Dodaj do ulubionych

żyto w UM

20.12.10, 20:17
Po pierwsze pytanie: czy to prawda ze corka naszego SB trenera dostala etacik w UM??

Po drugie, czy w Zielonej Górze nie ma odpowiednich ludzi, ktorzy by mogli pracowacw UM i trzeba az pracownikow z Opola sciagac??

Po trzecie kto sie zainteresuje tym, ze Kubicki, mowi glosno, ze zatrudni Piotra Zyto w UM, skoro (jesli sie nie myle) na takie stanowisko musi byc ogloszony konkurs i moga sie zglosic inni kandydaci.
Czy moze w warunkach zlozenia aplikacji na to stanowisko bedzie trzeba udokumentowac ze np jest sie z Opola i zdobylo sie złoty medal na zuzlu.
I pyk od razu zostaje jeden kandydat.

Kto powinien sie tym zainteresowac??
Obserwuj wątek
    • Gość: prawda Re: żyto w UM IP: 109.110.223.* 20.12.10, 20:33
      tak, córka Pana Żyto pracuje w UM w wydziale Ewidencji Ludności. "Wygrała" konkurs do którego przystapiły dzieciątki osób nieświadome tego, że miejsce juz jest komuś przypisane.
      No cóż wykazała się najlepsza znajomościa ustawy o ewidencji ludności i posadka jest jej.....
    • Gość: ele Re: żyto w UM IP: 109.110.223.* 20.12.10, 21:02
      Naskrett ! ty sie nie pytaj tu na forum ty sie spytaj miejscowego sanhedrynu ! oni ci powiedzą co i jak !!

Polacy powinni byc asymilowani do społecznosci niemieckiej ! połączenie niemieckiej systematycznosci z polotem Polaków dałoby doskonałe wyniki !!!!!
      • Gość: Treser z Berlina Re: żyto w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 22:03
        Pisz na temat i nie produkuj się.
        ===Polacy powinni byc asymilowani do społecznosci niemieckiej===
        Ja-ja tzn. tak - tak
        . A ty z owczarkiem - ktoś musi systematycznie szczekać !!!
        • Gość: ele do Re: żyto w UM IP: 109.110.223.* 21.12.10, 08:30
          Dziadu ! [ ile jeszcze nicków wymyslisz ? ] co żal ci dup.. sciska ?
      • Gość: towarzysz Re: żyto w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 22:06
        Edzio ! eeee twu ! Ele ! Druchu mój i towarzyszu ! Jesteś.
        • Gość: ele do towarzysza Re: żyto w UM IP: 109.110.223.* 21.12.10, 08:33
          Dziadu ! ile jeszcze nicków wymyslisz ? przypomniał mi sie kawał o tym jak ruska rekin zjadł to srał przez pare dni odznakami !! ciebie dziadu jak by rekin zjadł to by srał nickami !!
          • Gość: Erynia Re: żyto w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 13:31
            wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4624862.html
    • Gość: elamałomice Re: żyto w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 21:11
      przecież tę wojenkę urządził dowhan rękami jankowskiego... wstyd chłopcy, a teraz kubicki toczy wojenkę z nimi ha ha śmiechu warte... a żyto wpuszczony w maliny, tonący brzytwy się chwyta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka