Dodaj do ulubionych

makijaż permanentny oczu - kreski

02.08.09, 22:48
proszę o informacje o ile się orientujecie, kto w Zielonej Górze
robi dobrze kreski na powiekach w ramach makijażu permanentnego.
zauważam, że nie chodzi mi o to, żeby było tanio, tylko
porządnie.wolę zapłacić więcej i trafić w dobre ręcę, niż potem
przez kilka lat żałowac, że zaoszczędziłam kilka stówek.proszę o
konkretne odpowiedzi od osób, które skorzystały z takich usług i
mogą się na ten temat wypowiedzieć.Jesli ktoś skorzystał z usług
salonów City Spa i Twojej Urody w zakresie makijazu, to również
proszę o uwagi.
z góry dziękuję
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Następna tandeciara chce sobie zrobić reklamę.. IP: 78.8.220.* 02.08.09, 23:16
      prostactwo.........
      • nataschka76 zuza- dlaczego tak uważasz? 02.08.09, 23:24
        a nie przyszło Ci do głowy, że jestem po prostu zwykłą dziewczyną,
        potencjalną klientką chętną na wykonanie kresek na powiekach i
        chciałabym trafić jak najlepiej odnośnie gabinetu, a nie od dziś
        wiadomo, że poczta pantoflowa jest pomocna w takich sprawach. Ja bym
        tego prostactwem nie nazwała... prostactwo, to zamieszczą
        szykanujace kogoś komentarze bez zalogowania się...
        nadal czekam na pomocne informacje. pozdrawiam
    • Gość: gosc Re: makijaż permanentny oczu - kreski IP: *.mgsp.pl 09.08.09, 09:03
      mam dosc pilne pytanie.
      w piątek poszlam sobie zrobic makijaz permanentny oczu. Moialam
      zamiar zrobic sobie kreske na górze i na dole, skonczylo sie jednak
      na górnej i to w połowie przerwanej:(
      w czasie zabiegu gdy robiony jest makijaz kosmetyczka cały czas
      przecierała oczy płatkami kosmetycznymi. To troszke bylo
      nieprzyjemne, bo robiła to czesto i mocno. Gdy pokazała mi wstepny
      efekt gornych kresek okazało sie ze kreski sa ok, zero krwawienia,
      zero bólu ale pod oczami zobaczyłam jakby zabrudzenia. Znaczy
      myslałam ze to są zabrudzenia po barwniku...Kosmetyczka zaczelo je
      czyscic ale okazały sie to chyba krwiaki:(

Wyglada to jak since nisko pod oczami. Dzis jest niedziela i nic mi
      nie schodzi. Oczy troszke spuchły (krwiaczki tez). Powiedzialam
      kosmetyczce ze chyba za bardzo tarła oczy wacikiem i naruszyła mi
      skóre pod oczami przez to. Czy mogła w ten sposób "wetrzec" głeboko
      barwink?
      Prosze pomozcie. Dzis wygladam jakby mi ktos oczy podbił, a minely
      juz 2 dni.

Czy z takimi sprawami mozna isc do sadu?
      • Gość: ja Re: makijaż permanentny oczu - kreski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 12:48
        napisz proszę gdzie robiłaś ten makijaż...niestety nie pomogę ,bo
        sama dopiero mam zamiar sobie zrobić,tylko się troszkę
        obawiam...może poczytaj na forum wizaż-tam jest sporo o makijażu
        permanentnym.
        • Gość: xxx Re: makijaż permanentny oczu - kreski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.09, 14:36
          ja robiłam kreski na oczach w salonie Popea kilka miesięcy temu. I jestem bardzo zadowolona efektu.
          • Gość: natalia Re: makijaż permanentny oczu - kreski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.10, 21:54
            polecam salon Atelier-Urody , jestem zachwycona kreskami i każdego mogę
            śmiało oddać w ręce p.Ani
            • Gość: kinia600 Re: makijaż permanentny oczu - kreski IP: *.182.103.75.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.03.14, 22:21
              A jesli chodzi o usta,też Atelier?i Pani Ania?
      • Gość: mini Re: makijaż permanentny oczu - kreski IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.13, 17:00
        Polecam salon Liera i metodę longtimeliner , wszystko wyszło super , pełen profesjonalizm
        ich strona www.liera.pl
        • Gość: Hania Re: makijaż permanentny oczu - kreski IP: 5.172.252.* 25.02.14, 11:10
          Reasumując jeśli makijaż permanentny zielona góra to tylko tam: www.twojauroda.zgora.pl

Ostatnio sporo czasu się nad tym zastanawiałam ponieważ makijaż permanentny w zielonej górze można znaleść w wielu punktach.  cena to jedno ale ja jednak zdecydowałam się na jakość i podeszłam w sposób prosty. Sprawdziłam kwalifikacje pań które wykonują makijaże permanentne. finalnie zdecydowałem się na panią marzenę z salonu kosmetycznego Twoja uroda- trzykrotna finalista mistrzostw polski w Makijażu pernamentny long time liner oraz posiada tytuł i dyplom elitarnej linergistka dla mnie przebił wszystkich. Efekt mam rewelacyjny nie mówiąc o komforcie podczas zabiegu pełna profesja.  
          Ale to moje podejście, każde inne jest równie dobre byle efekt był z górnej półki. Moje usta, brwi i kreski są super.
        • Gość: malena Re: makijaż permanentny oczu - kreski IP: *.play-internet.pl 22.03.14, 15:20
          na wszytskich forach daje Pani linki i pozytywne komentarze nt swojego salonu. być może jest Pani profesjionalistką- nie neguję tego, ale proszę zwrócić uwagę że wszyscy pytają o Zielona gÓRĘ a nie Swiebodzin!
    • Gość: Justyna Re: makijaż permanentny oczu - kreski IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.14, 21:53
      Ja robiłam ponad rok temu w Świebodzinie u Katarzyny Liery. Zapłaciłam 700zł. Polecam z czystym sumieniem, kreski równe, Pani Kasia bardzo sympatyczna. Przez rok kreski zbladły delikatnie, myślę o poprawce za około rok :)
    • bartoszmatusik0 Re: makijaż permanentny oczu - kreski 19.10.17, 12:54
      Od dłuższego czasu zastanawiałam się nad zrobieniem sobie makijażu permanentnego oczu bo myślałam, że jest to niebezpieczne, ale przeczytałam artykuł i zaryzykowałam! Polecam www.faszon.pl/makijaz-permanentny-oczu -czy-to-bezpieczne/
    • Gość: Irena Re: makijaż permanentny oczu - kreski IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.17, 19:24
      Bio-kosmetyczka Małgorzata Tkacz. Brwi i kreski na powiekach. Barwnik nie robi się niebieski po jakimś czasie. Gosia jest kompetentną i cierpliwą osobą, myślę, że odpowie na Twoje pytania. Gabinet jest w Zg na Kupieckiej, za kawiarnią Dolce Vita.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka