parsnip 20.12.06, 10:52 wiadomosci.onet.pl/1453266,11,item.html cala planeta bedzie sie teraz smiac z naszej popapranej ojczyzny :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysia-mysia Re: ale wstyd 20.12.06, 11:05 Ciekawi mnie co to za "argumenty historyczne". Czyżby Jezus zstąpił kiedyś na naszą polską ziemię? A ja nic o tym nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI5 Re: ale wstyd IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.12.06, 11:14 A co na to sam Jezus? Moze by sie wstydzil dostac taki tytul z rak jakichstam pionkow poselskich? No i ze niby oni maja taki power ze moga nadac taki tytul, zayebisci sa, serio :) Co oni lykaja? Jest coraz weselej, kazdy wybierze cos dla siebie, jak nie seks afery, to idiotyzm religijny. Ja sie ciesze, bo za dni jeden jade spojrzec na ten ewenement z bliska :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelemorele Re: ale wstyd IP: 62.189.241.* 20.12.06, 11:52 "Nie będziesz wzywał imienia Pana, Boga twego, do czczych rzeczy, gdyż Pan nie pozostawi bezkarnie tego, który wzywa Jego imienia do czczych rzeczy." mam nadzieje, ze w drodze wyjatku Pan wymierzy Swa spraweidliwosc jeszcze na tym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
cdlxxvi Re: ale wstyd 20.12.06, 12:03 No bo kto by się przejmował takimi drobiazgami, jak podatki, autostrady, fundusze unijne, sprawna policja, sądy i służba zdrowia. Tu się robi rzeczy naprawdę WAŻNE - koronuje Jezusa, komisje śledcze powołuje, ściga UKŁAD. Rrrwa mać. Odpowiedz Link Zgłoś
parsnip Re: ale wstyd 20.12.06, 12:27 Zanosi sie na to, ze niedlugo nie bede mogl wjechac do kraju ze wzgledu na brak slubu koscielnego i skrajnie antykatolickie poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: ale wstyd 20.12.06, 12:28 Ale super! Co z tego ze znowu IV Rzeszpospolita stanie sie posmiewiskiem swiata? Wszechobecny bog jako glowa panstwa bedzie mogl uczestniczyc jednoczesnie w spotkaniach w Brukseli i na ONZ, i bedac niesmiertelny nie trzeba wydac duzo kasy na ukoronowanie nowych krolow. Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele Re: ale wstyd 20.12.06, 12:33 tylko czy LPR zdaje sobie sprawe, ze chca krolem Najjasniejszej uczynic Zyda...?? Co na to chlopaki ze Szczerbca i inni prawdziwi Polacy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
parsnip Re: ale wstyd 20.12.06, 12:58 Ich zdaniem mesjanizm wymazal zydowskosc Jezusa. Zreszta, jak sie wdasz w ideologiczna dyskusje ze skinem i zaczniesz zadawac podchwytliwe pytania to szybko zapoznasz sie ze smakiem glana :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Co na to miejscowi bogowie??? 20.12.06, 13:03 trelemorele napisał: > tylko czy LPR zdaje sobie sprawe, ze chca krolem Najjasniejszej uczynic > Zyda...?? > > Co na to chlopaki ze Szczerbca i inni prawdziwi Polacy? > > :) No to jak bedzie teokracja to lepiej jako szefa miec slowianskiego boga. Na scianach szkol bedzie wisiec Wielki Perun, a nie ten zydowski stolarz co krwawi i straszy dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
comrade Re: ale wstyd 20.12.06, 17:07 Przeciez wiadomo ze Matka Boska byla Polka wiec i Jezus tez. Jacy tam zydzi, panie... Odpowiedz Link Zgłoś
kerryman Re: ale wstyd 20.12.06, 12:46 wg mnie to idealnie obrazuje na czym obecna ekipa sie zna i co chce realizowac przez nastepne kilka lat. podatki? - "w 2009!!" nizsze koszty pracy? - "w 2009!!! wejscie do strefy euro? - "moze w ogole!!" reforma systemu zdrowotnego? - "ze niby co?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda krol - propozycje IP: *.proxy.aol.com 20.12.06, 12:54 moja propozycja nr1 na krola polski: homer simpson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: krol - propozycje IP: *.proxy.aol.com 20.12.06, 13:11 wlasciwie 'on second thought': marge simpson dlaczego qrwa nie ma to byc krolowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inkwizytor Re: ale wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 13:18 Wy bluźniercy, będziecie się smażyć w piekle, albo wcześniej na stosie. Już wkrótce powróci inkwizycja Polsce a wielkim mistrzem ceremoni będzie WIELKI INKWIZYTOR O. TADEUSZ.Drżyjcie heretycy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
parsnip Re: ale wstyd 20.12.06, 14:19 hmm. a moze zebralaby sie jakas grupa poslow i zaproponowala mahometa na krolowa polski. tak dla rownowagi ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi no to sie nam berety rozpasaly :) IP: 89.242.37.* 20.12.06, 20:09 ale jedno moge powiedziec - przynajmniej jest duzo smiechu :))) Odpowiedz Link Zgłoś