aneczka293 27.08.09, 23:41 na 3 lub 4 dni w tyg :) Chetnie bym kogos przygarnela zeby Lence nie bylo smutno noi by jakis grosik wpadl przy okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: oddajcie mi dzieciaczka;) 28.08.09, 22:59 mmala6 napisała: > przygarnąć można psa. Czepiasz się:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: oddajcie mi dzieciaczka;) 31.08.09, 18:23 czułam podskórnie, że coś jest nie tak, bo żadna mama nie pisze o 'przygarnięciu' dziecka. Jak widać parę postów niżej nie pomyliłam się. Może moje 'czepianie' ustrzegło jakąś mamę przed zostawieniem swojego dziecka tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka293 Re: oddajcie mi dzieciaczka;) 29.08.09, 00:24 bujaj sie glupia KROWO!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Och, jak miło. 29.08.09, 12:00 Już widzę te wszystkie chętne, które po takim komentarzu powierzają ci swoje dzieci pod opiekę... Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: Och, jak miło. 29.08.09, 13:09 niezle co nie zona_mi?:) A przeciez do dzieci trzeba byc przede wszystkim opanowanym :D Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka293 mmala6 29.08.09, 00:42 no nie potrzebujesz w tej chwili opieki bo synek "zalapal sie do przedszkola" wiec wyluzuj! mysle, ze jakies 4 lata temu tez mialas podobny problem!!!!!!!!!!!!!!!!! Moj post tez nie byl skierowany do Ciebie!!!!!!!!!!!!!! Wiec na niego nie odpowiadaj!!!!!!! A krowa wziela sie stad ze daje duze mleka jak muuuuuuuuczy za bardzo!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: mmala6 29.08.09, 08:41 No takim zachowaniem to nie robisz sobei teraz zbytniej reklamy heh. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: mmala6 31.08.09, 18:21 hehehe:-))) ubawiłaś mnie do łez:D źle myślisz, nie miałam 4 lata żadnego problemu a już na pewno nie takiego jak Ty. Współczuję 'krowie', której dziecko 'przygarniesz'. I chciałabym Ci życzyć powodzenia ale chyba jednak nie życzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
ash_3 Re: oddajcie mi dzieciaczka;) 29.08.09, 14:01 dałabym Ci Pinia ale zabieram się za szukanie opiekunki więc Młodzieniec musi być przy castingu :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka293 ash;) no chyba;) 29.08.09, 23:01 znamy sie tyle, ze dasz mi kredyt zaufania buhaha:) Pisz co jak i kiedy i gwarantuje, ze go wygram;) To po Tobie mam jezyk i riposte;) wiele sie nauczylam od tamtej pory;) Odpowiedz Link Zgłoś