Dodaj do ulubionych

Nie ma miejsca dla studenckiego święta

08.05.07, 20:30
miasto daje d***
Obserwuj wątek
    • Gość: syx11 Re: Nie ma miejsca dla studenckiego święta IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.07, 20:52
      zrobic impreze na parkingu przy amfiteatrze. co z tego ze nie będzie biletów??
      To nie bedzie pierwsza taka impreza.Sma byłam studentką a Dobrze wiemy jak
      bawia sie studenci i ja tez nie wpuscilabym na stadion takiego tłumu. Grubą
      kase kosztowały bandy dmuchane i remont. Szkoda byłoby gdyby to zniszczyli. kto
      potem by za to zapłacił?????
    • Gość: H. CH. Andersen Jest miejsce, za 3 górami, wodzem i budowlankami IP: *.tpn.ceron.pl 08.05.07, 21:06
      Kąpielisko Leśne - to byłby wypas...Co? Aha wygłupiłem się. Przepraszam. Ale
      skoro u nas na ścieżce rowerowej rosną lampy i przystanki, to taka fantazja to
      byłaby proza.
      • Gość: ? Re: Jest miejsce, za 3 górami, wodzem i budowlank IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.07, 21:48
        Wypas? A nie lepszy pełny odlot - lotnisko w Babimoście?
        • Gość: ziutek Re: Jest miejsce, za 3 górami, wodzem i budowlank IP: *.ztpnet.pl 08.05.07, 21:55
          Blizej w Przylepie Bylby trawiasty odlot :)
    • Gość: baczny obsierwator miasto ma w d***e studentów IP: *.uz.zgora.pl 08.05.07, 21:14
      Ja myślę, że to intryga grubymi nićmi szyta. Proszę zauważyć jedną prawidłowość.
      Prezesem AZSu, do którego należy stadion jest niejaki Pan Leśniak, który jak
      wiadomo powiązany jest mniej lub bardziej z zielonogórską lewicą. Wiadomo też,
      że nie chce on aby bachanalia odbyły się na uniwersyteckim stadionie, ponieważ
      jak dwa lata temu studenci dokonali zniszczeń. Nikt jednak nie widział faktur za
      naprawę tych rzekomo wysokich szkód.
      Teraz druga sprawa. Administracji miasta czyli SLD i "kolegom" Pan L. również
      stadion na Wyspiańskiego nie jest na rękę, ponieważ pieniądze na modernizacje
      stadionu dała UE (ZPORR). Kasa ta jednak została przeznaczona na modernizację
      obiektu wielofunkcyjnego, a nie na stadion Żużlowy.
      Oznacza to, że po raz kolejny wygrywają układy i władza (miasta) studentów na w
      d***e. Organizatorzy się starają, władze uczelni także, tylko politycy SLD
      wydają się mieć jakiś interes w tym, żeby bachanalia nie odbyły się na
      Wyspiańskiego.
      Pozdrawiam :)
    • Gość: mniam Re: Nie ma miejsca dla studenckiego święta IP: *.ztpnet.pl 08.05.07, 21:37
      Trzeba było lewicowe fiuty-studenty nie głosować na Kubickiego
      • Gość: Baczny obserwator nie generalizuj IP: *.uz.zgora.pl 09.05.07, 09:11
        Mój drogi "mniam" większość studentów UZ pochodzi z innych miast niż ZG i nie
        głosowała w ogóle czy to na Kubickiego czy Ronowicz. Poza tym prawda jest taka,
        że nawet wśród studentów więcej jest zwolenników PO niż SLD. Według badań GFK
        Polonia w ZG Kubicki wygrał głosami osób między 30 a 60 rokiem życia (głownie
        mężczyzn), więc gdybyś był tak uprzejmy sprawdzaj coś zanim napiszesz. :) pozdrawiam
    • Gość: zgreg.pl Policja nie jest konsekwentna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:26
      Proszę mi wytłumaczyć jak to się stało że 2 lata temu policja wydała zgodę na
      imprezę masową na stadionie przy Wyspiańskiego bez żadnego zastrzeżenia, ba
      stwierdzając, że jest doskonała lokalizacja gwarantująca bezpieczeństwo
      uczestnikom??? Droga remontowana!!! Gdzie??? Kiedy??? Bo jakoś robotników nie
      widać. Służby nie przejadą??? Autobus może, a karetka nie??? Parkingi??? Dla
      kogo, bo studenci raczej autami nie podjadą na koncerty, poza tym jest mnóstwo
      miejsca na campusie A nawet na kilkaset aut, ćwiczymy to co weekend.
      Sumując dziwi mnie postawa władz miasta, że ważniejszy jest kolega Leśniak niż
      kilka tysięcy studentów.
      Panie Leśniak to nie jest Pański stadion!!! i proszę pamiętać o tym. Mam
      nadzieję, że Rektor to Panu przypomni.
      Nie pozdrawiam
      • Gość: rocki Re: Policja nie jest konsekwentna IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.07, 07:53
        A nie pamiętacie jak na Wyspiańskiego zrobili ograniczenia ze względu na ilość
        osób? Impreza masowa itp.? Nie weszli wszyscy i była afera. Chyba mogli wpuścić
        3 tys. osób...
        Osobiście pamiętam Bachanalia pod Amifiteatrem i oprócz "nawilżonego " lasu,
        wszystko było OK. Jestem za niepłatną imprezą, kiedyś takie były Bachanalia. I
        KULT też grał pod amfiteatrem.
      • Gość: ? Re: Policja nie jest konsekwentna IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.07, 20:45
        A moze bachanaliowy siurprajs? Bieg żużlowy na trawce - Rektor na
        motocyklu "Pan Les", Prezydent na motocyklu " Pan Dow", Kazik na "Kulcie",
        Kukiz na "Piersiach" jako joker, Komendant Policji arbitrem, akrobacje lotnicze
        meszek i komarów... Co Wy na to Bracia i Siostry?
    • Gość: ziutek Re: Nie ma miejsca dla studenckiego święta IP: *.ztpnet.pl 09.05.07, 10:50
      Gdzie mozna kupic bilety?
      • Gość: baczny obserwator Re: Nie ma miejsca dla studenckiego święta IP: *.uz.zgora.pl 09.05.07, 12:55
        Bilety są w muzarcie i chyba na ksero w malym akademiku na wojska polskiego...a
        na podgornej znajomy mowil ze sa w sigmie :-)
        • Gość: ziutek Re: Nie ma miejsca dla studenckiego święta IP: *.ztpnet.pl 09.05.07, 17:57
          Byly w Sigmie. Dzieki :)
    • Gość: Kris Re: Nie ma miejsca dla studenckiego święta IP: *.ztpnet.pl 09.05.07, 11:32
      drodzy Studenci wyrobiliście sobie pewną marke ( wiadomo jaką ) w poprzednich
      latach a teraz jesteście wielcy zdziwieni, że was nigdzie nie chcą. Byłbym
      gospodarzem jakiegoś obiektu dajmy na to stadionowego również broniłbym sie w
      każdy możliwy sposób aby nie udostępnić chołocie miejsca. Sami sobie no to
      zasłużyliście.
      • Gość: ziutek Re: Nie ma miejsca dla studenckiego święta IP: *.ztpnet.pl 09.05.07, 11:45
        Co ta cholota zrobila w poprzednich latach?
      • Gość: baczny obsierwator Kris dowody gdzie masz? IP: *.uz.zgora.pl 09.05.07, 12:59
        Po 1 gdzie dowody? Po 2 hołotą to możesz nazwać sobie np. pseudokibiców a po 3
        zapomniał wół jak sam bydlęciem był (o ile w ogóle był) :P
        Pozdrawiam Kris
    • Gość: Student Palmiarnia IP: *.ztpnet.pl 09.05.07, 12:10
      Palmiarni zróbmy to w środę śmiga Falubaz i nic się nie poradzi. Stadion na
      Wyspiańskiego to idealna lokalizacja tyle że nie podoba się takiemu jednemu panu
      co trzyma sportowe obiekty uniwersyteckie.
    • Gość: Olo Re: Nie ma miejsca dla studenckiego święta IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.07, 18:33
      > miasto daje d***

dokładnie, taka sama prowizorka i nieprofesjonalność władz jak w przypadku
      niedoszłego festiwalu reggae czy wielu innych spraw. Tydzień przed wciąż nic
      nie wiadomo. Niech oleja policję i to chore miasto i robią sami
    • Gość: info Re: Nie ma miejsca dla studenckiego święta IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.05.07, 20:35
      Jest miejsce

miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,4058057.html
      Kropka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka