Dodaj do ulubionych

Klub posiadaczy ... kataru

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 22:44
Właśnie się do niego zapisałam. Żadne Akatary, inne pieruństwa... odmierzam
czas: 7 dni i ani godziny dłużej!
:(((
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 18:48
      Jestem.
      • Gość: wędzonka Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 156.24.117.* 24.02.02, 19:28
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Jestem.

Co "jestem"? Skladka oplacona?
        • Gość: Janek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:21
          A kto Ciebie na portiernię wpuścił?
          • Gość: wędzonka Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 156.24.117.* 24.02.02, 20:44

> A kto Ciebie na portiernię wpuścił?

Janek, Ty wcale nie masz kataru! Kozy na sznurku sie nie licza! :)
            • Gość: Janek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:47
              Nizałeś? :)))
              • Gość: wędzonka Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 156.24.117.* 24.02.02, 21:02

> Nizałeś? :)))

Nie, bo zjadla sznurek! :)
                • Gość: Janek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 21:07
                  A pozostałe kozy, bo o kilku o ile się nie mylę pisałeś, w dalszym ciągu niżesz?
                  To powodzenia. Lepsze to od liczenia glutów. :)))
                  • Gość: wędzonka Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 156.24.117.* 24.02.02, 21:13

> A pozostałe kozy, bo o kilku o ile się nie mylę pisałeś, w dalszym ciągu niżesz?
                    > To powodzenia. Lepsze to od liczenia glutów. :)))

Nie wiem ile ich masz, ale wystarczy ze ta z ktora przyszedles zjadla sznurek i
                    teraz brudzi portiernie, wplacaj skladke i bierz sie za sprzatanie! :)
                    • Gość: Janek Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 23:06
                      Nizaj, nizaj. Sznurka tylko w PRL-u podobno brakowało. A to co Ci powypadało
                      to też podnieś. Moja koza w przeciwieństwie do Twoich z katarem nie ma nic
                      wspónego. Bezglut/en/owa. :)))
                      • Gość: wędzonka Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: 156.24.117.* 24.02.02, 23:21

> Nizaj, nizaj. Sznurka tylko w PRL-u podobno brakowało. A to co Ci powypadało
                        > to też podnieś. Moja koza w przeciwieństwie do Twoich z katarem nie ma nic
                        > wspónego. Bezglut/en/owa. :)))

To czemu wyjada chusteczki z kosza?
    • roland_x Re: Klub posiadaczy ... kataru 24.02.02, 19:43
      niestety i ja w tym klubie się znajduję

na Żoliborzu teraz:
      jeden stopień Celsjusza
      opadów brak
      wiatr słaby

pozdrawiam!
    • Gość: Bianka Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:27
      A znasz już wierszyk przywołujący nowych członków?
      • postmodern Re: Klub posiadaczy ... kataru 24.02.02, 20:28
        ja nie znam....
    • efka Re: Klub posiadaczy ... kataru 24.02.02, 22:38
      Gość portalu: MKK napisał(a):

> Właśnie się do niego zapisałam. Żadne Akatary, inne pieruństwa... odmierzam
      > czas: 7 dni i ani godziny dłużej!
      > :(((

Kichaj Gosiu podwójnie, cobyś zdążyła na 2.03 - po 18 do Jatek, albo jeszcze nie
      wiemy gdzie! :)))
      • Gość: MKK Re: Klub posiadaczy ... kataru IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 23:28
        efka napisał(a):

> Gość portalu: MKK napisał(a):
        >
        > > Właśnie się do niego zapisałam. Żadne Akatary, inne pieruństwa... odmierza
        > m
        > > czas: 7 dni i ani godziny dłużej!
        > > :(((
        >
        > Kichaj Gosiu podwójnie, cobyś zdążyła na 2.03 - po 18 do Jatek, albo jeszcze ni
        > e
        > wiemy gdzie! :)))

Efciu - ja już "wyzdrowiana". Ten katar naprawdę trwał tydzień, ale ponieważ
        wątek mi się zdublował, Janek - w ramach potrzeby - wyciągnął go z czeluści.
        Bardzo się cieszę... zaczynam odliczanie ... 02.03! - poczekam. :))
    • wromario Re: Klub posiadaczy ... kataru 25.02.02, 09:24
      ja i mój katar zgłaszamy akces!
      ku chwale przeziebionych!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka