Dodaj do ulubionych

Milford Sound, styczen 2007

• Przepiekne te zdjecia, siedze z rozdziawiona geba doslownie. tak mi zal ze pogoda
          niestety nie dopisala w czasie gdy zwiedzalam te rejony i nic z Milford Sound nie wyszlo.
          Ale obiecuje sobie ze wroce tam na pewno.
          Czy ja moge sobie jakies z tych zdjec sciagnac jakos zeby miec z niej wallpaper?

silverlode
          • Zdjecia faktycznie wspaniale...

W Milford Sound bylam dwa razy, raz lalo raz bylo piekne slonce. I tak i tak bylo pieknie.
            Jak leje wodospady robia o wiele wieksze wrazenie.
          • silverlode napisała:

> Przepiekne te zdjecia, siedze z rozdziawiona geba doslownie. tak mi zal ze pogo
            > da

Dzieki
            > niestety nie dopisala w czasie gdy zwiedzalam te rejony i nic z Milford Sound n
            > ie wyszlo.
            > Ale obiecuje sobie ze wroce tam na pewno.
            > Czy ja moge sobie jakies z tych zdjec sciagnac jakos zeby miec z niej wallpaper
            > ?
            no problem, napisz ktore chcesz
            pzdr
            >
            > silver
            • och jak mozna to ja bym chciala to drugie zdjecie Milford Peak (z pierwszego postu
              Twojego) i ostatnie takie zlowieszcze z Bowen Falls czy jakos tak to nazwales.

Dzieki :) :) :) :) bede sie cieszyc od ucha do ucha :] :] :]

pozdrawiam silverlode
        • Suszy? Nie bylo jeszcze tego lata chyba jednego tygodnia zeby nie padalo? Ale moze
          nie tam.
          • odwiedzalem milford czterokrotnie, zawsze byla wspaniala pogoda.
            styczen 2007 byl dla milford bardzo suchy, mozna to bylo zauwazyc po ilosci
            wodospadow, niektore ledwo siaczyly wode.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka