Gość: KOHAM SIATAKUFKEM IP: *.chello.pl 02.07.06, 12:49 to muj ólóbiony sport! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasz1993 Memoriał Huberta Wagnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:23 Jestem bardzo zadowolony,ze Polska odniosła sukces w bardzo prestiżowym turnieju im.Huberta Wagnera.Pokonała,bowiem wielkie potęgi takie jak Włochy,Kuba czy Kanada.Zagrali naprawde dobrze i nie przegrali zadnego spotkania.I to jest bardzo zadowalające!Pod wodzą Raula Lozano Polacy spisują sie znakomicie.Dziekuje panie trenerze,ze wnosi pan do naszej siatkówki tyle serca i pasji.Chciałbym,zeby Polska zdobyła Mistrzostwa świata na Igrzyskach Olimpijskich w Pekinie.Ja uwielbiam grac w siatkówke i to jest bez wątpienia mój ulubiony sport.Kocham pozycję Libero,nawet koledzy przestali na mnie mówic po imieniu tylko wołają Libero.Mam 13 lat o chciałbym kiedys zagrac razem z wielkimi gwiazdami jak Piotr Gruszka, Mariusz Wlazły, Krzysztof Ignaczak czy mój najwiekszy idol Sebastian Świderski. pozdrawiam was wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś