Gość: cck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 20:20 Czy bardzo ciężko mają absolwenci mat-fizu na elektronice (politechnika). Słyszałem że na budowie maszyn jest ciężko a jak jest na elektronice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flash3r Re: studia 06.10.07, 20:35 Gość portalu: cck napisał(a): > Czy bardzo ciężko mają absolwenci mat-fizu na elektronice > (politechnika). Rozumiem, że pytasz się o to czy po klasie mat-fiz w LO będziesz miał lżej niż po innym profilu? No na pewno lepiej niż po klasie humanistycznej Jeżeli nie o to ci chodziło to sprecyzuj > > Słyszałem że na budowie maszyn jest ciężko a jak jest na > elektronice? Na (mechanice i) budowie maszyn nie jest ciężko ! Wiem bo studiuję. Prawda jest taka, że do niektórych przemawia prąd, a do innych nie. Według mnie elektronika jest mimo wszystko trudniejsza, właśnie ze względu na to, że prąd jest mimo wszystko pojęciem nieco abstrakcyjnym w przeciwieństwie do zagadnień mechaniki (przynajmniej dla mnie ) A tak na przyszłość to dawaj jakieś sensowny temat posta bo "studia", nic nikomu nie mówią. Odpowiedz Link Zgłoś