jeff.lebowski 07.06.08, 16:31 Przeglądał ktoś może? news.bbc.co.uk/1/hi/uk/7441569.stm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeff.lebowski Re: Polski Sun 07.06.08, 16:37 Anglicy są oburzeni! Oto co ma do powiedzenia Englander: "The polish have done nothing for England other than push our English work force out of work, they have helped to clog up our housing system, I have witnessed them bringing crime to our streets, and they send their money back to Poland which has helped our economy go down!!!!!" Cały tekst tutaj: www.thesun.co.uk/discussions/posts/list/Polski_issue_of_the_Sun-76089.page Odpowiedz Link Zgłoś
topshopxx Re: Polski Sun 07.06.08, 20:07 Szukalem dzis polskiego The Sun, niestety nigdzie nie znalazlem, nie mozesz pisac "Anglicy sa oburzeni" , przytoczyles jednego, w dodatku czytelnika tabloida, na jej podstawie nie wypada oceniac calej nacji. Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: Polski Sun 08.06.08, 20:04 Ja kupilam polish Sun w tesco. Ogolnie ok- troche futbolu, troche reklam no i.....artykul o naszej wspanialej dumie narodowej Dodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Bo i polskich chca funtow 08.06.08, 22:50 10iwonka10 napisała: > Ja kupilam polish Sun w tesco. > > Ogolnie ok- troche futbolu, troche reklam no i.....artykul o naszej > wspanialej dumie narodowej Dodzie. Czyli ten ich marketingowy gadzet (modne teraz jest haslo 'zarabiac jak najwiecej na Polakach zanim wyjada') to ta sama nuda, co normalny Sun. Tylko drozszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaVeN Re: Bo i polskich chca funtow IP: *.bethere.co.uk 09.06.08, 15:10 dla mnie wyglada tragicznie jak gazeta z lat 80 okropne wykonanie az wstyd brac do reki i chyba korekte robil im anglik :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piesior666 A mi sie podobal SUN. 09.06.08, 22:56 I nawet jestem ciekaw,czy ta biala w bieliznie spiknie sie Rickem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe buhahhahhaha zobaczcie co IP: *.bethere.co.uk 09.06.08, 22:47 jest pod linkiem polskisun.co.uk/ ale im ktos numer zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: buhahhahhaha zobaczcie co IP: *.eu 09.08.08, 17:02 Zaloze sie, ze ten komentarz dodal ktos z zalosnej firmy pt. Fortis Media ( Laif + Polish Express) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxxx Re: buhahhahhaha zobaczcie co IP: *.opera-mini.net 12.08.08, 10:56 Zgadzam sie z przedmowca. LAJF juz padl, kwestia czasu jak cale fortis media padnie. Odpowiedz Link Zgłoś