Gość: MKK IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 22:44 Właśnie się do niego zapisałam. Żadne Akatary, inne pieruństwa... odmierzam czas: 7 dni i ani godziny dłużej! :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 18:48 Jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 156.24.117.* 24.02.02, 19:28 Gość portalu: Janek napisał(a): > Jestem. Co "jestem"? Skladka oplacona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:21 A kto Ciebie na portiernię wpuścił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 156.24.117.* 24.02.02, 20:44 Gość portalu: Janek napisał(a): > A kto Ciebie na portiernię wpuścił? Janek, Ty wcale nie masz kataru! Kozy na sznurku sie nie licza! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:47 Nizałeś? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 156.24.117.* 24.02.02, 21:02 Gość portalu: Janek napisał(a): > Nizałeś? :))) Nie, bo zjadla sznurek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 21:07 A pozostałe kozy, bo o kilku o ile się nie mylę pisałeś, w dalszym ciągu niżesz? To powodzenia. Lepsze to od liczenia glutów. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 156.24.117.* 24.02.02, 21:13 Gość portalu: Janek napisał(a): > A pozostałe kozy, bo o kilku o ile się nie mylę pisałeś, w dalszym ciągu niżesz? > To powodzenia. Lepsze to od liczenia glutów. :))) Nie wiem ile ich masz, ale wystarczy ze ta z ktora przyszedles zjadla sznurek i teraz brudzi portiernie, wplacaj skladke i bierz sie za sprzatanie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 23:06 Nizaj, nizaj. Sznurka tylko w PRL-u podobno brakowało. A to co Ci powypadało to też podnieś. Moja koza w przeciwieństwie do Twoich z katarem nie ma nic wspónego. Bezglut/en/owa. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 156.24.117.* 24.02.02, 23:21 Gość portalu: Janek napisał(a): > Nizaj, nizaj. Sznurka tylko w PRL-u podobno brakowało. A to co Ci powypadało > to też podnieś. Moja koza w przeciwieństwie do Twoich z katarem nie ma nic > wspónego. Bezglut/en/owa. :))) To czemu wyjada chusteczki z kosza? Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: Klub posiadaczy ... kataru 24.02.02, 19:43 niestety i ja w tym klubie się znajduję na Żoliborzu teraz: jeden stopień Celsjusza opadów brak wiatr słaby pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:27 A znasz już wierszyk przywołujący nowych członków? Odpowiedz Link Zgłoś
efka Re: Klub posiadaczy ... kataru 24.02.02, 22:38 Gość portalu: MKK napisał(a): > Właśnie się do niego zapisałam. Żadne Akatary, inne pieruństwa... odmierzam > czas: 7 dni i ani godziny dłużej! > :((( Kichaj Gosiu podwójnie, cobyś zdążyła na 2.03 - po 18 do Jatek, albo jeszcze nie wiemy gdzie! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 23:28 efka napisał(a): > Gość portalu: MKK napisał(a): > > > Właśnie się do niego zapisałam. Żadne Akatary, inne pieruństwa... odmierza > m > > czas: 7 dni i ani godziny dłużej! > > :((( > > Kichaj Gosiu podwójnie, cobyś zdążyła na 2.03 - po 18 do Jatek, albo jeszcze ni > e > wiemy gdzie! :))) Efciu - ja już "wyzdrowiana". Ten katar naprawdę trwał tydzień, ale ponieważ wątek mi się zdublował, Janek - w ramach potrzeby - wyciągnął go z czeluści. Bardzo się cieszę... zaczynam odliczanie ... 02.03! - poczekam. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: Klub posiadaczy ... kataru 25.02.02, 09:24 ja i mój katar zgłaszamy akces! ku chwale przeziebionych! Odpowiedz Link Zgłoś