redstar512 03.09.09, 09:59 Witam mam taki problem poszukuje renozansu mgnetycznego kregosłupa na fundusz! Dzwoniłam do 2 szpitali ale miejsc brak;/ czy ktos wie jak mozna znalesc takowy rezonans;/ PILNE! Z góry dziekuje za pomoc :]:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P. Re: POMOCY! IP: 195.182.9.* 03.09.09, 10:35 nie pomogę, ale prawidłowo powinno być : ZNALEŹĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: POMOCY! IP: *.wroclaw.mm.pl 03.09.09, 11:53 niech żyje ortografia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
redstar512 Re: POMOCY! 03.09.09, 12:06 Dziekuje za poprawienie! ale mimo wszystko żenada! zrobiłam bład to teraz posypią się setki wątków gratulacje moi drodzy! Nie proszę o pomoc w ortografi lecz o ZNALEŹIENIE renozansu! Czy to aż tak naprawde trudno zrozumieć?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: POMOCY! IP: 195.182.9.* 03.09.09, 12:29 i klops! kolejny błąd, ale śmiem sądzić, że to forma prowokacji... czy strona: www.nfz-wroclaw.pl/ nie pomoże??? Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Gość "P" 03.09.09, 18:42 Proszę o trzymanie się tematu wątku. Trzeba wiedzieć, kiedy można sobie pozwolić na uszczypliwość, a kiedy nie. Powyższą uwagę napisałabym na maila, gdybyś nie pisał anonimowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: Gość "P" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 12:09 A może być poprosił o trzymanie się zasad ortografii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: POMOCY! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 03.09.09, 12:10 Szkoda, że ludzie, którzy nic nie wiedzą na temat wątku wpisują takie bzdety. Następcy profesora Miodka się znaleźli. Mnie również razi nieznajomość ortografii, ale ciągłe pouczanie innych jest bardzo prymitywne, tymbardziej, że ktoś prosi o pomoc. Sorry, też nie trzymam się tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssd Re: POMOCY! IP: *.as.kn.pl 03.09.09, 12:32 Przepraszam, nie pomogę. Nie wiem. ps. Nie przejmuj się bzdurnymi wypowiedziami. To z nudów. Ludzie muszą się wygadać, byle co gadać, ale gadać. Ja jak zapytałem tu na forum o kanał najazdowy, żeby sobie olej zmienić, to nie dowiedziałem się gdzie jest, ale za to dowiedziałem się, że jestem nieproekologiczny, truciciel i skompiradło, bo żal mi pieniędzy na to, zeby podjechać do mechanika. A ja po prostu chciałem sam sobie wymienić olej, zobaczyć poza tym jaki stan auta jest pod spodem, a olej zlać i oddać do utylizacji. Ale i tak zaraz pewnie ktoś dopisze swoje 5groszy... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
redstar512 Re: POMOCY! 03.09.09, 12:58 Nie będę prowadzic czatu z Toba gościu P. bo zachowujesz sie jak dziecko neo które całymi dniami i nocami siedzi na forum żeby napisać "pierwszy" albo "zrobiłes błąd" Ludzie którzy siedzą na forum, siedza bo maja problem albo szukaja czegoś prosząc o swoja opinie. Nie zakładają wątków byle powodu i nie czekaja z utesknieniem na twoja odpowiedz! Zenuje mnie taki obraz... Jak nie masz z kim sobie popisac to wejdz sobie na nk, fotke.pl sympatie itp żałosne portale tam napewno znajdziesz kogoś opisując swój mega wielki probem z ortografia innych! Będzie mi bardzo miło jak powstrzymasz się od odpowiedzi bo jak widzisz nie jestesmy w temacie! a za strone dziekuje juz tam zaglądałam... Tyle ode mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 17:10 Nie ma rady, musisz obdzwonić wszystkie wrocławskie pracownie. Numery telefonów znajdziesz na stronie NFZ. Mnie sie udawało najprędzej na ul. Kamieńskiego tel.071 325 59 76. Powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bet.a.12 Re: POMOCY! 03.09.09, 18:37 Najszybciej to chyba w prywatnym szpitalu EMC ul.Pilczycka . Robią tam badania rezonansem magnetycznym na NFZ.A na odpłatne,praktycznie z dnia na dzień można się umówić .Radzę dzwonić pod ten numer ,gdzie rejestrują na badania komercyjne ,bo na zwykły trudno się dodzwonić. Poza tym jeśli jest to coś pilnego, to lekarz może wypisać skierowanie "na cito"i badanie będzie wykonane "od ręki" Nowy rezonans ma także Dolmed ale nie wiem jak z kolejką , najlepiej natomiast robią podobno na ul.Grabiszyńskiej(Szpital Płucny )i w Szpitalu na Traugutta . Odpowiedz Link Zgłoś
redstar512 Re: POMOCY! 04.09.09, 10:54 Co do Kamieńskiego to brak miejsc do konca roku! Zreszta jak w wiekszosci szpitali! na grabiszynskiej dzwonie od wczoraj ale na marne... albo zajete albo ktos odkłada słuchawke... szkoda słów. Mimo wszystko bardzo dziekuje za pomoc:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrys Re: POMOCY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 11:17 spróbuj w ościennych miastach - Legnica, Wałbrzych, Opole Ja ostatnio też szukałem reznonansu na NFZ i we Wrocławiu najbliższe terminy są za 6 miesięcy. Skończyło się oczywiście na prywatnym gabinecie... Nawet nie ma sensu tego komentować/: Odpowiedz Link Zgłoś