05.10.08, 09:22
Wiecie coś na temat lokalu Atena? Jak tam jest? Jaka obsługa? Jakie jedzenie itd?
Obserwuj wątek
    • sohee Re: Atena 15.02.09, 12:36
      Wszystko średnie, wystrój, jedzenie, obsługi nawet nie pamiętam ale jakaś
      musiała być. Chociaż jedzenie sobie państwo młodzi takie zażyczyli więc to już
      może nie Atena zawaliła.
      • only-asia26 Re: Atena 27.02.09, 21:26
        byłam tydzień temu w Atenie na weselu i uważam,że wszystko ok. obsługa fajna i
        bardzo uprzejma, jedzenie spoko i nic nie brakowało,ale to też na pewno duża
        zasługa organizatorów wesela.Dla mnie bez zastrzeżeń, ale kasa też na pewno nie
        mała-coś za cośsmile
    • pszczolaa3 Re: Atena 22.04.10, 17:09
      Witam
      Mielismy wesele w Atenie w Swieta bardzo goraco polecamy ten lokal na wesele
      bardzo mila obsluga, dania super z wlascicielem mozna sie dogadac podpowie we
      wszystkich szczegolach, bardzo goraco polecamy
      • patrycjamacura Re: Atena 16.07.10, 15:51
        Sprzedam termin na WESELE w lokalu ATENA w Mielcu 06.08.2011, kontakt 515-152-124
      • kkmalina Re: Atena 30.11.10, 15:49
        Witam,
        Ostatnio mąż zaprosił mnie na kolacje do ATENY i z przykrością muszę napisać że było okropnie. Nie wiem dlaczego tak wolno obsługują w restauracji. Na kartę i złożenie zamówienia - trzeba czekać bardzo długo. Jedzenie było nie dobre - moja sałatka z kurczaka, składała się tylko z paru piersi kurczaka, sera parmezan a reszta sałata pekińska. No ludzie, co to za sałatka? Okropna.
        Nie pisałabym tego, gdybym była ta, pierwszy raz. Ale innym razem było tak samo. Nic się nie zmieniło z obsługą, ani z jedzeniem. Nie wiem jak wygląda tam wesele, ale restauracji nie polecam.
    • majka1967 Re: Atena 30.11.10, 17:56
      Ciekawe informacje piszesz o restauracji Atena w forum "Wesele w Mielcu" , a nie po prostu w forum "Mielec". Ponadto, jak się tak gwałtownie chwali Bryście w 2 innych postach i tak gwałtownie atakuje karolinę to brzmi to jak autoreklama i rzeczywiście osoba zwiazana z tym lokalem mimo zapewnień że nie.
      O twoim spotkaniu, nie można nie wspomnieć czy było dużo ludzi w restauracji , gdy byłaś tam ze swoim mężem. Ponadto, nie wspomniałaś, że w menu znajduje się opis tego, co zamawiasz i z jakich elementow potrawa się składa a jak piszesz miałaś dużo czasu . Więc, czy nie czytaliście, co piszą? Ja na przykład jadłam ta sałatkę i to jest całkiem smaczna i nie takia ciężka. W rzeczywistości jest to rodzaj sałatki amerykańskiej , bardzo popularnej w USA ... Jedynym minusem jest to, że powinna być zrobiona z Rzymskiej Sałaty, a nie Pekinskiej. Smacznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka