mietek.grodecki 20.09.09, 11:32 Tak nawet nazywają go jego przeciwnicy w Sejmie, którzy mają ogromny szacunek do jego inteligencji strategicznej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x2468 Re: Prezes Kaczyński - napoleońska głowa 20.09.09, 11:35 mietek.grodecki napisał: > Tak nawet nazywają go jego przeciwnicy w Sejmie, którzy mają ogromny szacunek > do jego inteligencji strategicznej Tez tak uwazam.Niczym Napoleona glowa.Odlana po smierci Cesarza.Odlana z betonu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Prezes Kaczyński - napoleońska głowa 20.09.09, 11:57 x2468 napisał: > mietek.grodecki napisał: > > > Tak nawet nazywają go jego przeciwnicy w Sejmie, którzy mają ogromny szac > unek > > do jego inteligencji strategicznej > > Tez tak uwazam.Niczym Napoleona glowa.Odlana po smierci Cesarza.Odlana z betonu > . Nieprawda. Bo pusta w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Prezes Kaczyński - napoleońska głowa 20.09.09, 12:02 Zeby pusta.Ciezka.NIczym wypelniona olowiem.Moze to skutek zabawy z malpkami? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A ja raczej widzę takiego niemotę, co sobie ze słu 20.09.09, 12:02 słuchawkom rady dać miernota nie może. Myśłę, ze Napoleon by sobie w swoich czasach z nią poradził jak by mu pokazano tak jak Merkel pokazała tej marnej namiastce Napoleona Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: A ja raczej widzę takiego niemotę, co sobie z 20.09.09, 12:36 zapijaczony_ryj napisał: > słuchawkom rady dać miernota nie może. > Myśłę, ze Napoleon by sobie w swoich czasach z nią poradził jak by mu pokazano > tak jak Merkel pokazała tej marnej namiastce Napoleona Może to pederastia mu mózg wyżera ? Kto wie, kto wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Prezes Kaczyński - napoleońska głowa 20.09.09, 13:10 A jaka urodna. Wystarczy popatrzeć i mieć wzdęcie. Mieliśmy takiego kolegę na studiach. Siał geny dookoła. Nawet historyczki, archeolożki i muzykolożki. Wystarczy, że popatrzyły. W Studio Wojskowym wzbudzał szacunek wśród wykładowców. Kaczyński Prezes jest urodnym bardzo. Ma także bardzo interesujący wyraz twarzy. Koleżanka mówi, że gdy dłużej na niego patrzy natychmiast zaczyna pocierać udami i raz nawet miała, po zakończeniu przemówienia na konferencji prasowej go obserwując - multiple orgasm. Na mnie to tak nie działa - raczej wymiotnie ale pięknym i urodnym on ci jest. Poza tym jest dobrym strategiem. Przewiduje jak dobry szachista - siedemnaście ruchów naprzód. Koleg był też taki - wiedział kiedy na czas wyjąć aby nie zaflancować. On jednak przewidywał pięć ruchów naprzód. Wydaje się, ze Kaczyński jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Prezes Kaczyński - napoleońska głowa 20.09.09, 13:45 Gdyby on byl jedynym samcem na bezludnej wyspie pelnej samych bab, to zostala bym najpewniej lesbijką. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Prezes Kaczyński - napoleońska głowa 20.09.09, 13:53 On nie baba,lecz jejmosc. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Prezes Kaczyński - napoleońska głowa 20.09.09, 21:29 Jej.Czyli taka wyzej postawiona baba. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Prezes Kaczyński - napoleońska głowa 20.09.09, 13:45 świnto racja :D Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Zacytuję Remeza2 > 20.09.09, 13:52 Najlepszy dowcip powtórzony po raz n-ty przestaje być śmieszny. :p Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Kutuzow sie klania , potem bylo Waterloo 20.09.09, 13:53 nie osmieszaj sie . mietek.grodecki napisał: > Tak nawet nazywają go jego przeciwnicy w Sejmie, którzy mają ogromny szacunek > do jego inteligencji strategicznej Odpowiedz Link Zgłoś
czart_polski Kaczyński - napoleoński wzrost 20.09.09, 13:57 a nie głowa ale koniec prezesa będzie jak Napoleona na wygnaniu Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Mie-e-e-etek! Tyś się z kozą na łby pozamieniał??! 20.09.09, 14:56 I możesz stanąć z Jarkaczem w szranki, bo nie wiem która głowa głupsza - jego napoleońska, czy twoja kozia!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Mie-e-e-etek! Tyś się z kozą na łby pozamieni 20.09.09, 14:59 kaczy_mozdzek napisał: > I możesz stanąć z Jarkaczem w szranki, bo nie wiem która głowa głupsza - jego n > apoleońska, czy twoja kozia!! > :)))))) > Nie masz racji ! Koza to przy mietku tytan intelektu, wdzieku i rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Mie-e-e-etek! Tyś się z kozą na łby pozamieni 20.09.09, 15:07 lech.niedzielski napisał: > kaczy_mozdzek napisał: > > > I możesz stanąć z Jarkaczem w szranki, bo nie wiem która głowa > głupsza - jego n > > apoleońska, czy twoja kozia!! > > :)))))) > > > Nie masz racji ! Koza to przy mietku tytan intelektu, wdzieku i > rozumu. Fakt > bi.gazeta.pl/ludzie/8/48/z63298O.jpg :p Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Widzisz, zeby Napoleon był podobny go kartofla? 20.09.09, 15:12 Albo miał taki wytrzeszcz jak jarkacz? upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5d/Napoleon_-_2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Widzisz, zeby Napoleon był Kartoflem? 20.09.09, 15:19 Ryju, Mietek to ściema, choć już nudna. Powoływanie się przez kaczystów na Napoleona > żenada! Wzrost to nie wszystko (vide: Bush). Niech się raczej powołują na GosiU EdgarU! ;) ps. na razie: pa! ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Widzisz, zeby Napoleon był Kartoflem? 20.09.09, 18:16 A ja miałem (kiedyś) taką sygnaturkę: Aleksander Wielki był malutki... Stalin był malutki... Hitler był malutki... Kaczyński... - no, też jest malutki... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Widzisz, zeby Napoleon był Kartoflem? 20.09.09, 18:20 Na tamte czasy, Hitler wcale nie był "malutki" > 176 cm. :p Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Widzisz, zeby Napoleon był Kartoflem? 20.09.09, 19:09 To już nie wiem, skąd mi się wzięło, że był malutki :) Może z charakteru... hitlerowskiego... ? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Prezes Kaczyński - napoleońska głowa 20.09.09, 15:27 rzeczywiście, bardzo okrągła głowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Prezes Kaczyński - napoleońska głowa 20.09.09, 15:28 i mało odległa od ziemi.. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Prezes Kaczyński - napoleońska głowa 20.09.09, 17:44 mietek.grodecki napisał: > Tak nawet nazywają go jego przeciwnicy w Sejmie, którzy mają ogromny szacunek > do jego inteligencji strategicznej Wobec tego, rok 2007 i wybory parlamentarne to dopiero Lipsk, czy już Waterloo tego inteligentnego stratega ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Prezes Kaczyński - napoleońska głowa 20.09.09, 18:01 Zapewne mają na myśli Waterloo ;-) i marzą o św. Helenie Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Prezes Kaczyński - napoleońska głowa 20.09.09, 18:06 zaba_pelagia napisała: > Zapewne mają na myśli Waterloo ;-) > i marzą o św. Helenie > O Helenie? ŁOmatko, nie wierzę! ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Kaczyński - napoleońska głowa 20.09.09, 19:59 Chyba ta z jego gaci. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Prezes Kaczyński - napoleońska głowa 20.09.09, 21:42 Tja. Borodino czy już Waterloo? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Co racja, to racja. Wodzu, prowadź na Moskwę! 20.09.09, 21:43 Cha, cha! Odpowiedz Link Zgłoś