cvbhnjk56y 04.09.09, 12:38 Twoi koledzy, piotrusiu, na pewno są z ciebie dumni, że tak zgrabnie i za darmochę wysępiłeś od Komitetu składki pięciorga z nich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nn Re: Olimpijczyk z XIV LO dostanie zwrot za bilety IP: *.54.16.219.static.telsat.wroc.pl 04.09.09, 12:48 żenujące, że miasto nie potrafi zadbać edukacje, ale na szczęście mamy fontannę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZenadaWroclawska Re: Olimpijczyk z XIV LO dostanie zwrot za bilety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.09, 13:26 A gazeta dalej ciagnie ten ''interesujacy'' temat! cieszyscie sie ze swojego osiagnietego ''sukcesu''? To postawcie dobie w redakcji piwo, i uchlejcie sie nim, byscie mogli od razu zapomniec ze zajmujecie sie dnem dziennikarskim. Żurnal Fakt niech nam żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
markona Olimpijczyk z XIV LO dostanie zwrot za bilety 05.09.09, 21:58 Oto właśnie bardzo charakterystyczne dla naszego kraju promowanie uzdolnionej młodzieży. Nie tylko nie wynagrodzić, ale też nie zwrócić poniesinych kosztów. Dziwią się później, że co zdolniejsi uciekają za granicę. I mają rację... Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Olimpijczyk z XIV LO dostanie zwrot za bilety 08.09.09, 09:28 Ale masz świadomość, że ten zwrot to pieniądze zapłącone przez jego kolegów, podczas gdy on nie dał ani złotówki składki, bo jakoby jest na to za biedny? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok najbardziej podoba mi sie "jakoby" 08.09.09, 22:05 jechał dla siebie? NIE! XIV jedzie na aurze uczestników olimpiad, wiec koles, nie pitol! Jego koledzy też zdawali min. dlatego, że tam sami Olimpijczycy są. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: najbardziej podoba mi sie "jakoby" 09.09.09, 09:31 Oczywiście że jechał wyłącznie dla siebie. A dla kogo niby jeszcze? No, może dla mamusi i tatusia, co wychowali takiego synalka. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok "synalka" 09.09.09, 14:23 widze , śe nosi cie z wsciekłości. A ty na jakiejś olimpiadzie startowałeś? Niech zgadnę: zawiści. W tym jesteś miszczem. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: "synalka" 10.09.09, 09:45 Dawno temu, w chemicznej i fizycznej. I byłem laureatem. Ale nie uważałem że uprawnia mnie to do sępienia kasy należącej do kolegów. Kwestia wychowania, pewne rzeczy trzeba mieć wpojone w domu. Piotruś ma widocznie wpojone że jemu "się należy". Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok s skąd to wiesz................. 10.09.09, 23:21 masz kryształową kulę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Olimpijczyk z XIV LO dostanie zwrot za bilety IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.09, 08:38 ooo widze ze Pani wice sie wszedzie udziela... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś