Dodaj do ulubionych

Jednak Kauffmann!

IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 14:41
Doweidziałem się jakiś czas temu że ten tajemniczy sklep,który powoli wyrasta
przy ulicy Pułaskiego/Kowalskiego należy do sieci Kauffmann Polska.Ja po raz
pierwszy usłyszałem o takiej firmie.Podobno sklep tej sieci znajduje się w
Gdańsku.Może ktoś z Was orientuje się czy asortyment proponowany przez ten
sklep jest godny uwagi?
Obserwuj wątek
    • Gość: cps Re: Jednak Kauffmann! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 16:07
      nie Kaufman tylko Kaufland. Siec niemiecka z siedziba we Wrocławiu.
      www.kaufland.pl
      • Gość: RURA Re: Jednak Kauffmann! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 14:02
        To taki mniejszy hipermarket z kilkunastoma kasami, galerią handlową. Poza tym
        mnóstwo tanich produktów po cenach niemalże dyskontowych, bezpłatny parking,
        duże koszyki i szybkie zakupy. Pełno Kauflandów jest w Niemczech !
        • Gość: wolfgang Re: Jednak Kauffmann! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 23:30
          Nie popissze sie,ale nazwa KaufLand cos mi mowi wlasnie w zwiazku z Niemcami. U
          nas nie wiedzialem. Ale slyszalem ze cos jeszcze wiekszego od tego supermarketu
          (bo nie nazywajcie tego czyms wiekszym,a watpiacym polecam udac sie na miejsce
          budowy - zwykly osiedlowy duzy sklep,a ze najwiekszy spozywczy w Suwalkach ?
          coz...) ma powstac tam gdzie powinno,czyli w okolicach CPNu na poludniu
          miasta. Tam jest wymarzone miejsce dla hipermarketu. Hiper a nie super :)
          Ale to tylko slyszalem jako plotke. Dobrze by bylo. dosc mam drozyzny w tym
          biednym miescie. W duzych miastach jest taniej niz w Suwalkach !!! A juz na
          pewno jesli chodzi zywnosc.
          • Gość: Reksio Re: Jednak Kauffmann! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 14:36
            Kaufland będzie duży jak na warunki suwalskie. Podejrzewam,że to kilka tys.
            metrów kwadratowych pod dachem. Przyda się na pewno. Dobre położenie na
            Północy, przy wylotówce na Budzisko napędzi im klientów, m.in z Litwy. Może w
            końcu będzie tanio, ładnie i schludnie. Ale po mięso i warzywa i tak tam nie
            pójdę, bo to co widziałem w innych hipermarketach to żenada (TESCO, HIT, Auchan)
    • Gość: cps Re: Jednak Kauffmann! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 10:56
      Jednak był przekręt przy zakupie. Prokuratura to bada ale juz od listopada
      zeszłego roku. zaraz bedzie rok.Sklep satnie i nic nikomu sie nie stanie. A
      kupcy suwalscy pójda na zielona trawke
      • Gość: NO wałśnie... Re: Jednak Kauffmann! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 12:42
        A na tablicy informacyjnej, tej żółtej jest napisane, że powstaje pawilon
        handlowy. Coś tu nie tak !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka