mokra_jane 20.03.05, 20:12 Ratunku!!! Moja mama postawiła przed chwilą na stole miskę z trójkątnymi słonymi ciasteczkami. I ja właśnie co chwila do nich wstaję. A już mi dziś dobrze szło:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiolda Re: ... 20.03.05, 21:42 co to znaczy dobrze szlo?czy zjedzenie ciastek to naprawde tragedia?jesli masz ochote na nie to dlaczego masz nie wstawac?dziewczyny prosze was nie odchudzajcie sie na sile,to nic nie da a moze doprowadzic do jeszcze wiekszej frustracji,zniechecenia,nie ma sensu sie glodzic,odmawiac sobie,unieszczesliwiac siebie.zajmijcie sie swoja dusza,sprobujcie uzdrowic najpierw ja. rozumiem was doskonale,tez czasem nie moge na siebie patrzec,tez czasem nienawidze siebie za to jak wygladam,ale wtedy zajmuje sie czyms innym,jestem wsrod ludzi,rozmawiam,smieje sie i jestem szczesliwa,o wiele szczesliwsza niz wtedy gdy wazylam 40 kilo i mialam wymarzony plaski brzuch i maly biust,to nie liczy sie tak bardzo,pomyslcie o tym ze w koncu wszyscy sie zesatrzejemy,zbrzydniejemy i nikt nie bedzie pamietal jak wygladalas 20 czy 30 lat wczesniej,bedzie pamietal jakim bylas czlowiekiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś