Re: Milford Sound, styczen 2007 Przepiekne te zdjecia, siedze z rozdziawiona geba doslownie. tak mi zal ze pogoda niestety nie dopisala w czasie gdy zwiedzalam te rejony i nic z Milford Sound nie wyszlo. Ale obiecuje sobie ze wroce tam na pewno. Czy ja moge sobie jakies z tych zdjec sciagnac jakos zeby miec z niej wallpaper? silverlode Zgłoś
Re: Milford Sound, styczen 2007 Zdjecia faktycznie wspaniale... W Milford Sound bylam dwa razy, raz lalo raz bylo piekne slonce. I tak i tak bylo pieknie. Jak leje wodospady robia o wiele wieksze wrazenie. Zgłoś
Re: Milford Sound, styczen 2007 silverlode napisała: > Przepiekne te zdjecia, siedze z rozdziawiona geba doslownie. tak mi zal ze pogo > da Dzieki > niestety nie dopisala w czasie gdy zwiedzalam te rejony i nic z Milford Sound n > ie wyszlo. > Ale obiecuje sobie ze wroce tam na pewno. > Czy ja moge sobie jakies z tych zdjec sciagnac jakos zeby miec z niej wallpaper > ? no problem, napisz ktore chcesz pzdr > > silver Zgłoś
Re: Milford Sound, styczen 2007 och jak mozna to ja bym chciala to drugie zdjecie Milford Peak (z pierwszego postu Twojego) i ostatnie takie zlowieszcze z Bowen Falls czy jakos tak to nazwales. Dzieki :) :) :) :) bede sie cieszyc od ucha do ucha :] :] :] pozdrawiam silverlode Zgłoś
Re: Milford Sound, styczen 2007 Suszy? Nie bylo jeszcze tego lata chyba jednego tygodnia zeby nie padalo? Ale moze nie tam. Zgłoś
Re: Milford Sound, styczen 2007 odwiedzalem milford czterokrotnie, zawsze byla wspaniala pogoda. styczen 2007 byl dla milford bardzo suchy, mozna to bylo zauwazyc po ilosci wodospadow, niektore ledwo siaczyly wode. Zgłoś