Dodaj do ulubionych

Dyrektor Buck nie zrobi kabaretu

21.09.06, 19:40
Co ma k...a tytul i zdjecie do tekstu?!!???!?!?!?!??!?!?!?!?!! Rozumiem, ze
ziejecie nienawiscia do Bucka, ale takiej zenady nie musicie odstawiac. Smutne
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaro Przecież to Pani Ronowicz jest winna IP: *.uz.zgora.pl 21.09.06, 20:01
      Janusz Rewers jest chetny podjecia się organizacji ale w grudniu i ja goscia
      rozumiem, ale jak zwykle Pani Ronowicz ma sowje "ale" i nie wiadomo dlaczego
      chce impreze przełożyć na teraz. Pewnie dlatego że w grudniu już nie będzie
      miała stołka prezydenta miasta i nie bedzie mogła sobie przypisać organizacji.
      Wszystkie te zachcianki polityczne są dla mnie śmieszne. Panie Rewers wierze w
      Pana, że uda się w grudniu i cała Polska będzie oglądać uśmiechniętą Zielona Górę.
      • Gość: Tedy Re: Przecież to Pani Ronowicz jest winna IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.06, 08:46
        A może trywialnie: w grudniu jest adwent i wg Pani Prezydent pospólstwu nie
        przystoi się bawić... hehehehe
    • Gość: knutsson Dyrektor Buck nie zrobi kabaretu IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.06, 20:29
      Czy ktoś moze mi wyjaśnić dlaczego prezydent upiera się na ten termin?
      • Gość: 22 Re: Dyrektor Buck nie zrobi kabaretu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:36
        Wyżej jest napisane:
        "...Wszystkie te zachcianki polityczne ..."
        to nie jest nawet śmieszne, to jest żałosne.
      • Gość: miras Re: Dyrektor Buck nie zrobi kabaretu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:15
        nie dodałem,że chodzi o władze samorządową. Nie tylko o tą dzisjejszą. Gdzie te
        nasze miasto,(może i dziura) może się rozwijać ale przy takich "przywódcach" ?
        W mieszkańcach siła WYBRAĆ MĄDRYCH. W zielonce nie mieszkam już dużo lat, ale
        serce i dusza mi tam pozostała!!!
    • Gość: miras oj kobitko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:06
      chyba komuś słoma z butów wychodzi.
      • Gość: zgreg do Wandzi IP: 85.195.123.* 21.09.06, 22:27
        Droga Wandziu, jeszcze miesiąc temu twierdziłaś, że zrobić festiwal kabaretowy
        to pikuś (pstryknięcie palca) mając 100.000 zł. Dziś mówisz,że większość tej
        kwoty to będzie trzeba przeznaczyć na wynajem sali (rozumiem 50.000 zł + 100
        zł). Otóż spieszę z informacją na temat cen sal w Zielonej Górze:
        1. Filharmonia Zielonogórska - 3000 + VAt
        2. Teatr Lubuski - 1500 + VAt
        3. Aula UZ - 1500 + VAt
        4. Amfiteatr (jak jeszcze stał za twoich rządów) - 3000 - 5000 + VAt

Proszę instytucje wymienione o potwierdzenie cen.
        Sumując 5 dni x średnio 2250 zł = 11250 + VAt

Ocenę wypowiedzi pani Dyrektor pozostawiam forumiczom.
        • Gość: Zainteresowany Do PAna Rewersa IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.06, 22:59
          może władzcprzyjdą po rozum do głowy i pozwolą zrobić stowarzyszeniu festiwal.
          Trzymam kciuki i zyczę powodzenia. Mam nadzieję, ze nowe włądze w mieście w
          przyszłym roku nie będą robić takich szopek, choć oczywiście bedziemy to
          wiedzieć dopiero za rok
        • Gość: e. Re: do Wandzi IP: *.ztpnet.pl 25.09.06, 15:19
          dokładnie, ta kobieta miesiąc temu mówiła, że to "żadna specjalna impreze" i
          "wystarczy kilka telefonów" ... w końcu wyszła nieudolność pani Dyrektor - czas
          na emeryturę - DO WIDZENIA.
    • tatapsa Dyrektor Buck nie zrobi kabaretu 22.09.06, 09:44
      Kabareciarze nie dajcie się, ta impreza musi się odbyć!
      ---
      www.takagaleria.com.pl/
    • Gość: tomasz_1978 Re: Dyrektor Buck nie zrobi kabaretu IP: *.artnet.pl 22.09.06, 10:03
      Byłoby bosko, gdyby kabareciarze znaleźli bogatego sponsora, który dałby im
      kasę na organizację- przynajmniej to 100 tysięcy. Mieliby spokój z
      kompromisami i lokalną polityką,żenującą tak bardzo.
      Wstyd mi za naszych włodarzy. Festiwal to świetna okazja na promocję miasta
      czymś naprawde fajnym - kabaretami i festiwalem - ludzką imprezą - bez pretesji
      i niepotrzebnej pompy.
      Mam nadzieję, że Ci, którzy teraz się bawią w politykę, przepadną w wyborach,
      bo tacy ludzie rządzić naszym miastem nie mogą. Kto mi powie, że oni blokują
      termin grudniowy dla dobra ogółu. Znów tylko egoizm i własne interesy.
      Żałosnbe. Trzymam kciuki za kabareciarzy, jak chyba cała Zielona Góra.
      • Gość: winnetou Re: Dyrektor Buck nie zrobi kabaretu IP: *.wspolnota.org.pl 22.09.06, 10:53
        to jest właśnie problem - włodarzom nie tyle zależy na promocji miasta, co
        przede wszystkim na promocji swojej osoby (p.Ronowicz) i dlatego impreza
        miałaby się odbyć w październiku, aby punkty spadły na pania prezydent. Jest to
        bardzo smutna, lecz brutalna prawda - i może właśnie przez taką swoją politykę
        Pani Prezydent ma Pani dziś tak niską pozycję w sondażach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka