Dodaj do ulubionych

Kierowcy we Wrocławiu

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.01, 20:52
Pochodzę z Opola od trzech miesięcy mieszkam na stałe we Wrocławiu z czego
bardzo się cieszę. Z Opola ze sobą zabrałam między innymi swój samochód. No
właśnie Najbardziej przeraża mnie jazda po Wrocławiu. Z domu do pracy mam około
10 km więc muszę przejechać prawie całe miasto i codziennie przeżywam z wiązku
z tym stres, pełno skrzyżowań, świateł, przechodniów, tramwajów no i nie bardzo
miłych kierowców. Wrocławscy kierowcy jeżdżą tak jakby na ulicach byli sami.
Bardzo proszę o wyrozumiałość dla kierowców kobiet i kierowców z obcymi
rejestracjami. z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Manon Re: Kierowcy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 22:04
      jak to? przeciez Wroclaw miastem gentlemanow:)

A powaznie, to przynajmniej ja nie wpuszczam tylko: Poznaniakow i Warszawiakow
      ( moze to glupie, ale oni w swoich miastach nigdy mnie nie wpuszczaja:)),
      bezczelnych kierowcow , oraz nieoznakowanych samochodow policyjnych:)

Pozdr.
      • Gość: koala Re: Kierowcy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 22:14
        miastem gentlemanow... Ty chyba koali za kierownica nie widziales:))))))))))
        • Gość: Manon Re: Kierowcy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 22:17
          totez dodalem " A powaznie (...)"
          :)
          • Gość: koala Re: Kierowcy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 22:20
            a powaznie, to ja uwielbiam jezdzic po ulicach wroclawia, fantastyczna zabawa,
            wole niz jazde po autostradzie 2 paki.... naprawde...
            • Gość: Misiek M Re: Kierowcy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 23:11
              Do Koali: Bracie jak dla ciebie jazda po mieście to zabawa prawie taka jak
              jazda 200 po autostradzie ,to radzę ci nie wyjeżdżaj ani do miasta ani na
              autostradę bo jeszcze jak sam sobie zrobisz krzywdę to pal cię licho, ale
              możesz kogoś zabić bądź okaleczyć.Pomyśl na tym.
              • Gość: koala Re: Kierowcy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 14:57
                ojejjjjj, rzeczywiscie, ale jestem glupi, nie pomyslalem.... nono, dobrze ze
                znajdzie sie zawsze ktos rozwazny kto moze dac dobra rade takiemu "malolatowi"
                jak ja. a na serio, jak nie lubisz jezdzic po miescie to Twoja sprawa. ja
                uwielbiam.
            • Gość: baroni Re: Kierowcy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 00:27
              Gość portalu: koala napisał(a):

> a powaznie, to ja uwielbiam jezdzic po ulicach wroclawia, fantastyczna zabawa,
              > wole niz jazde po autostradzie 2 paki.... naprawde...

To zostań taksowkarzem.

• Gość: koala Re: Kierowcy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 11:12
                a nie moge jezdzic bez bycia taksowkarzem??? wozenie
                ludzi to juz nie to....
      • Gość: baroni Re: Kierowcy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 00:21
        Gość portalu: Manon napisał(a):

> jak to? przeciez Wroclaw miastem gentlemanow:)
        >
        > A powaznie, to przynajmniej ja nie wpuszczam tylko: Poznaniakow i Warszawiakow
        > ( moze to glupie, ale oni w swoich miastach nigdy mnie nie wpuszczaja:)),
        >
        >
        Tak zgadza się to głupie, gdyż ja mam zarejstrowany samochód w Warszawie jestem z
        Wrocka i pracuję jako przedstawiciel.
        > Pozdr.

• Gość: Manon Re: Kierowcy we Wrocławiu IP: 10.0.3.* / 212.244.56.* 04.06.01, 11:41
          baroni:

ja tez jezdze na warszawskich czasami:)
          Warszawiaka poznam po stylu jazdy, chocby nawet na
          blachach z Frankfurtu wjechal.

Pozdr.
    • Gość: Misiek M Re: Kierowcy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 23:07
      Do Agi: Nie przejmuj się,ja mieszkam we Wrocławiu od zawsze,jeżdżę na
      wrocławskich numerach i bez przerwy spotykam kierowców co uważają , że są sami
      na drodze.Najciekawsze jest to , że jak sami chcą włączyc się do ruchu to
      oczekują kultury a jak są na głównej drodze to mają klapki na oczach.Bywa , że
      np w korku grzecznie pozwalasz wjechać na swój pas ruchu osobnikowi w potrzebie
      a on za chwilę trąbi i przeklina innych , którzy są w takiej samej sytuacji.
      Nie ma na to rady, spróbuj sama zachować kulturę i nie zwracaj uwagi na gnojków.
      • Gość: Velouria Re: Kierowcy we Wrocławiu IP: 213.77.187.* 02.06.01, 01:20
        jazda po miescie to jedno, a na przyklad parkowanie to juz zupelnie inna
        kwestia:) jezdzic jest baaardzo milo:))) gorzej jak trzeba sie zatrzymac;)
        pozdrawiam
        • Gość: koala Re: Kierowcy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 11:14
          no co Ty? ja zawsze parkuje bez problemu. porysuje
          przy tym pare samochodow na poboczu, ale to
          szczegół... chyba mało istotny. a poza tym rejestracje
          tez mam niestety warszawska i mysle ze nikt na to we
          wrocku nie zwraca uwagi, bo wszyscy wiedza ze mnostwo
          ludzi bierze teraz samochod w leasing i moze miec
          rejestracje nawet z jakiejs koziej wolki.... Na placu
          solnym zawsze jest gdzie zaparkowac...:))))))) hehehe
        • Gość: Manon Re: Kierowcy we Wrocławiu IP: 10.0.3.* / 212.244.56.* 04.06.01, 11:45
          Cwiczenie czyni mistrzem:)

Nalezy unikac pustych parkingow:)

Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka