Gość: karol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.08, 12:12 Co sądzicie o hotelu MontemarBeach?Prosze piszcie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia31 Re: montenar beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 18:22 Byłam tam we wrześniu 2006 r. Mieszkałam w części Main, troszkę dalej plaży. Wszystko ok, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: montenar beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 18:30 Dzieki za pocieszenie ,bo naczytalem sie nieciekawych opini.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: montenar beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 09:25 NIE RÓB LUDZIOM WODY Z MÓZGU. to syf nad syfami. jak nie wierzysz podaj maila to Ci wyslę prawdziwe zdjęcia. NIKOMU TEGO NIE POLECAJ BO CIE POTEM ZLINCZUJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słońce Re: montenar beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 00:58 nie czytaj bredni o tym hotelu.Jest naprawde super!!Byłam tam we wrześniu z mężem i 9 letnim synem.Tylko wykup sobie wakacje w części Beach lub Main i pilnuj żeby w recepcji przydzielili Ci pokój w tej części co wykupiłeś.Miłego wypoczynku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: montenar beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 09:27 JEDZENIA I PODEJŚCIA LUDZI NIE DA SIĘ ZMIENIĆ I BRUDNYCH ŁAP PANA PIZZA. Ogólny brud wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carol Re: montenar beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 14:28 www.travelzone.pl/hotele/grecja/wyspa-rodos/montemar-beach-resort.html Odpowiedz Link Zgłoś