tomfix1 05.10.08, 09:22 Wiecie coś na temat lokalu Atena? Jak tam jest? Jaka obsługa? Jakie jedzenie itd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sohee Re: Atena 15.02.09, 12:36 Wszystko średnie, wystrój, jedzenie, obsługi nawet nie pamiętam ale jakaś musiała być. Chociaż jedzenie sobie państwo młodzi takie zażyczyli więc to już może nie Atena zawaliła. Odpowiedz Link Zgłoś
only-asia26 Re: Atena 27.02.09, 21:26 byłam tydzień temu w Atenie na weselu i uważam,że wszystko ok. obsługa fajna i bardzo uprzejma, jedzenie spoko i nic nie brakowało,ale to też na pewno duża zasługa organizatorów wesela.Dla mnie bez zastrzeżeń, ale kasa też na pewno nie mała-coś za coś Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaa3 Re: Atena 22.04.10, 17:09 Witam Mielismy wesele w Atenie w Swieta bardzo goraco polecamy ten lokal na wesele bardzo mila obsluga, dania super z wlascicielem mozna sie dogadac podpowie we wszystkich szczegolach, bardzo goraco polecamy Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjamacura Re: Atena 16.07.10, 15:51 Sprzedam termin na WESELE w lokalu ATENA w Mielcu 06.08.2011, kontakt 515-152-124 Odpowiedz Link Zgłoś
kkmalina Re: Atena 30.11.10, 15:49 Witam, Ostatnio mąż zaprosił mnie na kolacje do ATENY i z przykrością muszę napisać że było okropnie. Nie wiem dlaczego tak wolno obsługują w restauracji. Na kartę i złożenie zamówienia - trzeba czekać bardzo długo. Jedzenie było nie dobre - moja sałatka z kurczaka, składała się tylko z paru piersi kurczaka, sera parmezan a reszta sałata pekińska. No ludzie, co to za sałatka? Okropna. Nie pisałabym tego, gdybym była ta, pierwszy raz. Ale innym razem było tak samo. Nic się nie zmieniło z obsługą, ani z jedzeniem. Nie wiem jak wygląda tam wesele, ale restauracji nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
majka1967 Re: Atena 30.11.10, 17:56 Ciekawe informacje piszesz o restauracji Atena w forum "Wesele w Mielcu" , a nie po prostu w forum "Mielec". Ponadto, jak się tak gwałtownie chwali Bryście w 2 innych postach i tak gwałtownie atakuje karolinę to brzmi to jak autoreklama i rzeczywiście osoba zwiazana z tym lokalem mimo zapewnień że nie. O twoim spotkaniu, nie można nie wspomnieć czy było dużo ludzi w restauracji , gdy byłaś tam ze swoim mężem. Ponadto, nie wspomniałaś, że w menu znajduje się opis tego, co zamawiasz i z jakich elementow potrawa się składa a jak piszesz miałaś dużo czasu . Więc, czy nie czytaliście, co piszą? Ja na przykład jadłam ta sałatkę i to jest całkiem smaczna i nie takia ciężka. W rzeczywistości jest to rodzaj sałatki amerykańskiej , bardzo popularnej w USA ... Jedynym minusem jest to, że powinna być zrobiona z Rzymskiej Sałaty, a nie Pekinskiej. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś