poledownunder 25.11.06, 00:23 Poniewaz poprzednio zamieszczone zdjecia ucierpialy jakosciowo przy przeprowadzce, zamieszczam je raz jeszcze. Stewart Island to moje najukochansze miejsce w NZ, nie moze go w galerii nie byc. Zgłoś Obserwuj wątek
Re: Wyspa Stewarta wow:) ach nowa zelandia! odwieczne i pewnie nigdy nie spelnione marzenie:))) piekne dzieki za wszystkie foty mishek Zgłoś
Re: Wyspa Stewarta Niesamowite zdjęcia! Nowa Zelandia - moje marzenie.... Ech... może kiedyś... M. Zgłoś
Re: Wyspa Stewarta i tak az do znudzenia, choc mi sie Wyspa Stewarta chyba nigdy nie znudzi. troche wiecej zdjec z tegorocznego pobytu. na poczatek kilka charakterystycznych widoczkow Zgłoś
Re: Wyspa Stewarta nastepnie kilka wariacji na temat, czyli zdjecia niczego konkretnego, ale mam nadzieje oddajace troche urok wyspy Zgłoś
Re: Wyspa Stewarta kilka pamiatek w lokalnym muzeum 1. Filizanka z podporka na wasy. Jakim szokiem dla elegantow ktorzy z takich sprzetow korzystali musialo byc przybycie na Wyspe Stewarta, zarosnieta jak dzungla, z blotem jakich malo. 2. Zdjecie mlodziezy z przelomu wieku. 3. Cwiczenia na charakter pisma i charakter ucznia. Powtarzane zdania to "Czyste sumienie nie boi sie oskarzenia" oraz cos na modle "Nie rob drugiemu co tobie niemile". Zgłoś
Re: Wyspa Stewarta Przecinajac Wyspe na wskros - kilka zdjec z wycieczki do Masons Bay na zupelnie dzikim zachodnim wybrzezu wyspy. Dojazd 45 minut motorowka wglab rzeki Freshwater River, potem 16 km marszu przez mokradla. Ale warto. Zgłoś