Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia - Lech

IP: *.chello.pl 24.09.10, 20:16
    Brawo !! ;]
    Obserwuj wątek
      • Gość: Casparus Re: Legia - Lech IP: *.chello.pl 24.09.10, 20:18
        Przecież każdy wie, że legia przegra.

Pozdrowienia z Gdańska
        • 4krzych1 słabe obszczymurki zwyciężyły jeszcze słabszych 25.09.10, 09:02
      • Gość: Grzesioo1205 Legia - Lech IP: 80.48.123.* 24.09.10, 20:20
        co za syf
      • Gość: włochaty Legia - Lech IP: *.echostar.pl 24.09.10, 20:20
        ten gość co pisze relacje chyba coś przyjął do nosa :)
      • Gość: żabol Wstyd mi za tych z radomia IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 24.09.10, 20:32
        Wstyd mi za tych z radomia
      • Gość: klimex_lg Legia - Lech IP: *.chello.pl 24.09.10, 20:36
        No i kolejny trener na "lewym aucie"
      • Gość: ! starówka zabita dechami bo legia strzeliła gola IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 24.09.10, 20:45
        ooo starówka zabita dechami bo legia strzeliła gola
      • Gość: klimex_lg Legia - Lech IP: *.chello.pl 24.09.10, 20:46
        A moze nie !?
      • Gość: tejkśu go home tejkśu 12 zawodnikiem lecha? IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 24.09.10, 20:51
        tejkśu 12 zawodnikiem lecha?
      • Gość: profan Legia - Lech IP: *.icpnet.pl 24.09.10, 20:54
        Dobry, waleczny mecz, wreszcie w godnych stolcy warunkach.Tylko jedno: ten kto pisze komentarz jest nieżle porąbany.B.ważny mecz, a on,dyletant, wypisuje niby szydery.
      • Gość: Piotrek Legia - Lech IP: *.chello.pl 24.09.10, 21:08
        Mecz w TV wygląda zajeb...Do niedawna było nie do pomyślenia, żeby tak fajnie się oglądało polską ligę. Zrobiliśmy duży krok pod względem estetyki stadionów w krótkim czasie i co ważne to nie tylko stadiony na Euro 2012. Dobry stadion wpływa też nie tylko na przyjemność oglądania meczu przed telewizorem, ale też na lepszą grę zespołów. Jeśli chodzi o doping i atmosferę na stadionie to Europa Zachodnie się chowa!
      • Gość: Normalny Legia - Lech IP: 80.54.50.* 24.09.10, 21:11
        Komentarz w relacji na żywo tragedia ,nie da się tego czytać.
      • Gość: asdas Legia - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.10, 21:31
        addas
      • Gość: Nienasz Legia - Lech IP: *.home.aster.pl 24.09.10, 21:31
        Skandal!!! Sędziowie znowu faworyzują Legię. Legia ma czerwoną kartkę, a Lech nie.
        • Gość: hheh Re: Legia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 21:47
          80. min.
          Słupek ratuje Lecha! Rzut wolny dla Legii z niespełna 30 m. Rybus strzela po ziemi, piłka leci obok muru, Burić rzuca się, muska piłkę, ale jej nie zatrzumuje... Piłka trafia w słupek! Dopada do niej jeszcze Astiz, ale z trzech metrów przy leżącym bramkarzu trafia w boczną siatkę.

Jak ,Rybus???? - przecież wyleciał za czerwona kartke duzo wcześniej. Weźcie się do roboty redaktorzyny.
      • Gość: JA Legia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 21:40
        komentujcie normalnie bo wasze żałosne komentarze typu to przyjęcie nie było warte nawet 1.99 PLN jest głupie i wcale nie śmieszne i żal za dupe ściska jak sie czyta to gó... które chcecie nazwac relacją meczową.
      • Gość: loko Legia - Lech IP: *.chello.pl 24.09.10, 21:47
        80 min Jak Rybys strzela po ziemi? W szatni?
      • Gość: lol Legia - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 21:56
        wuefista won!!!!!!! z lecha
      • mapiec Fatalnie komentowany mecz na Canal+ 24.09.10, 21:59
        Nie dało się tego słuchać!
        • Gość: f.ck Re: Fatalnie komentowany mecz na Canal+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 22:31
          Nie przesadzajmy... bym powiedzial, ze fatalna gra Lecha...
        • grudziaz Re: Fatalnie komentowany mecz na Canal+ 24.09.10, 22:42
          Masz rację to nie to co komentarz mistrza Szpakowskiego.....
          • Gość: Kolton_rulez Re: Fatalnie komentowany mecz na Canal+ IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.10, 22:53
            Nie. Gościowi chodzi raczej o styl Mister Kołtonia. Ten komentuje bezstronnie i ze świetną dykcją!
        • Gość: FAN C+ Re: Fatalnie komentowany mecz na Canal+ IP: *.xdsl.centertel.pl 24.09.10, 23:21
          A kim Ty Kur... Jesteś ??
          Komentarz na Canal+ jest najlepszy więc się odwal od niego.
          • Gość: joker Re: Fatalnie komentowany mecz na Canal+ IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.10, 00:44
            Tak, zwłaszcza kiedy komentuje smokowski. Ten gość jest żałosny, nie ma pojęcia o komentowaniu, interesują go tylko kontrowersje.
      • Gość: f.ck Gra Lecha - czysty kretynizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 22:02
        brawo Lech, potraficie tylko walczyc o premie w Lidze Europejskiej, a z tak slaba (w dodatku grajaca w 10) Legia gracie gorzej niz amatorzy, nie potraficie wyjsc z pilka z wlasnej polowy lub marnujac ok cztery 100 % okazje, brawo kretyni
        Nic się nie stało, idziemy dalej :/.....
      • Gość: inat Zielinski, won! I nigdy do Poznania nie wracaj IP: *.fbx.proxad.net 24.09.10, 22:03
        • Gość: only Legia Coscie tak cicho? Pyrki coscie tak cicho? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 22:48
          zdech, zdech wasz kulejorz!!
          • Gość: gostek Re: Coscie tak cicho? Pyrki coscie tak cicho? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 22:55
            Umyjcie sie co z wami pogadamy....moze wam nawet poslemy Paetza...on lubi czystych.
            • Gość: okqwertyuj Re: Coscie tak cicho? Pyrki coscie tak cicho? IP: 94.75.121.* 24.09.10, 23:10
              > Umyjcie sie co z wami pogadamy....moze wam nawet poslemy Paetza...on lubi czyst
              > ych.

Widzę, że dysponujesz szczegółową wiedzą. Mam w związku z tym pytanie: kiedy sie nie myłeś, karał cię jakoś szczególnie czy po prostu braliście razem kąpiel?
          • Gość: sdada Re: Coscie tak cicho? Pyrki coscie tak cicho? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 23:01
            nie podniecaj sie tak, legia grala slabizne w pierwszej polowie, a Lech im pozwolil na jeszcze wiecej, zapewne w nastepnych tygodniach nastapi powrot do dawnej formy
            • Gość: sdada Re: Coscie tak cicho? Pyrki coscie tak cicho? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 23:01
              dawnej formy - czyli z poczatku sezonu...
              • Gość: rosomak zdech, zdech wasz kulejosz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 23:07
                tyle w temacie lamusy z poznania!
                • Gość: sdada Re: zdech, zdech wasz kulejosz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 23:18
                  twoja (l)egnie 29 maja...
      • Gość: le ming Legia - Lech IP: 178.73.49.* 24.09.10, 22:14
        Już czekam na poznańskich napinaczy z Amiki. Kiedy zapowiedziałem, że Lech przerżnie sromotnie, jeden taki mi tu wczoraj zapodał "Ciekawe co powiesz w piątekwieczorem". Jak to - co powiem? Brawo Legia! W dziesiątkę ograliście największych pozerów Ekstraklasy.
        • Gość: wz Re: Legia - Lech IP: 82.160.150.* 24.09.10, 23:24
          Wrzuć na luz kolego z Wawy - na razie to my, pozery z Poznania, Wronek czy jak tam sobie chcesz jesteśmy mistrzami Polski i gramy w fazie grupowej Ligi Europejskiej.
          Co do dzisiejszego meczu to chyba i Ty i ja w 1 połowie zastanawialiśmy się jaka była najwyższa w historii porażka Legii na własnym boisku - w 2 połowie Legia zagrała bardzo ambitnie, Lech beznadziejnie i sensacja stała się faktem.

• Gość: gość Legia - Lech 2:1 :-))) Lech zdech!!! IP: *.spray.net.pl 24.09.10, 22:41
        Brawo chłopaki! Tacy jak dzisiaj macie być w każdym meczu, nawet kiedy "eksperci" mówią, że nie macie szans. Jak trzeba, to wychodźcie na boisko tylko w dziesięciu :-)))

Waleczni! Szybcy, zdecydowani, nieustępliwi!

Sędziowie powinni dzisiaj zapić, zdecydowanie to nie był ich wieczór. Czerwona kartka za złapanie przeciwnika za rękę, po którym ten pada jak ścięty na murawę...

Atmosfera na stadionie super!

To była dobra okazja żeby się odbić i ją wykorzystaliście.
        • Gość: rosomak Jusko pajacu, zal mi ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 22:56
          "znafco"
        • Gość: wz Re: Legia - Lech 2:1 :-))) Lech zdec IP: 82.160.150.* 24.09.10, 22:59
          Człowieku zastanów się zanim coś napiszesz. Jaka czerwona kartka za łapanie, przecież to była druga żółta i chyba dla nikogo poza Tobą nie była nawet kontrowersyjna.
          Co do reszty w zasadzie zgoda, Lech po 30min uznał że Legia jest tak słaba że nie trzeba się wysilać, potem Legia zaczęła grać dobrze a Lech żenująco słabo
          • dziubek Re: Legia - Lech 2:1 :-))) Lech zdec 24.09.10, 23:20
            Zdecydowanie to nie był faul na żółtą kartkę i tym samym na czerwoną. Obejrzyj sobie powtórkę, jak trzeba to ze sto razy. 95% aktorstwa i użalania się nad sobą lechity, które najwyraźniej zrobiło wrażenie na sędzi. Sędziowie w ogóle kiepscy byli.
            • Gość: wz Re: Legia - Lech 2:1 :-))) Lech zdec IP: 82.160.150.* 24.09.10, 23:30
              Oglądałem powtórkę, słuchałem komentarzy w C+, dla wszystkich komentatorów (myślę że w miarę obiektywnych) ewidentna kartka. Krivets wybiegł przed Rybusa ten zatrzymał go ciągnąc za koszulkę, nie jestem sędzią ale nasłuchałem się w C+ czy w TVP2 że to z automatu żółta kartka. Co do złego sędziowania zgadzam się, miałem wrażenie że 1 połowie na więcej pozwalali Lechowi w drugiej Legii
              • dziubek Re: Legia - Lech 2:1 :-))) Lech zdec 25.09.10, 06:58
                To chyba gościowi z Lecha ta koszulka przyrosła do ciała - tak go zabolało to pociągnięcie za koszulkę. :-)

Dobrze wiesz, jeśli oglądasz piłkę, że takie rzeczy zdarzają się w futbolu często.

No, ale Legii najwyraźniej wyszło to na dobre. :-D
      • dziubek Re: Legia - Lech 24.09.10, 22:44
        jesteś pewien, że komentujesz wydarzenie sportowe?
      • Gość: He he Re: Legia - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.10, 22:54
        Boli?
        I bardzo dobrze.
      • Gość: fichtel1 Re: Te legionista poparaduj przed Bronkiem z krzyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 22:57
        em. I cmoknij hagiewu
        • Gość: hopsik zyj "gospodarniej"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 23:17
          a Ty zgas swiatlo jak strone w ksiazce przewracasz, no i nigdy nie odwiedzaj znajomych, bo grozi to rewizyta - a wtedy wypada czyms poczestowac - a tak taniej Ci wszystko wyjdzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka