Re: kilka fotek z wellingtonu ej a skąd te fotki??? bo wiesz... jakoś tak znajomo wygladają... ma wrażenie ze juz je gdzies widziałam... ************ gdzie jest autor??? Zgłoś
Re: kilka fotek z wellingtonu Zdjecia sa mojego autorstwa. 1. Widok na kolejke linowa z ogrodu botanicznego 2. widok na zatoke z ogrodu botanicznego 3. widok na centrum z drogi na Mt. Victoria. Zgłoś
Re: kilka fotek z wellingtonu kiwigirl napisała: > ej a skąd te fotki??? > bo wiesz... jakoś tak znajomo wygladają... ma wrażenie ze juz je gdzies > widziałam Tez mialem takie wrazenie. To sa standardowe fotki/widokowki jakich setki mozna znalezc w internecie. To nie jest krytyka, ale wyraz rozczarowania, ze nadzieja zobaczenia czegos nowego tak sie rozplywa. Najlepsze zdjecia z Nowej Zelandii widzialem tutaj www.maciejstec.com/index.php?l=en&g=folio Maciej to prawdziwy artysta. Zgłoś
Re: kilka fotek z wellingtonu 1. Fontanna i centrum z Oriental Parade 2. Widok na Miramar z Mt. Victoria 3. Prom plynacy z W.Poludniowej wplywa do zatoki, zdjecie zrobione ze skalek Miramar, moje ulubione miejsce wedkowania. Zgłoś
a w Warszawie taka jesień paskudna aaaaaaaaaaaa ja chce do ciepłych krajów !!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Zgłoś
Re: kilka fotek z wellingtonu Dorzucam kilka swoich fotek z Wellingtonu. Bardzo piekne miasto. Na poczatek port. Zgłoś