piast9 27.08.09, 16:31 Był taki swego czasu na Łowieckiej. Może z miesiącami zimowymi bym nie szalał, nie było tam zbyt przyjemnie wtedy, ale na pewno okres używania takiego basenu można by rozciągnąć na większą część roku, od wiosny do jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o!o Re: Zróbmy baseny z balonami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 07:02 gdyby to się opłacało, to już ktos na to by wpadł. Znikają także pneumatyczne hale tenisowe. Problemem pierwszej rangi jest podgrzanie wody (pamiętam wodę ciepłą lub czystą na Łowieckiej). Sama hala może być na stelażu stalowym (jak nowe namioty tenisowe). Tylko że to nie są konstrukcje do składania/rozkładania zależnie od pory roku. Odpowiedz Link Zgłoś
byrcyn11 Odp. Urzędu Miasta 28.08.09, 09:59 A po ch.. ;-))) Odp. dla drugiego piszacego. To nie ma być dochodowa prywatno-biznesowa inwestycja. To ma być dla rozrywka i możliwość spędzenia wolnego czasu mieszkańców Wrocławia. Tak jak nie są dochodowe parki, muzea, fontanny, place zabaw, itd., itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autoidea Re: Odp. Urzędu Miasta IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.08.09, 11:49 Ktos za takie darmowe radochy musi zaplacic, a jak placi Miasto to placi podwojnie, jak to w socjalizmie Takie obiekty moga byc tylko prywatne - tanie i zadbane. autoidea@geprex.com Odpowiedz Link Zgłoś
be-gie Re: Zróbmy baseny z balonami 28.08.09, 10:05 Pomysł ciekawy, ale od dawna nie słyszałem o takich basenach. Ten na Łowieckiej jeszcze pamiętam. :-) Ciekawe, dlaczego teraz takich nie ma - koszty, przepisy czy inny powód...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Zróbmy baseny z balonami IP: *.gigaset.com 28.08.09, 12:14 Przecież Łowiecka to był straszny syf. Musiałem tam chodzić na basen w ramach WF ze szkoły i dopóki się nie nauczyłem robić regularnej dekompresji po tym nadciśnieniu w balonie, zawsze miałem po tych zajęciach straszny ból głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzebnicka górą Re: Zróbmy baseny z balonami IP: *.chello.pl 28.08.09, 20:56 To ciekawe w których latach tam miałeś "WF",bo jak ja miałem "WF" to było naprawdę ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Zróbmy baseny z balonami IP: *.gigaset.com 31.08.09, 10:10 Początek 90. Odpowiedz Link Zgłoś