adamovski 23.04.07, 05:28 Zgodnie z tradycja tego forum: Pare moich amatorskich fotek z NZ: plfoto.com/uzytkownik.html Pozdrawiam, A. Zgłoś Obserwuj wątek
Re: Pare zdjec z NZ Oczywiscie za szybko kliknolem "wyslij" i poszlo ze zlym linkiem. Oto poprawny: plfoto.com/53260/autor.html A Zgłoś
Re: Pare zdjec z NZ phi, ja nie wiem czym tu sie szczycic, nasi pobratynicy i tak lepszejsze robiom na kodak super shot: www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=1026&pq-locale=en_GB&_requestid=1236 a ty tu sie proboujesz jakos pokazac ze niby lepszy jestes czy jak? pamietaj ze my tutaj zatwardziali forumowicze to wiemy wszystko najlepiej i jakis tam NOWY nam tu nie podskoczy, tu se zobacz jaki sprzet sie uzywa w nz do robienia ladnych zdjec a nie probujesz zaszpanowac i nam tu humory popsuc: www.thetravelinsider.info/roadwarriorcontent/slimcam300.htm takim czyms bracie to mozna cale NZ opstrykac albo panie wez naprzykland kamere wideo i zniej zdjecia tez dobre wychodzom.... pozdrawiam :) Zgłoś
Re: Pare zdjec z NZ Kaszub, daj spokoj, czepiasz sie czlowieka bez powodu. Tu nikt (mam nadzieje:) sie nie licytuje, bo po co? Paiha Zgłoś
Re: Pare zdjec z NZ umyj okulary - tam jest taki maly znaczek na dole :) co znaczy to samo co ;) albo :() albo :(-) albo @;) albo @:) albo @:()=+=< albo tysiac innych rzeczy i wyobrazen :) pozdrowka Zgłoś
Re: Pare zdjec z NZ Zdjecia wieszamy w galerii, forum jest od slow, a galeria od obrazow, ok? ok:) Paiha Zgłoś