Dodaj do ulubionych

Kto to jest Bosak?

19.09.05, 13:18
Po wsiach wisi Bosak,chłopie takie z podkrążonymi oczami.Kobiety chyba
potrzebuje.Zaciekawia mnie ten szczypior.Czego on od świata chce poza władzą?
Napiszcie mi coś o nim.
Obserwuj wątek
    • Gość: fucker Re: Kto to jest Bosak? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.05, 13:29
      to laluś jakiś
      • Gość: niezależny FAJNY CHŁOPAK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:18
        Mądry, inteligentny chłopak. Jednak dużo ciekawszy i posiadający więcej uroku
        osobistego niż takie tłuki z UNII WOLNOSCI jak ronowicz czy fiedorowicz .
        Przynajmniej POLAK który ma na sercu dobro naszego kraju i Narodu Polskiego a
        nie tzw.mniejszości narodowej-wybranej.
        • Gość: piękniś lubisz takich chłopaków... ech tych IP: *.ztpnet.pl 19.09.05, 16:29
          Gość portalu: niezależny napisał(a):

> Mądry, inteligentny chłopak. Jednak dużo ciekawszy i posiadający więcej uroku
          > osobistego niż takie tłuki z UNII WOLNOSCI jak ronowicz czy fiedorowicz .
          > Przynajmniej POLAK który ma na sercu dobro naszego kraju i Narodu Polskiego a
          > nie tzw.mniejszości narodowej-wybranej.
        • Gość: Grzesiek nocą Re: FAJNY CHŁOPAK ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.05, 00:16
          Kończ waść wstydu oszczędź.
      • Gość: zawodowiec tusk=KASZUB=PRUSAK=NIEMIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:38
        Z tym Donaldem to dużo racji.Czy ten nasz naród doszczętnie zwariował?
        Szwabskie pacholę na prezydenta RP. O zgrozo !!!
    • Gość: zg Re: Kto to jest Bosak....NIKT IP: *.ztpnet.pl 19.09.05, 14:58
      Watek "BOSAK" juz byl....

Po co M.W ciagle drazy temat na forum?????
      Taka reklama?:)

PZDR
      • Gość: aga nie sądze by MW.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:50
        taki wątek zaczeła..Jesli chodzi o Basaka to jest ich wielu ja np słyszałam w
        radio plus ze jeden prowadzący tak sie nazywa :D
        • Gość: Kasiula Re: nie sądze by MW.. IP: *.ztpnet.pl 19.09.05, 18:22
          Ja na niego glosuje! Skoro ma tylu przeciwnikow to znaczy ze jest cos warty i
          ze sie go baja :P
          • Gość: ??? Re: nie sądze by MW.. IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.05, 20:36
            Momentami "logika" podejmowania decyzji życiowych, w tym wyborczych, jest
            wprost porażająca. Zaczynam rozumieć dlaczego dostajemy, takich a nie
            innych "parlametarzystów"
            Pchają się do władzy ci, którzy nie powinni, a ci którzy powinni nie chcą się
            pchać.
            Szkoda, że nie ma Hitlera, albo Stalina....ilu oni mieli przeciwników!!! A jaką
            mieli wartość!!
            Cóż...może uda się wyhodować, za kilka lat, własną wersję "wartościowego"
            człowieka.
            Ręce opadają.....
    • Gość: młody Re: Kto to jest Bosak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 19:21
      syn, pani Ali .-)
    • Gość: MW Re: Kto to jest Bosak? IP: *.ztpnet.pl 19.09.05, 19:52
      100 razy skuteczniejszy działacz młodzieżówki LPR niż frajerzy od Gryko
      • Gość: Lewy bez drużyny Re: Kto to jest Bosak? IP: *.uz.zgora.pl 20.09.05, 11:53
        Skunkshed napisał:
        <100 razy skuteczniejszy działacz młodzieżówki LPR niż frajerzy od Gryko>
        to od Gryka też w MW działąją? :D
    • Gość: Grzesiek nocą Bosak to zalepiacz cudzych płotów. IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.05, 23:30
      Zasłynął tym, że on i jego koledzy z MW, zastraszali kioskarzy celem schowania
      nieodpowiadających im (wydawanych legalnie)gazetek a także "darcia kotów" z
      ludźmi o innych poglądach. Tak mi sie coś wydaje, że on chce mieć monopol na
      prawdę. A swoja drogą, ile moze kosztować wydrukowanie tysięcy plakatów z jego
      twarzą i skąd ma pieniądze, bo przecież wiadomo, że nie ma szans i kasa
      zostanie stracona. Skąd to wiem? Bo Polacy są mądrzy a do tego coraz
      rzadziej "po szkodzie". Pozdrawiam.
      • Gość: zigi Re: Bosak to zalepiacz cudzych płotów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:12
        Miałem okazje widzieć tego mlodego człowieka i wiem, że skonczy szybciej niż
        zaczął.
        Najpierw do psychologa po dobre rady, potem cos dobrego dla otoczenia -
        najbliższego, a dopiero nastepnie do polityki.
      • hornet389 Re: Bosak to zalepiacz cudzych płotów. 22.12.13, 23:11
        Ty wieśniaku napewno głosowałeś na POpaprańców
    • Gość: spolegliwy Re: Kto to jest Bosak? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.05, 07:08
      Kasiula masz rację Trafiłaś w sedno. To wartościowy młody człowiek i dlatego
      jest tak brutalnie traktowany przez konkurencję w kampanii wyborczej. A ci co
      go tak po chamsku zwalczają, nie dorośli mu do pięt.
      .Głosujcie na Bosaka, koledzy emeryci!
    • lubuskielotnisko Re: Kto to jest Bosak? 20.09.05, 10:24
      Wczoraj siedziałem na jednej z debat koło p. Bosaka. Wyglądał schludnie i
      normalnie, zachowywał się sympatycznie, nie gadał żadnych takich rzeczy które
      byłyby oburzajace, żartował. Zwróciłem mu uwagę że nie trzeba nalepiać tylu
      plakatów jeden obok drugiego, że ludzie nie są ślepi i wystarczy jeden nalepić
      żeby zobaczyli, zwłaszcza jak się je ma takie duże.

Mi się wydaje że kieruje nim chęć kariery ale nie jestem pewien.
      • Gość: Piotr Re: Kto to jest Bosak? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.05, 12:05
        Panie Adamie trafił pan w sedno, poznałem go kiedyś w pewnych
        okolicznościach.Jestem pewien że jest on niebiezpieczny,gotów jest zrobić
        wszystko żeby zaistnieć a to właśnie jest niebezpieczne.Trzeba poprostu
        ignorować takie osoby.
    • Gość: kres Re: Kto to jest Bosak? IP: *.ztpnet.pl 20.09.05, 12:09
      Tu macie typa:

www.bosak.lpr.pl
    • Gość: dziupla Re: Kto to jest Bosak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:58
      Na bosaka za daleko nie dojdziesz...
      • Gość: niezależny DONALD TUSK=KASZUB=PRUSAK=NIEMIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:00
        Ale nie jest niemieckim prusakiem jakim jest z dziada pradziada kaszubem jakim
        jest Donald TUSK /takie typowe polskie imię i nazwisko. SZWAB na
        PREZYDENTA ???
        • Gość: Grzesiek pod wiecz nieuk i totalne zero! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.05, 17:56
          Dlaczego tu pełno takiego plugastwa? Dlaczego ktoś wypisuje bzdury o Kaszubach?
          Ktoś kto porównuje Kaszubów do Prusaków(?) jest dla mnie skończonym idiotą. I
          to tyle panie (nie)zależny od LPR.
          Ps. PS wkurzyłem się. Jak chcesz Arwena to to zdemij.
          • Gość: fucker Re: nieuk i totalne zero! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.05, 23:37
            bosak to chloptas z ktorym kojarza mi sie dwa słowa:
            1. depilacja
            2.gąsienica(na czole)
    • Gość: yyyyyyy Re: Kto to jest Bosak? IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.05, 15:06
      Koles pcha sie do sejmu a nie wie co to jest gospodarka, praca. Przeciesz ten
      chloptas jest slaby, nie wi co sie dzieje na swiecie i w kraju. Ostatnio
      ogladalem formu w ktorym ten chloptas sie wypowiadal i on po prostu nic nie
      wie. Napewno koles czesto lata do kosciol i tyl. takze trzeba z nim dac sobie
      spokoj. Nich spokojnie pokonczy szkoly no i w tym czasie pooglada uwaznie
      telewizje co sie dzieje w naszym kraju. No i moze wtedy sprobuje.
      Pozdrawiam
      • Gość: Kaska Re: Kto to jest Bosak? IP: *.ztpnet.pl 24.09.05, 15:13
        Gadasz glupoty yyyyy on wie wiecej niz Ci sie zdaje! To ty gó.. wiesz!
        • Gość: mk Re: Kto to jest Bosak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:50
          Kto to jest Bosak?
          Bosak to nowy lubuski poseł na sejm! Nigdy bym nie pomyslał. Nie moja partia ale
          mimo to jestem pod wrażeniem sposobu w jaki ten młody i nikomu nie znany młokos
          (23 lata) zdobył mandat poselski. Rozumiem ze głosowała na niego młodzież
          wszechpolska ale babcie z kółka różancowego.
          Nie lubie LPR ale Bosakowi gratuluję niech się inni uczą politycznej skuteczności.
          • Gość: Macieya Re: Kto to jest Bosak? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.09.05, 22:09
            dostal sie do sejmu nie robiac NIC KONSTRUKTYWNEGO... nie mowiac o tym co chce zrobic dla kraju. Ot zapackal cale miasto. A ludzie? Widzieli... "och to ktos wazny" - pomysleli. No i zaglosowali. Szkoda... glos stracony. Wielka szkoda...
            • Gość: zg Re: Kto to jest Bosak? IP: *.ztpnet.pl 26.09.05, 22:47
              Jedna z najwiekszych nieslodzianek tych wyborow w Lubuskiem!!!!

Mimo z enie lubi M.W i LPR gratuluje!!!! bo Gudzowski to idz i nie w......

Brawo~!!!!!!!!
              PZDR
              • Gość: weronika Gratuluje K. Bosakowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 23:21
                Mam nadzieje ze bedzie działał równiez w Zielonej Górze!
                • Gość: tq Re: Gratuluje K. Bosakowi IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.09.05, 23:31
                  BOSAK - to przykład Polskiej głupoty i łatwowierstwa, bo:
                  1 czytajac to Forum nic o niem tak naprawde nie wiadomo
                  2 majac 24 lata na karku ma 24 gramy doświadczenia co przy tonach innych kolesi
                  z ław poselskich czyni go zupełnie bezurzytecznym, choć dla nas drogim w utrzymaniu
                  3 czy ktos wie cos na temat jego edukacji?
                  4 coz - Bosak jest przykladem, ze olewajac wszystko i wszystkich mozna robic co
                  sie podoba (olał nawet Gazete Wyborcza)!
                  5 nie wszedl Giertych - wszedl Bosak - bedzie ubaw :-)))
                  • Gość: mk Re: Gratuluje K. Bosakowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 10:15
                    wśród 460 posłów na pewno jest więcej gorszych niż Bosak. Ten choć pokazał ze
                    jest skuteczny a nie mamejowaty jak jego poprzednik z LPR którego nigdy w zyciu
                    nie widzialem żeby w sejmie coś powiedział. Jak ktoś już musiał być z tej partii
                    to dobrze ze właśnie Bosak. Chyba o nim nie raz usłyszymy. Mam nadzieje ze choc
                    czasem cos konstruktywnego.
                    • tonymontana Re: Gratuluje K. Bosakowi 02.10.05, 10:22
                      a ten ciolek pryszczaty cos powie?????
                    • Gość: keny Re Bosakowi nie!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.10.05, 14:39
                      Wole mamejowatego posła LPR-u niż posła który może nieżle namieszać.Często
                      głupie hasła padają na podatny grunt i wtedy różnie bywa.
                      Wielu głupców i tyranów tego świata zostało wybranych w demokratycznych
                      wyborach.Przez jednego tyrana cierpiały całe narody.Pamiętajmy o tym.
                  • lubuskielotnisko Re: Gratuluje K. Bosakowi 03.10.05, 10:26
                    Pan Bosak cośtam o podatkach wiedział jak z nim rozmawiałem. Nazwę krzywej
                    Laffera przekręcił, ale też o niej cośtam wiedział. Jest mniej ciemny niz wielu
                    innych posłów.
                    Ja ze swojej strony p. Bosakowi radziłbym korzystać z młodości póki młody jest,
                    bo zamienianie życia w karierę i to zbyt wcześnie niczym dobrym nie skutkuje,
                    poza tym że kiedy człowiek się spostrzeże to zwykle już stracił tą młodość.
                    • Gość: lubiskiezadupie Re: Gratuluje K. Bosakowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 10:55
                      Najgorzej, że o krzywej Laffera z największą ochotą dyskutują populiści gdy ekonomiści podchodzą często z rezerwą.
    • Gość: he he Re: Kto to jest Bosak? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.05, 10:38
      he he !!
      • Gość: POLAK Re: Kto to jest Bosak? IP: 212.109.146.* 23.12.13, 11:33
        WSPANIAŁY, INTELIGENTNY POLSKI CHŁOPAK ! PATRIOTA ! POWODZENIA CHŁOPCZE .
        • Gość: Hak Re: Kto to jest Bosak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 18:35
          W następnym wydaniu "Tańców z gwiazdami" we wrogiej, tzn. ich telewizji.
          Właściwie to w "Tańcu z populistami".
          Gadać każdy może... , ale co z gadki wynika ?
          Chęć ponownego zaistnienia w polityce, w dobrze płatnym sejmie, we wrogiej polski racji stanu Brukseli jak czyni to wielu podobnych patriotów ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka