Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

David Murek mówi ''nie'' reprezentacji

IP: *.dial10.evenlink.com 07.09.06, 04:01
    Kogo to obchodzi??!! nie musisz sie czlowieku przemeczac jak inni ZAWODOWCY!
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc Gra w reprezentacji jest chyba dobrowolna ? IP: *.aster.pl 07.09.06, 06:37
        Tak jak zresztą całe uprawianie sportu opiera się na chęciach sportowca. Konia
        do wodopoju można doprowadzić ale nie zmusi się go pić.

Jezeli zawodnicy nie widzą możliwości gry w reprezentacji z powodów obciążenia
        zdrowia to ich święte prawo.
        • Gość: baret Re: Gra w reprezentacji jest chyba dobrowolna ? IP: 193.28.0.* 07.09.06, 07:54
          a mówią że sport TO ZDROWIE ?!
          • Gość: kibic Re: Gra w reprezentacji jest chyba dobrowolna ? IP: *.aster.pl 07.09.06, 09:30
            Sport zawodowy nie jest zdrowy. Zdrowa to jest sportowa rekreacja i to gdy nie
            ma zbyt ostrej rywalizacji ;)
            Ale jesli ktoś kocha sport to nie patrzy na nic.
            Pozdro dla Murka - życze mu jak najlepiej.
      • Gość: gosciu555 David Murek mówi ''nie'' reprezentacji IP: *.hsd1.pa.comcast.net 07.09.06, 06:57
        spoko mamy wielu, pzdr dla murka
        • Gość: tonex Re: David Murek mówi ''nie'' reprezentacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:34
          Ciekawie jak wielu jest tych (dobrych) o których mówisz na pozycje przyjmujacego?
      • Gość: kid Re: David Murek mówi ''nie'' reprezentacji IP: *.icpnet.pl 07.09.06, 07:30
        słusznie!

mamy przykład (marcin prus) jak kończy się kariera zawodnika, który ma
        niewyleczoną kontuzję i w najważniejszych meczach gra na blokadach. tak na
        marginesie: podrowienia dla marcina!
        • Gość: Totamto Dziękuję Panie Dawidzie ! ! ! IP: *.chello.pl 07.09.06, 08:35
          Panie Dawidzie jeszcze raz dziękuję za te wszystkie Pana "asy serwisowe"
          i ogromne serce do gry, ale zdrowie jest najważniejsze, bo mamy wszyscy
          tylko "jedno życie". Powodzenia w karierze klubowej.
          • pawel2212 Czemu teraz? 07.09.06, 09:23
            Lazano postawił na Murka, budował zespół. Jeżeli Murek chciał odejść, proszę
            bardzo. Ten chłopak zrobił już wystarczająco dużo dla reprezentacji. Ale trzeba
            było taką decyzję podjąć rok temu, a nie na za pięć dwunasta dużej imprezy.
            Trzeba to ocenić jako brak profesjonalizmu ze strony tego zasłużonego chłopaka.
            A tak poza tym to bardzo szkoda, że już nie będzie grał w kadrze.
            • Gość: realista Re: Czemu teraz? - moze dlatego, Pawel, iz ... IP: 80.249.49.* 07.09.06, 10:20
              ... wlasnie teraz sie okazalo jak ciezka/niebezpieczna/itd. jest kontuzja?

Czesto jest przeciez tak, iz zawodnik ciagle probuje z kontuzja walczyc, uzywac
              nowych srodkow/lekow/lekarzy itp. Organizm tez roznie reaguje .... Nic, ja bym
              nie winil Murka nie znajac konkretow.

Bardzo mi sie tez podobaly inne wypowiedzi kibicow siatki na portalu; jakaz
              roznica w kulturze wypowiedzi porownujac np. z forum pilkarskim... Nic,
              pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibicow sportowych, ktorzy lubia rzeczowo
              dyskutowac!
          • kibic66 Re: Dziękuję Panie Dawidzie ! ! ! 07.09.06, 14:00
            kiedy widzę Was w takim gazie to przeżywam wielkie emocje. bardzo lubię
            siatkówkę. Chociaż nie mogę nadążyć wzrokiem przy ścięciach. bardzo Wam
            chłopaki dziękuje za zaciśnięte serce z emocji. Jesteście wielcy i wspaniali.
            Dbajcie o siebie. dziękujemy za ciężką pracę w kadrze, brawo,
      • rudy_rudolf Dawid-kuruj się 07.09.06, 09:32
        masz rację, zdrowie jest najważniejsze, zwłaszcza jeśli zawodowo uprawia się
        sport, a wiadomo jak kontuzyjna jest siatkówka.

lepsza strona życia
        www.asiaq.pl
        wygraj szkolenie
        www.grupa-kreatywna.pl
      • Gość: mbucz Re: David Murek mówi ''nie'' reprezentacji IP: 194.246.124.* 07.09.06, 09:34
        Mam nadzieję Dawid, że się odkurujesz i jeszcze wrócisz...

Pzdr.
        • Gość: as Re: David Murek mówi ''nie'' reprezentacji IP: 62.233.164.* 07.09.06, 09:52
          to nie moze zrobić jak francesco totti, ktory powiedzial ze nie gra przez rok
          zeby odpoczac i dojsc do formy po kontuzji a potem wrocic do repry?
          • Gość: polka Re: David Murek mówi ''nie'' reprezentacji IP: 217.96.125.* 07.09.06, 12:31
            Dawid to wspaniały zawodnik.Jakoś trudno mi sobie wyobrazić kadrę na MŚ bez
            jego udziału... :( .Decyzja jednak jest zrozumiała i należy ją szanować.Zdrowie
            jest najważniejsze ,zdrowia się nie kupi.
            Przypadek Marcina Prusa wiele nam mówi :(.
            Dziękuję Ci Dawid za to wszystko co zrobiłeś dla tej reprezentacji,brakuje słów
            żeby to oddać !naprawdę..
            • Gość: Anna Re: David Murek mówi ''nie'' reprezentacji IP: *.man.czest.pl 07.09.06, 16:25
              Dzięki Panie Dawidzie! Jest Pan wspaniałym graczem i może Pan jeszcze w życiu
              zrobić wiele dobrego dla siatkówki. Niech Pan zdrowieje i bardzo dba o siebie i
              o rodzinę. Rozumiem Pana decyzję choć nie wiem jak będe ogladać mecze kadry bez
              Pana udziału. Serdecznie pozdrawiam wszystkich którzy kochają pana i siatkówkę.
      • Gość: czytelnik David Murek mówi ''nie'' reprezentacji IP: *.chello.pl 07.09.06, 21:27
        Przeglądam strony sportowe i wszędzie otwiera się dodatkowa reklama bet-win. Za
        cholerę nie da sie wyłaczyć. Ej, panowie z marketingu Agory - czy chodzi Wam o
        wkurzenie usera? Mnie szlag juz trafia, nie mogąc zobaczyc pełnej strony. Mam
        nadzieję, że dali mnóstwo kasy za brak możliwości wyłaczenia bannera, inaczej
        jesteście i pazerni i głupi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka