Dodaj do ulubionych

PJN Zielona Góra

02.02.11, 13:39
Wszystkie osoby, które chcą włączyć się w budowanie zielonogórskiego koła PJN proszone są o kontakt mailowy : pjn.zielonagora@gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: PJN Zielona Góra IP: *.aster.pl 02.02.11, 15:28
      To ten słynny student, co wcześniej zajował się ruchem palikota?
    • Gość: Jan Kazimierz Re: PJN Zielona Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 10:03
      Panie student TU nie poszalejesz - tu jest CZERWONA GÓRA ,miasto Sbeków,milicjantów i trepów ( o drobniejszych PRLowskich urzednikach nie wspominając) i ich pomiotu.....tu z taka partyjka jak PJN jest skazana na pozarcie ....nawet PISdzielce tu slabe są...
      • Gość: Władysław Jagiełło Re: PJN Zielona Góra IP: *.aster.pl 03.02.11, 16:03
        Właśnie przez takie wypowiedzi beznadziejnych kmiotów zawsze będę lubiał czerwoną górę,sb-ków,milicjantów i trepów.Bo to byli porządniejsi ludzie niżli ci ze styropianów co nam stworzyli super demokrację .
        • Gość: gość Re: PJN Zielona Góra IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.11, 22:55
          Dla równowagi i jedni i drudzy potrzebni...
    • Gość: Polacco Re: PJN Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 16:39
      Następna partia "obrażonych" kolesi, zainteresowana życiem na " wiejskiej enklawie" z dala od normalnych problemów wyborców.
      Walka o jedynki na listach, Smoleńsk, krzyże... itp. tematy, a potem z wywalonym ozorkiem biegusiem do kasy po nędzne diety.
      A jest okazja panie " kółkowy założycielu " by naprawdę zrobić coś sensownego dla tego kraju i jego mieszkańców.
      Dalej z oślim uporem chcecie ciągać ten wiejski wózek załadowany narodową głupotą w kierunku beznadzieji wytyczonej przez "wybrany kwiat " ?
      ...
      !!! Może zmiana systemu wyborczego !!! To ma sens, a tym bardziej na starcie.
      Najwyższy czas oderwać tych od lat przyklejonych do "wiejskich foteli" i odświeżyć pomieszczenia gmachu.
      Stęchlizną czuć...

...
      • Gość: gość Re: PJN Zielona Góra IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.11, 22:54
        Ja tej partii nie będę wybierał, ale w Polsce jest demokracja, więc niech się gromadzą w jakich chcą partiach... a że nie zawsze z sensem mówią? Inne też czasami głupoty chlapną. Wszystko jest dla ludzi...
        • Gość: Polacco Re: PJN Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 23:37
          Miłością też ich nie darzę, więc i wybranką moją nie będzie.
          Patrzeć na nich i słuchać też nie muszę, a nawet nie chcę. Szkoda cennego czasu i zdrowia...
          Bo czego można się spodziewać od osobników często zmieniających zdanie w imię kariery politycznej ?
          Demokracja mówisz. To, dlaczego mam ze "swojego portfela" dokładać do jistnienia czegoś co mnie nie interesuje ?
          Jak chcą być demokratyczną partią kochającą naród , niech utrzymują się ze swoich składek.
      • Gość: maxxx po co ci jakaś partia przecież masz swoje SLD IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.11, 12:03
        Ale masz dylematy - przecież (SLD) Jest Najważniejsza = (SLD)JN
    • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 23.03.11, 20:52
      Informujemy, że spotkanie PJN Zielona Góra odbędzie się w piątek 25.03 o godz. 17 w zielonogórskiej Palmiarni. Chętnych prosimy o kontakt mailowy pod adresem pjn.zielonagora@gmail.com
    • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 01.04.11, 21:44
      up
    • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 20.04.11, 12:09
      up
      • Gość: heja Re: PJN Zielona Góra IP: *.aster.pl 20.04.11, 21:39
        wykluło się już coś? Jakaś mała mysz?
    • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 23.04.11, 16:22
      Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych, najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa, wiosennego optymizmu oraz samych sukcesów składa wszystkim mieszkańcom PJN Zielona Góra.
    • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 29.04.11, 23:37
      Wszystkie osoby zainteresowane pomocą w zielonogórskim kole PJN proszone są o kontakt mailowy: pjn.zielonagora@gmail.com bądź gg 13138860
    • croolick Re: PJN Zielona Góra 29.04.11, 23:47
      A kiedy w końcu powstanie partia JA (obywatel) JESTEM NAJWAŻNIEJSZY?
      • Gość: Maxxx Żarskie króliki IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.11, 12:00
        Już założyłeś taką partię - nazywa się KRÓLIK z Żarów
    • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 03.05.11, 14:41
      Zapraszamy również na nasz profil na faceboook-u
      www.facebook.com/pages/Polska-Jest-Najwa%C5%BCniejsza-Zielona-G%C3%B3ra/199476446736124
      • Gość: Nemo Re: PJN Zielona Góra IP: *.aster.pl 05.05.11, 17:33
        A co to jest PJN w Zielonej Górze? Podajcie choć jedno znane nazwisko działacza.PJN w ZG nic nie znaczy.Nikt z PiS-u ani z PO do nich nie przejdzie.
        • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 05.05.11, 21:36
          Panie/Pani Nemo brak "znanych" nazwisk akurat jest naszym plusem, a nie minusem. Czas na zmiany ;p
          • Gość: Nemo Re: PJN Zielona Góra IP: *.aster.pl 05.05.11, 23:05
            Do rzeczy.Brak nazawisk to akurat wasza słabość.Kto drogi panie należ doPJN w Zielonej Górze oprócz pana?Konkrety proszę, inaczej uznam was za kanapową partyjkę cieniasów.
    • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 06.05.11, 08:49
      Podawanie konkretnych nazwisk mija się z celem, ponieważ "politycznie nic nie powiedzą". Proszę mi jednak wierzyć, że są to ludzie którzy w dziedzinach którymi zajmują się na codzień są fachowcami.
      • Gość: święty Peru Jest Najważniejsze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 17:54
        Peru jest najważniejsze i basta !
        • Gość: nicelus Re: Peru Jest Najważniejsze ! IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.11, 17:42
          pani joanna najważniejsza
    • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 27.05.11, 18:14
      up
      • Gość: Do pjn.zg Re: PJN Zielona Góra IP: *.aster.pl 27.05.11, 20:56
        Daj sobie spokój pjn.zg.Wasza aktywnośc w Zielonej Górze jest zerowa.Nie przekroczycie progu 5 % w kraju, a co dopiero u nas. W ZG scena polityczna od 5 lat podzielona jest pomiędzy PO,PiS i SLD. I tak długo będzie.PJN ludzie odbierają jako zdrajców z PiS i mają rację. Wasza strategia to napierdzielanie początkowo w PO , a teraz w Kaczyńskiego.Ludzie widzą waszą obłudę i SŁABOŚĆ programową i organizacyjną.Już jest po was.Nie wiem kto wymyślił ten projekt o nazwie PJN, ale podobnie jak z Palikotem okazał sie marnym wizjonerem.Bye, bye maszkaro:)
        • Gość: Portugalia Peru Jest Najważniejsze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 07:50
          Oczywiście. Tylko Peru Jest Najważniejsze.
    • Gość: diskopolomaniak Zrobmy czystki na wiejskiej! IP: *.justdns.ru 31.05.11, 10:27
      Ci obecni w sejmie juz sie nakradli wystarczajaco. Daj pokrasc nowym ludziom! www.niedlapsakielbasa.pl/
    • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 01.06.11, 16:09
      W przyszłym tygodniu odbędzie się spotkanie założycielskie w Zielonej Górze. Wszystkie osoby zainteresowane szczegółowymi informacjami proszone są o kontaky: pjn.zielonagora@gmail.com lub sebastian.durek@gmail.com

• pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 25.06.11, 08:57
      Zapraszamy na www.stronapjn.pl/
    • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 08.08.11, 22:41
      Osoby które chcą pomóc w zbiórce podpisów proszone są o kontakt mailowy pjn.zielonagora@gmail.com

• pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 10.08.11, 08:44
      www.facebook.com/pjn.zielonagora
    • janwer Re: PJN Zielona Góra 10.08.11, 10:24
      Cytaty wypowiedzi Elżbiety Jakubiak z PJN:
      "gdyby nie tacy ludzie jak ja, byłby pan bez numeru dowodu, zameldowania.",
      "To nieprawda! Wypracowuję ją jako urzędnik państwowy, wydając panu zaświadczenia, by mógł pan prowadzić działalność gospodarczą, przygotowując działkę do inwestycji i tak dalej. W sumie to ja panu pozwalam pracować."

PJN to przemalowany PiS.
      dwagrosze.com/2011/01/nowa-partia-kjj.html
    • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 28.08.11, 11:38
      Wczoraj w Okręgowej Komisji Wyborczej w Zielonej Górze Robert Kuraszkiewicz, Zbigniew Burnos, Leszek Gajda i zielonogórscy kandydaci na posłów złożyli 5445 podpisów. Wszystkim którzy pomogli nam w zbiórce serdecznie dziękujemy.
      • Gość: się zapytam Re: PJN Zielona Góra IP: *.aster.pl 28.08.11, 11:48
        A co PJN zg sądzi o przejściu waszej byłej szefowej do PO? Bo dla mnie to potwierdzenie tezy o grupie w PiS dąrzącej do rozłamu tej partii.Czas pokazał,że Kaczyński miał co do was rację.
        • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 28.08.11, 12:01
          Decyzja Pani Kluzik-Rostkowskiej była jej osobistą decyzją i każdy sam powinien ją ocenić. Co do tezy my nie dążymy do rozłamu w PiS, my dążymy do polepszenia jakości polityki w Polsce, a tej jakości nie poprawi partia w której pierwsze skrzypce grają Macierewicz czy Fotyga.
          • Gość: się zapytam Re: PJN Zielona Góra IP: *.aster.pl 28.08.11, 12:28
            A wy macie zamiar tą jakoś, tfuuu...jakość polepszyć? W jaki sposób? Może poprzez gromadne przejscie do PO jak to wasi posłowie mają w zwyczaju.A może poprzez spotkania z Palikotem?Szkoda,że nie widzicie przywar partii PO, gdzie pierwsze skrzypce grają Niesiołowski i Sikorski.Jak dla mnie jesteście PO bis.Od genezy do teraz.
            • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 28.08.11, 12:53
              Zapewniam że do rządów PO jesteśmy bardzo krytyczni. Widać to zresztą w naszych działaniach i akcjach.
              • Gość: się zapytam Re: PJN Zielona Góra IP: *.aster.pl 28.08.11, 13:26
                Jakoś nie zauważyłem.
              • Gość: BODZIO Re: PJN Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 14:07
                "Zapewniam że do rządów PO jesteśmy bardzo krytyczni. Widać to zresztą w naszych działaniach i akcjach"
                Program PJN;
                wiadomosci.dziennik.pl/wybory/pjn/artykuly/350738,pjn-nizsze-koszty-podatki-prorodzinne-i-budzet-zadaniowy.html
                Może tak coś bliżej i dokładniej - CZYLI SKĄD KASA ?
                • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 28.08.11, 15:42
                  więcej informacji znajdzie Pan tu: www.stronapjn.pl/program/
                  • Gość: bodzio Re: PJN Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 20:02
                    Mówicie dużo w programie o oszczędnościach.
                    Chciałbym się dowiedzieć jakie koszty ponoszą samorządy i budżet państwa w ramach zobowiązań konkordatowych.
                    • pjn.zg Re: PJN Zielona Góra 29.08.11, 18:24
                      Coś takiego jak zobowiązania konkordatowe nie istnieje. Wszelkie przywileje są efektem odrębnych ustaw nie mających jednoznacznego powiązania z konkordatem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka