Dodaj do ulubionych

michnik vice-prezydentem

IP: 195.94.196.* 03.02.02, 18:46
Wujaszek Bronek odpadł w przedbiegach doradczych w zamku Kwasniastego za to
teraz do świty królewskiej dołączył wybitny doradca ekonomiczny jakże blisko
powiązany z naszą GW - pech polega na tym że po za włosami tak naprawdę nic mu
na służbie z przepowiedni u poprzednich panów nie wyszło.....ech,.....
Obserwuj wątek
    • klinta Re: michnik vice-prezydentem 04.02.02, 08:09
      czy mozna prosic prosciej,mniej aluzyjnie i bardziej dla ludu,bos iepogubilam w
      tym gaszczu ironiczno-intelektualnym???
      • Gość: STrup Re: michnik vice-prezydentem IP: *.chem.uni.wroc.pl 04.02.02, 10:21
        Ja tez sie pogubilem; jedyne co rozumiem, to ze Bonczek czemus okropnie nie
        lubi Michnika.
        No coz, jego prawo.
        Nie lubi tez np. Geremka. Tez jego prawo.
        Bardziej dla mnie jest ciekawe - w tej sytuacji - kogo Bonczek lubi... Moze
        tylko siebie samego?
        Oj, Bonczek, Bonczek! Pros Pana Boga o rozum.
        • Gość: bonczek a kto powiedzial ? IP: 10.85.101.* 04.02.02, 13:02
          a kto powiedzial ze nie lubie?
          dziwmi mnie jednak fakt iz w dziwny sposob prezydent otacza sie ludzmi blisko powiazanymi z gw i szukam na to
          retorycznej odpowiedzi.ostatnimi czasy kwach dla "rownowazenia" polskiej sceny politycznej odbil na prawo
          (czy slusznie czy nie to juz inna melodia) np w tekstach o stanie wojennym oraz o powstaniu
          warszawskim.dziwi mnie ta zmiana w jego postepowaniu bo choc kieunrk rozumiem to narzedzia chyba nie te jak
          w przypadku doradcy ekonomicznego ktoremu jak latwo sprawdzic i co polecam z przepowiedni i porad nic nie
          wyszlo przez ostatnie lat kilka.
          to po proatu mnie dziwi a co do bronka czy michnika niewatpliwie darze ich szacunkiem choc z braci UW wolalem
          jednak kuronia ....szkoda z e go nie ma
          pozdraiwam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka