Gość: Jan IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.07.03, 19:47 Nie, zadne mury. My mieszkancy chcielibysmy kolejny kosciol. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miguel :-))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 08:43 No to po prostu jest niewiarygodne! Nasze władze mają jakieś wadliwe "filtry", w związku z czym kupują w ciemno kretyńskie pomysły, a te dobre z miejsca odrzucają! Szkoda, Droga Gazeto, że nie zabraliście pana wiceprezydenta na spacer po targowisku zwanym potocznie "Bangladeszem". Może równie szybko zmieniłby zapatrywania swoje i pani prezydent co do trwania tego obrazu nędzy i rozpaczy... Szkoda, ale nic straconego! No ja teraz proponuję, żeby jednak zabrać tam na spacer pana Lewickiego i sprzedać mu koncepcję urządzenia skansenu polskiej przedsiębiorczości. Może uda się na ten cel pozyskać środki z UE? Bądź co bądź UE wspiera pomysły oryginalne i przyczyniajace się do zachowania odrębności kulturowej poszczególnych jej członków, a my przecież możemy za nasz wyróżnik uznać Bangladesz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: :-))) 05.07.03, 11:25 chodzi o to, zeby nasz bangladesz otoczyc murem, ochronic. bardziej podobalyby mi sie pragmatyczne akcje gazety. charytatywnosc, sciezki rowerowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Mury dla Zielonej Góry 05.07.03, 11:22 36 metrow muru obronnego! Jestem pelen podziwu. Akcja nawet mi sie podoba. Pora wreszcie odgrodzic uroczy Grünberg od socrealistycznej Zielonej Gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Mury dla Zielonej Góry IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 13:22 Całkiem nieźle ten murek wygląda. Może jeszcze by dodać wieżyczki do tego muru i kostkę ułożyć coś na kształt muru widocznego w herbie Zielonej Góry. Tylko te zielone tło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoślązak Re: grasz w zielone? IP: *.lanet.wroc.pl 06.07.03, 14:06 Gość portalu: Mis napisał(a): > Całkiem nieźle ten murek wygląda. Może jeszcze by dodać > wieżyczki do tego muru i kostkę ułożyć coś na kształt muru > widocznego w herbie Zielonej Góry. Tylko te zielone tło... Nie wiem dlaczego przeszkadza Ci zielone tło. Spójrz na tą stronkę: www.ngw.nl/int/pol/z/zielonag.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: grasz w zielone? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 14:14 Gość portalu: dolnoślązak napisał(a): > Gość portalu: Mis napisał(a): > > > Całkiem nieźle ten murek wygląda. Może jeszcze by dodać > > wieżyczki do tego muru i kostkę ułożyć coś na kształt muru > > widocznego w herbie Zielonej Góry. Tylko te zielone tło... > > Nie wiem dlaczego przeszkadza Ci zielone tło. Spójrz na tą stronkę: > www.ngw.nl/int/pol/z/zielonag.htm Sam zielony mi nie przeszkadza i ładnie gra np. na miejskich autobusach. Natomiast zielony pasek w poprzek deptaka - to trudno mi sobie wyobrazić. Chyba nie wyglądałoby to szlachetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RPO Re: Mury dla Zielonej Góry IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.07.03, 18:04 Gość portalu: Jan napisał(a): > Nie, zadne mury. My mieszkancy chcielibysmy kolejny kosciol. A co za konsultacja społeczna większość skrytykowała a tu już zgoda Prezydenta. Mogę się założyć, że właściwe stowarzyszenie już zdążyło wystąpić o dofinansowanie ze środków rządowych i unijnych, zapewne zdążyło przed 13 czerwca złożyć projekty i opracowania historyczne. Odpowiedz Link Zgłoś