Dodaj do ulubionych

od kilku dni pracuje

08.08.01, 08:16
kilka dni temu zaczalem pracowac, po przymusowej przerwie miesiecznej znowu mam
prace, wstaje dwie godziny wczesniej i chodze spac jeszcze pozniej niz przedtem
dobrze jest miec prace
to ma sens
Obserwuj wątek
    • Gość: JaJaccek Re: od kilku dni pracuje IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 08.08.01, 15:42
      Tak trzymaj.Moje gratulacje!!!
    • Gość: yenot Re: od kilku dni pracuje IP: 195.117.234.* 08.08.01, 15:54
      Prawda ?
      Dobrze jest dostrzegać sens w tym co robisz.
      Be cool !
      Pozdro.
    • Gość: Roberto Re: od kilku dni pracuje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 21:33
      ptacy napisał(a):

> kilka dni temu zaczalem pracowac, po przymusowej przerwie miesiecznej znowu mam
      >
      > prace, wstaje dwie godziny wczesniej i chodze spac jeszcze pozniej niz przedtem
      > dobrze jest miec prace
      > to ma sens

Gratulacje i powodzenia w pracy (no i zadowolenia z niej)...
      • Gość: x2x Re: od kilku dni pracuje IP: 206.48.59.* 08.08.01, 22:34
        Jedna rada. Nie bierz zlego przykladu z forumowiczow, ktorzy pisza w czasie
        pracy (oni maja te "stolki" przypisane dozywotnio).A Ty dopiero co zaczales.Nie
        chcesz chyba znowu szukac pracy.
        Pozdr.
        • Gość: Roberto Re: od kilku dni pracuje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 22:40
          Gość portalu: x2x napisał(a):

> Jedna rada. Nie bierz zlego przykladu z forumowiczow, ktorzy pisza w czasie
          > pracy (oni maja te "stolki" przypisane dozywotnio).A Ty dopiero co zaczales.Nie
          >
          > chcesz chyba znowu szukac pracy.
          > Pozdr.

Dokładnie !!!
          NIGDY, ALE TO ABSOLUTNIE NIGDY NIE PISZ NA FORUM PODCZAS PRACY...
          90 % SZEFÓW TEGO NIE LUBI (może nie lubią nszego dorum, czy co?)...
          • Gość: JaJaccek Re: od kilku dni pracuje IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 10.08.01, 03:22
            Gość portalu: Roberto napisał(a):

> Gość portalu: x2x napisał(a):
            >
            > > Jedna rada. Nie bierz zlego przykladu z forumowiczow, ktorzy pisza w czasi
            > e
            > > pracy (oni maja te "stolki" przypisane dozywotnio).A Ty dopiero co zaczale
            > s.Nie
            > >
            > > chcesz chyba znowu szukac pracy.
            > > Pozdr.
            >
            >
            > Dokładnie !!!
            > NIGDY, ALE TO ABSOLUTNIE NIGDY NIE PISZ NA FORUM PODCZAS PRACY...
            > 90 % SZEFÓW TEGO NIE LUBI (może nie lubią nszego dorum, czy co?)...

Chyba, ze sam jestes swoim szefem tak jak ja!
            • Gość: x2x Re: od kilku dni pracuje IP: *.candw.ai 10.08.01, 03:31
              Jako szef tez tego nie lubie. Dlatego wiem co mowie.
              • Gość: feran Re: od kilku dni pracuje IP: *.txucom.net 10.08.01, 05:12
                Nie mam szefa ale mam zone.(trzech krasnali ,trzech z fasonem,a ten czwarty to
                wciaz plakal bo mial zone).
                • Gość: dino Re: od kilku dni pracuje IP: 10.40.65.* 12.08.01, 18:21
                  Chyba, że szef Ci zleci przejrzeć forum. To też się zdarza ;))))
                  • Gość: hrabia Re: od kilku dni pracuje IP: *.eu.org 15.08.01, 12:50
                    Z pierwszą pracą, jak z pierwszą miłością - nigdy nie trwa długo.
                    • Gość: Fufek Re: od kilku dni pracuje IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 16.08.01, 13:50
                      Pracę, samochód i dziewczynę najlepiej zmieniać co dwa lata.
    • ptacy Re: od kilku dni pracuje 16.08.01, 14:10
      jak sie ma 45 lat to to inaczej wyglada
      • Gość: Fufek Re: od kilku dni pracuje IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 16.08.01, 14:28
        To znaczy z czym jest wtedy największy problem: z pracą, samochodem, czy żoną?
      • Gość: JaJaccek Re: od kilku dni pracuje IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 16.08.01, 14:48
        ptacy napisał(a):

> jak sie ma 45 lat to to inaczej wyglada

a jak sie ma szczecie i checi to wiek nie ma znaczenia.
        Dostales juz pierwsza wyplate???
      • dlugopis Re: od kilku dni pracuje 16.08.01, 14:51
        Fufek ma 1/3 twojego wieku i inaczej na wszystko patrzy.
        Powodzenia
        • Gość: Fufek Re: od kilku dni pracuje IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 16.08.01, 14:54
          Dokładnie 2/3, ale i tak masz sporo racji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka