:45 Sitt, nie podniecaj się. Bo ty i twoi kolesie należycie do tej samej bandy, która wciąż robiła smród na Sępolnie. Nareszcie ludzie odetchnęli z ulgą. Psychiatra to teraz tobie będzie potrzebny, w przeciwnym razie podzielisz los swoich kolegów. Nie obrażaj tych, co mają rację i dają temu wyraz tu na forum. Bo z tego widać, że społeczeństwo ma już dość bandytów, piratów drodowych, ćpunów, alkoholików. Czas zmobilizować policję do skutecznego działania. Bo to nie bandyta ma terroryzować, a porządny, spokojny obywatel ma być chroniony, przed takimi jak wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: bydle IP: *.lanet.net.pl 23.06.09, 06:24 sitt napisała: > Nie oceniaj, bo bedziesz ocenionym. I na nic twe "madralinskie > wpisy", bo zal sciska nerw kulszowy na takich, jak ty! Te sitt, Pan Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy , kłamstwo nie popłaca ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buli Re: bydle IP: 80.48.71.* 02.07.09, 20:13 a ty na pewno jeździsz przepisowo i do tego tylko w niedziele... Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca_karawanu Re: bydle na drodze 21.06.09, 20:03 Gość portalu: antynabati napisał(a): > jakim trzeba byc bydlakiem, by cos takiego napisac. Z ciebie bydle > przedniej klasy! nadzieja, ze ktoregos dnia dopadnie cie > przeznaczenie! Ciesz się, że ty nie stałeś na trasie ucieczki BMW , bo już byś nie klikał takich podłości.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bomba Re: bydle na drodze IP: *.e-wro.net.pl 22.06.09, 02:55 Kurcze szkoda chłopaków, lepiej gdyby wjechali w przystanek autobusowy i zabili z 5 niewinnych osób. Tak na poważnie było wezwanie do kontroli jeżeli mieli wątpliwości czy to prawdziwi funkcjonariusze mogli zadzwonić na policje i zgłosić, że ktoś chciał ich skontrolować. Coś mi się wydaje, że chłopaki byli po spożyciu alkoholu lub naćpani, być może jechali kradzioną furą lub mieli jakieś rzeczy z kradzieży. Policjanci wykonywali swoją pracę i zdecydowanie wolę ich taką postawę niż bezczynne siedzenie na komisariatach. W tym momencie najbardziej szkoda mi rodzin tych chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypadku IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.09, 09:20 Ci goście ponoc robili na Kościuszki scenę pod pałacykiem, zaczepiali jakieś dziewczyny, które wolały odjechac do domów taksówką z imprezy. Ale ci goście musieli byc na takiej fazie - pewnie po amfie - że zrobili popisówę rajdujac tym autem po mieście. Wiem to, bo widział całą scenkę obserwował z okna, ojciec mojego chłopaka, mieszka vis a vis pałacyku. Także mi ich nie żal, i dobrze że te dziewczyny nie dały się skusic burakom, bo by same zginęły. Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad 22.06.09, 10:48 monika - ooo proszę i wyjaśnilo się co to za goście byli - selekcja naturalna i już . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad IP: *.wroclaw.mm.pl 22.06.09, 13:05 To byli na prawde fajni chlopacy,szkoda ich a wy tylko szukacie winnych,nie oceniajcie kogos ze jak jezdzi bmw to odrazu pirat a ten w pandzie to idealny kierowca,gowno wiecie jak bylo.Nie wazne czy winna policja kierowca,czy drzewo ktore rosnie w tym miejscu,wazne ze zginol ktos za kim teskni dziewczyna,przyjaciele rodzina...ciekawe co byscie mowili jakby to wasz brat,kolega czy chlopak siedzial za kierownica ?? wtedy nie bylby winnym a ofiara...latwo gadac jak sie nic nie wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.09, 13:45 To po co szaleli? Jakby grzecznie jechali 50/h, bez używek, to by żyli!! Winni są rodzice, koledzy i koleżanki i to, że im wcześniej ktoś nie nakładł o głów - iż ekstremalne zachowania są drogą na cmentarz!! Jeśli ich znałaś/łeś, to trzeba było uświadamiac ich a nie teraz wylewac gorzkie żale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad IP: *.wroclaw.mm.pl 22.06.09, 17:34 A Ty to pewnie taka K*** grzeczna jestes ze np nigdy nie przeszlas przez ulice w miejscu gdzie nie ma pasow?? Jak kogos oceniasz to zacznij od siebie gowno wiesz,wiec sie nie wypowiadaj anielica p****...i bede wylewaz zali ile mi sie podoba i nie bedziesz mi mowila co powinni znajomi a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polleck Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad IP: *.users.zlotniki.pl 22.06.09, 17:55 a ja żałuję... żałuję, że Ty z nimi nie pojechałaś na to drzewo. Nie trzeba było by czytać Twoich bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 13:56 Rodzice? Wychowali gó...arza uciekającego przed policją. Dziewczyny? Związały się z "fajnymi chłopakami" co jeżdżą po pijaku i mało co nie zabrali ze sobą do grobu innej osoby. DOBRZE IM TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatema Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad IP: *.wroclaw.mm.pl 02.07.09, 01:27 jak ciebie trafi szlag, to życzę ci aby i o tobie ktoś wyraził się w taki sposób. A co tam takich jak ty też nie szkoda:-) hehe he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad IP: 156.17.58.* 22.06.09, 15:28 > To byli na prawde fajni chlopacy,szkoda ich a wy tylko szukacie winnych,nie Pewnie tacy byli. Szczere kondolencje. Ale już ich nie ma i, jak widać, fakt ich gwałtownego odejścia z samej swojej nieprzyjemnej naturty poruszył wielu, nie tylko tych, dla których jest bolesny. Bo bez wzgledu na markę pojazdu (no cóż, BMW w tej części Europy, to marka na swój sposób "kultowa") nie powinno się to zdarzyć. Dla wszystkich powinno to być przestrogą, może warto jednak jeździć tak "po ludzku", żeby policja nie musiała się dołączać do tych przejażdżek. Szczęśliwie nikt poza nimi nie zginął, to też pewien plus, choć tylko dla tych, którzy ich nie znali. Odpowiedz Link Zgłoś
sitt Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad 22.06.09, 17:20 olek_01 napisał: > monika - ooo proszę i wyjaśnilo się co to za goście byli - selekcja naturalna i > już . Ktoregos dnia frajerze, selekcja naturalna przyjdzie do ciebie. Czy ktos po tobie bedzie plakac.... mysle, ze nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad IP: *.lanet.net.pl 22.06.09, 17:54 sitt napisała: > Ktoregos dnia frajerze, selekcja naturalna przyjdzie do ciebie. czy tak się zachowuje kobieta? Kobieta przez małe "k" i bez godności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżeku Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 09:40 tu nie chodzi o to czy kobiety mają godność czy nie ale na pewno młode dziewczyny po imprezie po 2 piwkach są czasami na tyle głupie,że gotowe są dawać się "odwieźć" do domu podpitym małolatom,zgroza, co by było, gdyby ten kierowca np. tuż za mostem Zwierzynieckim przy próbie skrętu w Mickiewicza, potrącił małżeństwo pchające wózek dziecięcy i zaraz potem wpadł na drzewo...trupów byłoby sześć !!! Pech polegał na tym,że jeszcze chwila i byliby pod swoim domem, a gliniarze zgłupieli by...ale nagle baba w taxi wyjeżdża z Wysockiego, resztę znamy...widać Pan Bóg ich pokarał a taksówkarce dał tylko ostrzeżenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad IP: *.wroclaw.mm.pl 23.06.09, 17:10 Tylko jaka rodzina o 4 rano wychodzi z dzieckiem na spacer?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beksa Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad IP: 80.48.71.* 02.07.09, 20:19 o 3 nad ranem małżeństwo z dzieckiem!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka a to widziałaś koleżanko _ IP: *.lanet.net.pl 22.06.09, 17:58 www.nothingtoxic.com/media/1242867691/Shocking_Video_of_Teens_Burning_Alive_After_Car_Accident Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżeku Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 09:44 tu nie chodzi o to czy kobiety mają godność czy nie ale na pewno młode dziewczyny po imprezie po 2 piwkach są czasami na tyle głupie,że gotowe są dawać się "odwieźć" do domu podpitym małolatom,zgroza, co by było, gdyby ten kierowca np. tuż za mostem Zwierzynieckim przy próbie skrętu w Mickiewicza, potrącił małżeństwo pchające wózek dziecięcy i zaraz potem wpadł na drzewo...trupów byłoby sześć !!! Pech polegał na tym,że jeszcze chwila i byliby pod swoim domem, a gliniarze zgłupieli by...ale nagle baba w taxi wyjeżdża z Wysockiego, resztę znamy...widać Pan Bóg ich pokarał a taksówkarce dał tylko ostrzeżenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też pirat Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 09:46 ...tu nie chodzi o to czy kobiety mają godność czy nie ale na pewno młode dziewczyny po imprezie po 2 piwkach są czasami na tyle głupie,że gotowe są dawać się "odwieźć" do domu podpitym małolatom,zgroza, co by było, gdyby ten kierowca np. tuż za mostem Zwierzynieckim przy próbie skrętu w Mickiewicza, potrącił małżeństwo pchające wózek dziecięcy i zaraz potem wpadł na drzewo...trupów byłoby sześć !!! Pech polegał na tym,że jeszcze chwila i byliby pod swoim domem, a gliniarze zgłupieli by...ale nagle baba w taxi wyjeżdża z Wysockiego, resztę znamy...widać Pan Bóg ich pokarał a taksówkarce dał tylko ostrzeżenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adii25wrocek Re: Mam dokładne powody wydarzenia sie tego wypad IP: *.ingram.com.pl 28.07.09, 13:42 no to skoro uwazasz ze to tak bylo to powiem Ci ze jestes naprawde smieszna,to byli moi bardzo dobrzy kumple jak bracia z Sempolna i poprostu spie...li przed policja,a ze Macius-kierowca byl na bombie to spie...l im ale dalej wydawalo mu sie ze go psiarnia goni i dalej spie...l,dopiero na mickiewicza zeby niezajebac w taksówke odbil i rozwalil sie o taksówke,i nie mow ze bardzo dobrze im tak bo kur-wa 3 zajebiste osoby nie zyja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Sadzac po stylu wypowiedzi... 28.07.09, 13:55 ...Ty bedziesz nastepny w kolejce przy podobnej "okazji"? PS Wyciagnij wreszcie wnioski, czlowieku. (jesli masz jeszcze odrobine rozumu, jesli masz, oni juz swoje pokazali) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynabati Re: bydle na drodze IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.09, 17:43 kierowca_karawanu napisał: > Gość portalu: antynabati napisał(a): > > > jakim trzeba byc bydlakiem, by cos takiego napisac. Z ciebi > e bydle > > przedniej klasy! nadzieja, ze ktoregos dnia dopadnie cie > > przeznaczenie! > > Ciesz się, że ty nie stałeś na trasie ucieczki BMW , bo już byś nie k > likał takich podłości.... Widocznie nie dali ci w karawanie zarobic, i stad twe narzekanie. Swoja droga, to musiz byc ciolkiem nieprzecietnym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Wypadek na Mickiewicza IP: 80.48.71.* 02.07.09, 20:35 jasne! wiadomość jest po prostu rewelacyjna! jak umarł jackson też pewnie się ucieszyłaś bo on przecież też miał na bakier z prawem... zastanów się najpierw czy przypadkiem nie czyta twoich aroganckich wpisów ktoś z rodziny zmarłych i najlepiej zachowaj swoje przemyślenia dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca_karawanu Video ku przestrodze 22.06.09, 14:51 film ku przestrodze - jak to jest www.nothingtoxic.com/media/1242867691/Shocking_Video_of_Teens_Burning_Alive_After_Car_Accident Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Nie dziwi was wersja policji??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 21:59 Wcale bym się nie zdziwił, gdyby to policja ponosiła cała winę za śmierć tych ludzi.Przyczyniając się w jakiś sposób do tego wypadku. Bezpośrednio tylko do samego wypadku. Oczywiście nie stoję po stronie osób łamiących prawo ALE-Jak można zgubić ścigane auto na ul.Mickiewicza??? ścigać je przez całe miasto i zgubić na Mickiewicza. Niech mi ktoś powie jak. Droga prosta na kilka kilometrów...Dziwne co nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Nie dziwi was wersja policji??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 22:05 O matko ... Weź poczytaj głąbie dokładnie informacje prasowe nt tego zdarzenia, zanim będzie pisać takie bzdury. Uciekający zniknęli z oczu policji jak ta była na moście grunwaldzkim. Corsą 1.2 albo transporterem trudno jednak dogonić takie BMW. Policja znalazła ich dopiero jak płonęli na drzewie, także gdzie tu wina policji? Te młodziki zapieprzały już wcześniej, więc nie wystraszyły się kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deny Re: Nie dziwi was wersja policji??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 22:07 To zalezy ile chlopaki mieli koników pod maska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika19 Idioci w BMW-policja w Fiacie Punto IP: *.as.kn.pl 23.06.09, 12:35 Cienki bolek z tego szofera BMW.Jak mozna przez kilkanascie kilometrow nie zgubic Fiata Punto??Nie dosc ze nie uciekł to jeszcze rozpierzył ludzi,auto i drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Idioci w BMW-policja w Fiacie Punto IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 10:16 jestes idiotka ? zdechniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia r.i.p IP: *.leed.cable.ntl.com 24.06.09, 18:27 przestancie sie klocic skoro i tak nie dojdziecie do konsensusu,lepiej sie za nich pomodlcie!!!!!!!!!!!!!Oni zgineli i niech spoczywaja w spokoju szkoda chlopakow bo mieli przed soba cale zycie,niech to bedzie przestroga dla wszystkich jezdzacych po pijaku............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malami Re: Nie dziwi was wersja policji??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:11 no więc właśnie, a jeszcze dziwniejsze jest to, że najpierw było słychać strzały a potem huk rozbijającego się auta. A podobno policja nadjechała, gdy auto już się paliło. Mieszkam na Wysockiego niedaleko miejsca zdarzenia i trudno było tego nie usłyszeć. Chłopak zginął tuż pod swoim domem, a matka patrzyła przez okno,jak jej syn płonie.Strasze i najgorszemu wrogowi tego nie życzę, choć również nie stoje po stronie tych chłopaków i nie popieram ich zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^ Re: Nie dziwi was wersja policji??? IP: 62.134.205.* 25.06.09, 13:14 Tak, tak. Strzały. Z łuku. Apacze nasłani przez policję wyskoczyli z Parku Szczytnickiego, przestrzelili przewody hamulcowe, tomahawkiem zablokowali pedał gazu a ich wódz z konia wskoczył kierowcy na kolana i skręcił kierownicą w drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berliner Re: Nie dziwi was wersja policji??? IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.09, 15:43 Autor: Gość: ^ IP: 62.134.205.* 25.06.09, 13:14 Tak, tak. Strzały. Z łuku. Apacze nasłani przez policję wyskoczyli z Parku Szczytnickiego, przestrzelili przewody hamulcowe, tomahawkiem zablokowali pedał gazu a ich wódz z konia wskoczył kierowcy na kolana i skręcił kierownicą w drzewo. Jak sie plodzi takiego idiote? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbaan Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.09, 21:50 Halo! Niestety, wiekszosc osob tu piszacych przekroczyla granice przyzwoitosci, granice zdrowego rozsądku! Niestety, swiadczy to o szerokiej gamie niebezpieczenstwa publicznego, jakie stanowia co niektorzy! Ich wysoki potencjal nienawisci, zawisci, brutalnosci zniszczy dalej ich samych - spirala kreci sie w negatywnym sensie i prawdopodobnie nie są w stanie jej zatrzymac - czego reakcje wyraznie tych albo innych tu widzimy! Akurat te osoby stanowią zagrozenie spoleczne - prawdopodobnie nie zdają sobie sprawy o czym mowią albo jezeli jest odwrotnie to niestety dowodzą ich "wypowiedzi" o ogromnym zniszczeniu wewnetrznym! Jest niesamowicie przykro, ze w takich tragicznych momentach (nikt nie zna szczegolow - nie ma prawa osadząc, twierdzic jezeli w tym przypadku nie zna detale - i porownywac do innych tragicznych przypadkow - bo to nie przywroci zycia - nikomu! Jest to profanacja tez wzgledem cierpiącej rodziny po stracie synow, corek! Jakie prawo jeden z drugim ma tu "dokladac"? Musi uwazac jeden z drugim i tu dla jego dobra (energie przeznaczyc w kierunku zapobiegania, bo jeszcze jest czas dzialac profilaktycznie aby nie doszlo do podobnych niedających sie odwrocic sytuacjach! Czy rodzice w najmniejszym stopniu wychowuja swoje pociechy na..... czy rowniez rodzice osob, ktore przyczynily sie do spowodowania tragedii...... (jak tu niektorzy przyklady podają) - niewatpliwe jest to straszne, ale nie starajcie sie „napadac slownie“ czy „grozic“! Jest to rowniez rodzaj przestepstwa, ktory jest przez spoleczenstwo nie akceptowane! Niejeden tu z tych bez skazy niech rzeczywiscie przed wejsciem do samochodu zastanowi sie czy moze prowadzic samochod! Tylko, ze jest juz za pozno, bo ocena pod wplywem alkoholu i samokrytyka niestety nie funkcjonują co - podkreslam - niestety Polska nalezy do aktywu przodujących panstw w Europie pod wzgledem smierlelnych wypadkow samochodowych a kazde na wiecznosc stracone zycie jest dramatem nie tylko rodzin i kazdy wypadek samochodowy jest o jeden za duzo, a kazdy czlowiek przezywający ale przykuty do wozka inwalidzkiego rowniez jest osoba poszkodowaną lub ulega w wyniku danego wypadku stalego kalectwa to rowniez jest osobą o jedną za duzo.....! Nie po to matki rodzą dzieci, aby przez....... tracily je albo one pozostawaly kalekami! Jest rowniez nie w porządku winic rodzicow za zle wychowanie i niesprawiedliwe – kazdy o tym wie – podkreslam – ktory z rodzicow chce, aby ich dzieci spozywaly alkohol..... . barbaan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Essen Polak Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.09, 22:21 baraban, po raz pierwszy akceptuje cie. Rzeczywiscie, ludziki nie sprawdzily sie. Nienawisc, zle slowa, obrazanie godnosci- to nasza, polska codziennosc. Nikt nie zna dnia, ani godziny, le mimo tego, wala nienawiscia. A chlopaki wypili pom prostu za duzo piwa. Nie bronie ich, bronie jedynie obrazania pamieci. Moja zona uczyla te dzieciaki w gimnazjum..... ale juz ich nie ma. Ci, ktorzy pluja na ich smierc, sa gnojstwem naszej codziennosci. I mysle, ze ci, ktorzy wyzywaja tych chlopcow, nie sa warci bycia czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Re: Wypadek na Mickiewicza IP: 212.127.66.* 26.06.09, 12:03 Essen Polak napisał: > A chlopaki wypili pomprostu za duzo piwa. < Ich koledzy dalej piją. Na chodniku, pod feralnym drzewem, pełno białego szkła, wiadomo po czym. Dwa dni temu kilku bejsboli zastawiło chodnik beemwuszkami i "debatowali" pod drzewem w języku "ojczystym". Co za ludzie? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROTFL Re: Wypadek na Mickiewicza IP: 62.134.205.* 26.06.09, 09:43 > Jest rowniez nie w porządku winic rodzicow za zle wychowanie i > niesprawiedliwe – kazdy o tym wie – podkreslam – ktory z rodz > icow > chce, aby ich dzieci spozywaly alkohol..... . Buahahahahahahahaha! Nie no, jasne, to wszystko wina marsjan i policji, rodzice są czyściutcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzi Re: Wypadek na Mickiewicza IP: 80.48.71.* 02.07.09, 20:29 ciebie jak widac twoi rodzice nie nauczyli szacunku w obliczu tragedii ludzkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.wroclaw.mm.pl 02.07.09, 23:59 Jeden z nich siedział w wiezieniu za narkotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artysta potomek TW ? IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.09, 23:15 Gość portalu: das napisał(a): > Jeden z nich siedział w wiezieniu za narkotyki. czy ty aby nie jestes kandydatem na TW ? Dziadek byl TW, tatulko byl TW, to i pewnie ty tez marzysz o tym! Masz dobre zadatki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbaan Re: Wypadek na Mickiewicza IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.09, 06:56 Halo! Zmarly nie obroni sie przed takimi zwlaszcza jak ty! Nie wyzywajcie sie na osobach, ktore nie zyja - to tylko o was zle swiadczy! barbaan Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca_karawanu Re: Wypadek na Mickiewicza - barbaan 29.07.09, 11:51 PUK , PUK...czas wrócić do realu... zanim zmarli ... to żyli... gdzie byłeś ze swoimi morałami, czemu im nie mówiłeś że przed policją się nie ucieka... Polaczek zawsze mądry po szkodzie ... gardzę takimi obrońcami jak barbaan ... morderców normalnych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbaan Re: Wypadek na Mickiewicza - barbaan IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.09, 12:37 Halo! Nie obrazaj! Wiesz, potrafie obcych ludzi czasem (jak mi sie to uda) przed czyms obronic i przestrzec, naleze do osob, ktore mieszaja sie i niekoniecznie jest to dla mnie dobre! Chcialabym i zyczylaby sobie, aby ludzie wiecej wrazliwosci okazali! Zauwazylam, ze kobieta ma wiecej mozliwosci zareagowac a nieudawac (jak czasem obserwuje sie u mezczyzn), ze sie czegos nie widzi, bo to obcy czlowiek! Nie jest to bohaterstwo tylko czyms naturalnym, zwlaszcza ze czlowiek jest tylko czlowiekiem i nie chce, aby innym krzywda dziala sie czy aby gineli, bo kazde zycie jest wazne i niepowtarzalne! barbaan PS. Wiele tu na forum padlo slow nie do przyjecia i az trudno uwierzyc, aby tak odnosili sie do obcych, to tych, ktorzy zgineli smiercia tragiczna i nie mieli mozliwosci "naprawic" swoje bledy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle w temacie Re: Wypadek na Mickiewicza - barbaan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 23:43 Mogli nie pić. Nikt im nie kazał uciekać przed Policją. I dzięki Bogu zgineli bo aż strach pomyśleć ile niewinnych osób mogli zabić. Odpowiedz Link Zgłoś