adam.kamil 19.09.05, 13:18 Po wsiach wisi Bosak,chłopie takie z podkrążonymi oczami.Kobiety chyba potrzebuje.Zaciekawia mnie ten szczypior.Czego on od świata chce poza władzą? Napiszcie mi coś o nim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fucker Re: Kto to jest Bosak? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.05, 13:29 to laluś jakiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezależny FAJNY CHŁOPAK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:18 Mądry, inteligentny chłopak. Jednak dużo ciekawszy i posiadający więcej uroku osobistego niż takie tłuki z UNII WOLNOSCI jak ronowicz czy fiedorowicz . Przynajmniej POLAK który ma na sercu dobro naszego kraju i Narodu Polskiego a nie tzw.mniejszości narodowej-wybranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękniś lubisz takich chłopaków... ech tych IP: *.ztpnet.pl 19.09.05, 16:29 Gość portalu: niezależny napisał(a): > Mądry, inteligentny chłopak. Jednak dużo ciekawszy i posiadający więcej uroku > osobistego niż takie tłuki z UNII WOLNOSCI jak ronowicz czy fiedorowicz . > Przynajmniej POLAK który ma na sercu dobro naszego kraju i Narodu Polskiego a > nie tzw.mniejszości narodowej-wybranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek nocą Re: FAJNY CHŁOPAK ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.05, 00:16 Kończ waść wstydu oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodowiec tusk=KASZUB=PRUSAK=NIEMIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:38 Z tym Donaldem to dużo racji.Czy ten nasz naród doszczętnie zwariował? Szwabskie pacholę na prezydenta RP. O zgrozo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Kto to jest Bosak....NIKT IP: *.ztpnet.pl 19.09.05, 14:58 Watek "BOSAK" juz byl.... Po co M.W ciagle drazy temat na forum????? Taka reklama?:) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga nie sądze by MW.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:50 taki wątek zaczeła..Jesli chodzi o Basaka to jest ich wielu ja np słyszałam w radio plus ze jeden prowadzący tak sie nazywa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula Re: nie sądze by MW.. IP: *.ztpnet.pl 19.09.05, 18:22 Ja na niego glosuje! Skoro ma tylu przeciwnikow to znaczy ze jest cos warty i ze sie go baja :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: nie sądze by MW.. IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.05, 20:36 Momentami "logika" podejmowania decyzji życiowych, w tym wyborczych, jest wprost porażająca. Zaczynam rozumieć dlaczego dostajemy, takich a nie innych "parlametarzystów" Pchają się do władzy ci, którzy nie powinni, a ci którzy powinni nie chcą się pchać. Szkoda, że nie ma Hitlera, albo Stalina....ilu oni mieli przeciwników!!! A jaką mieli wartość!! Cóż...może uda się wyhodować, za kilka lat, własną wersję "wartościowego" człowieka. Ręce opadają..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Kto to jest Bosak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 19:21 syn, pani Ali .-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: Kto to jest Bosak? IP: *.ztpnet.pl 19.09.05, 19:52 100 razy skuteczniejszy działacz młodzieżówki LPR niż frajerzy od Gryko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewy bez drużyny Re: Kto to jest Bosak? IP: *.uz.zgora.pl 20.09.05, 11:53 Skunkshed napisał: <100 razy skuteczniejszy działacz młodzieżówki LPR niż frajerzy od Gryko> to od Gryka też w MW działąją? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek nocą Bosak to zalepiacz cudzych płotów. IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.05, 23:30 Zasłynął tym, że on i jego koledzy z MW, zastraszali kioskarzy celem schowania nieodpowiadających im (wydawanych legalnie)gazetek a także "darcia kotów" z ludźmi o innych poglądach. Tak mi sie coś wydaje, że on chce mieć monopol na prawdę. A swoja drogą, ile moze kosztować wydrukowanie tysięcy plakatów z jego twarzą i skąd ma pieniądze, bo przecież wiadomo, że nie ma szans i kasa zostanie stracona. Skąd to wiem? Bo Polacy są mądrzy a do tego coraz rzadziej "po szkodzie". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: Bosak to zalepiacz cudzych płotów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:12 Miałem okazje widzieć tego mlodego człowieka i wiem, że skonczy szybciej niż zaczął. Najpierw do psychologa po dobre rady, potem cos dobrego dla otoczenia - najbliższego, a dopiero nastepnie do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
hornet389 Re: Bosak to zalepiacz cudzych płotów. 22.12.13, 23:11 Ty wieśniaku napewno głosowałeś na POpaprańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spolegliwy Re: Kto to jest Bosak? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.05, 07:08 Kasiula masz rację Trafiłaś w sedno. To wartościowy młody człowiek i dlatego jest tak brutalnie traktowany przez konkurencję w kampanii wyborczej. A ci co go tak po chamsku zwalczają, nie dorośli mu do pięt. .Głosujcie na Bosaka, koledzy emeryci! Odpowiedz Link Zgłoś
lubuskielotnisko Re: Kto to jest Bosak? 20.09.05, 10:24 Wczoraj siedziałem na jednej z debat koło p. Bosaka. Wyglądał schludnie i normalnie, zachowywał się sympatycznie, nie gadał żadnych takich rzeczy które byłyby oburzajace, żartował. Zwróciłem mu uwagę że nie trzeba nalepiać tylu plakatów jeden obok drugiego, że ludzie nie są ślepi i wystarczy jeden nalepić żeby zobaczyli, zwłaszcza jak się je ma takie duże. Mi się wydaje że kieruje nim chęć kariery ale nie jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Kto to jest Bosak? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.05, 12:05 Panie Adamie trafił pan w sedno, poznałem go kiedyś w pewnych okolicznościach.Jestem pewien że jest on niebiezpieczny,gotów jest zrobić wszystko żeby zaistnieć a to właśnie jest niebezpieczne.Trzeba poprostu ignorować takie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kres Re: Kto to jest Bosak? IP: *.ztpnet.pl 20.09.05, 12:09 Tu macie typa: www.bosak.lpr.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziupla Re: Kto to jest Bosak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:58 Na bosaka za daleko nie dojdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezależny DONALD TUSK=KASZUB=PRUSAK=NIEMIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:00 Ale nie jest niemieckim prusakiem jakim jest z dziada pradziada kaszubem jakim jest Donald TUSK /takie typowe polskie imię i nazwisko. SZWAB na PREZYDENTA ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek pod wiecz nieuk i totalne zero! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.05, 17:56 Dlaczego tu pełno takiego plugastwa? Dlaczego ktoś wypisuje bzdury o Kaszubach? Ktoś kto porównuje Kaszubów do Prusaków(?) jest dla mnie skończonym idiotą. I to tyle panie (nie)zależny od LPR. Ps. PS wkurzyłem się. Jak chcesz Arwena to to zdemij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fucker Re: nieuk i totalne zero! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.05, 23:37 bosak to chloptas z ktorym kojarza mi sie dwa słowa: 1. depilacja 2.gąsienica(na czole) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyyy Re: Kto to jest Bosak? IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.05, 15:06 Koles pcha sie do sejmu a nie wie co to jest gospodarka, praca. Przeciesz ten chloptas jest slaby, nie wi co sie dzieje na swiecie i w kraju. Ostatnio ogladalem formu w ktorym ten chloptas sie wypowiadal i on po prostu nic nie wie. Napewno koles czesto lata do kosciol i tyl. takze trzeba z nim dac sobie spokoj. Nich spokojnie pokonczy szkoly no i w tym czasie pooglada uwaznie telewizje co sie dzieje w naszym kraju. No i moze wtedy sprobuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Kto to jest Bosak? IP: *.ztpnet.pl 24.09.05, 15:13 Gadasz glupoty yyyyy on wie wiecej niz Ci sie zdaje! To ty gó.. wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Kto to jest Bosak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:50 Kto to jest Bosak? Bosak to nowy lubuski poseł na sejm! Nigdy bym nie pomyslał. Nie moja partia ale mimo to jestem pod wrażeniem sposobu w jaki ten młody i nikomu nie znany młokos (23 lata) zdobył mandat poselski. Rozumiem ze głosowała na niego młodzież wszechpolska ale babcie z kółka różancowego. Nie lubie LPR ale Bosakowi gratuluję niech się inni uczą politycznej skuteczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macieya Re: Kto to jest Bosak? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.09.05, 22:09 dostal sie do sejmu nie robiac NIC KONSTRUKTYWNEGO... nie mowiac o tym co chce zrobic dla kraju. Ot zapackal cale miasto. A ludzie? Widzieli... "och to ktos wazny" - pomysleli. No i zaglosowali. Szkoda... glos stracony. Wielka szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Kto to jest Bosak? IP: *.ztpnet.pl 26.09.05, 22:47 Jedna z najwiekszych nieslodzianek tych wyborow w Lubuskiem!!!! Mimo z enie lubi M.W i LPR gratuluje!!!! bo Gudzowski to idz i nie w...... Brawo~!!!!!!!! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Gratuluje K. Bosakowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 23:21 Mam nadzieje ze bedzie działał równiez w Zielonej Górze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tq Re: Gratuluje K. Bosakowi IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.09.05, 23:31 BOSAK - to przykład Polskiej głupoty i łatwowierstwa, bo: 1 czytajac to Forum nic o niem tak naprawde nie wiadomo 2 majac 24 lata na karku ma 24 gramy doświadczenia co przy tonach innych kolesi z ław poselskich czyni go zupełnie bezurzytecznym, choć dla nas drogim w utrzymaniu 3 czy ktos wie cos na temat jego edukacji? 4 coz - Bosak jest przykladem, ze olewajac wszystko i wszystkich mozna robic co sie podoba (olał nawet Gazete Wyborcza)! 5 nie wszedl Giertych - wszedl Bosak - bedzie ubaw :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Gratuluje K. Bosakowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 10:15 wśród 460 posłów na pewno jest więcej gorszych niż Bosak. Ten choć pokazał ze jest skuteczny a nie mamejowaty jak jego poprzednik z LPR którego nigdy w zyciu nie widzialem żeby w sejmie coś powiedział. Jak ktoś już musiał być z tej partii to dobrze ze właśnie Bosak. Chyba o nim nie raz usłyszymy. Mam nadzieje ze choc czasem cos konstruktywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
tonymontana Re: Gratuluje K. Bosakowi 02.10.05, 10:22 a ten ciolek pryszczaty cos powie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keny Re Bosakowi nie!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.10.05, 14:39 Wole mamejowatego posła LPR-u niż posła który może nieżle namieszać.Często głupie hasła padają na podatny grunt i wtedy różnie bywa. Wielu głupców i tyranów tego świata zostało wybranych w demokratycznych wyborach.Przez jednego tyrana cierpiały całe narody.Pamiętajmy o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
lubuskielotnisko Re: Gratuluje K. Bosakowi 03.10.05, 10:26 Pan Bosak cośtam o podatkach wiedział jak z nim rozmawiałem. Nazwę krzywej Laffera przekręcił, ale też o niej cośtam wiedział. Jest mniej ciemny niz wielu innych posłów. Ja ze swojej strony p. Bosakowi radziłbym korzystać z młodości póki młody jest, bo zamienianie życia w karierę i to zbyt wcześnie niczym dobrym nie skutkuje, poza tym że kiedy człowiek się spostrzeże to zwykle już stracił tą młodość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubiskiezadupie Re: Gratuluje K. Bosakowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 10:55 Najgorzej, że o krzywej Laffera z największą ochotą dyskutują populiści gdy ekonomiści podchodzą często z rezerwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: Kto to jest Bosak? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.05, 10:38 he he !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: Kto to jest Bosak? IP: 212.109.146.* 23.12.13, 11:33 WSPANIAŁY, INTELIGENTNY POLSKI CHŁOPAK ! PATRIOTA ! POWODZENIA CHŁOPCZE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hak Re: Kto to jest Bosak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 18:35 W następnym wydaniu "Tańców z gwiazdami" we wrogiej, tzn. ich telewizji. Właściwie to w "Tańcu z populistami". Gadać każdy może... , ale co z gadki wynika ? Chęć ponownego zaistnienia w polityce, w dobrze płatnym sejmie, we wrogiej polski racji stanu Brukseli jak czyni to wielu podobnych patriotów ? Odpowiedz Link Zgłoś