Gość: Kiełczówkowianin IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.09, 15:17 N A R E S Z C I E !!! - TRZYMAM ZA SŁOWO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość12345 Re: Strachocin od wtorku wreszcie przejezdny IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 31.08.09, 15:23 Tak tylko nowa nawierzchnia nie jest na całej długości Strachocińskiej... i ciekawe gdzie są niby te ścieżki rowerowe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quwerty1 Re: Strachocin od wtorku wreszcie przejezdny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 16:15 może te przepiękne pasy zieleni to właśnie dla rowerów, a może autor artukułu widział plan tego co miało być, albo pomylił osiedla ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbz Re: Strachocin od wtorku wreszcie przejezdny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 15:40 No dla jednych fajnie dla innych niefajnie. Zaczną się korki niestety. Teraz ze Strachocina rano na Grunwaldzki sie jedzie 10-15 min. A jak Strachocińska przed remontem była otwarta to 30-40 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quwerty1 Strachocin od wtorku wreszcie przejezdny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 15:54 ciekawe gdzie są te zatoki parkingowe???? a nowa nawierzchnia dróg osiedlowych nadaje sie już do remontu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Strachocin od wtorku wreszcie przejezdny IP: *.e-wro.net.pl 01.09.09, 04:00 Zatoki parkingowe to chyba te nikomu niepotrzebne trawniczki. Zaraz zostaną w ten sposób wykorzystane, bedą wyglądać pięknie, ale to w PL normalne. Kolejny przykład kompletnej bezmyślności w planowaniu. Mamy już takie porozjeżdżane "zatoczki - trawniczki" np. na Mickiewicza. To jest we Wrocławiu niereformowalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Strachocin od wtorku wreszcie przejezdny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 16:19 Jak znam zycie za rok rozkopią to co teraz z mozołem zrobili bo trzeba będzie np. wymienić wodociąg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JL i co? falstart IP: 79.110.194.* 01.09.09, 08:53 I co?? , jest wtorek, 1 września , godzina 7 rano i objazd i zakaz wjazdu do Wojnowa jak był tak jest nadal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: i co? falstart IP: 213.76.147.* 01.09.09, 09:45 olej ten zakaz jechałęm tam dzis, większosć jedzie prosto na Wojnów całkiem sprawnie to idzie zanim pozdejmują zakazy minie jescze tydzien albo dwa (stawiam na najbliższy łykend) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: i co? falstart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 09:58 Przed chwilą wyjeżdżałam z Wrocławia znaku już nie ma. Niestety żeby wyjechać z bocznej uliczki trzeba teraz nieźle się naczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapiszon Re: i co? falstart IP: 213.76.147.* 02.09.09, 14:41 he he a dzis stara bida i korek do granic miasta :( miejmy nadzieję, ze zaraz to się poukłada wraz z rozruchem roku szkolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: i co? falstart IP: *.217.146.194.generacja.pl 02.09.09, 15:44 Jadąc wczoraj zauważyłem, że na środku chodnika pozostawiono stare latarnie jednocześnie stawiając nowe na jego skraju. Jak zwykle remont po wrocławsku, zawsze musi coś być sp....ne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JL Re: i co? falstart IP: 79.110.194.* 03.09.09, 10:05 nie wiem na co liczyłem, ale korek na Wojnowie jest taki jak był zawsze , prawie od granicy miasta, wydaje mi sie że jak przez ponad rok był objazd to przez Kiełczówek nigdy się nie korkowało , jechał sznur samochodów ale jechał cały czas , a tutaj poprostu stoi... zobacze co będzie przez kilka dni i jak się nie poprawi to wracam "na Kiełczówek" troche dalej, ale przynajmniej szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś