Gość: kibicKOLEJORZA1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 20:21 trudno powiedzieć kto wygra. Stawiam , że wygra LECH POZNAŃ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
synziemi Re: Górnik - Lech 23.10.10, 21:48 Lech na pewno wygra! Jestem tego pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rico Re: Górnik - Lech IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.10, 21:55 Jak pokaza 10% tego z Angli,to starczy na te nity z Zabrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Re: Górnik - Lech IP: 83.238.5.* 24.10.10, 16:18 Co oni pokazali w meczu a Anglii? Bo ja nie zauważyłem nic. Wymień mi bo ja nie potrafie wsymienić dobrych stron, najlepszą stroną polskiej drużyny było osłabienie angielskiej drużyny buahhaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosta Wielki Górnik wykoleił leszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 17:46 Wielki Górnik wykoleił leszka papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Re: Górnik - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 14:55 a skąd to możesz wiedzieć Kolego, oglądasz mecz na żywo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekkk Re: Górnik - Lech IP: *.netbase.pl 24.10.10, 16:04 A ty nie ogladasz? czyżbyś dziecko neo nie slyszal o stronie www.atdhe.net/ gdzie są mecze wszystkich lig na zywo wideo w przeglądarce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsaasd Re: Górnik - Lech IP: 83.238.5.* 24.10.10, 16:23 Jest 70 min lech przegrywa 2-0. "Lech przegra. Jestem tego pewny" Zmiana zeznań. buahhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Górnik - Lech IP: *.acn.waw.pl 24.10.10, 16:33 (L)ech zdechł. Kolejorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hi Hi Re: Górnik - Lech IP: *.as.kn.pl 24.10.10, 16:44 Upsss pora wstawać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Re: Górnik - Lech IP: *.xdsl.centertel.pl 24.10.10, 16:45 I byś Kur** nie miał teraz ręki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragon Re: Górnik - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 17:10 Ta kolejka spotkań przyniosła wiele niespodzianek... Przełamanie Legii i Wisły, porażki rewelacji tego sezonu czyli Jagi i Korony oraz Lechii a Lech dalej gra bardzo kiepsko i nie można tego tłumaczyć lepszą grą w LE bo i tam już ich zaskakujące wyniki się skończyły... Nie jestem fanem Lecha ale dla mnie to nie do pomyślenia że zespół może aż tak zmiennie grać w pucharach i lidze. Przecież mają dobrego trenera a stracili tylko Lewego więc nadal powinni być mocni bo został Peszko Arboleda a przybył Rudnevs wiec nie powinno być aż tak źle jak to wygląda... Co prawda do końca jeszcze 20 kolejek więc wszystko się może zdarzyć ale z taką grą to daleko nie zajdą no chyba że do 1 ligi ;) za tydzień WIELKI HIT: mistrz vs vice-mistrz Lech - Wisła :) ja stawiam na Białą Gwiazdę która wreszcie się odblokowała więc szykują się ogromne emocje ;) powtórka z meczu WISŁA - Lechia mile widziana :) JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon.Mol Dan Petrescu lub Bakero...nie ma innej alternatywy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 25.10.10, 02:40 Murzyni to sku...syny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torcida Knurów Górnik - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.10, 11:45 Górnik Zabrze wygra ! Niema innej opcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Górnik - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 15:23 górnik gol trala la la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacol Rutkowski Górnik - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.10, 15:40 No to Zieliński leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trenejro Kto waszym zdaniem zastąpi Zielińskiego? IP: *.netbase.pl 24.10.10, 15:41 Ja stawiam na kogoś z zagranicy, raczej Niemca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Kto waszym zdaniem zastąpi Zielińskiego? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 24.10.10, 16:44 Najpierw ważne aby Zielińskiego wywalili. On chyba sam nie odejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsfg Tshibamba najlepszy w Lechu do przerwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 15:41 Jako jedyny potrafi się zastawić i celnie podać, miał kilka akcji w których potrafił przepchnąć rywala, reszta żenua z Henriquezem na czele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Komentatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 15:44 Ludzi z C+ mogliby zastanowić się nad doborem komentatorów, bo tu komentuje Brzęczek - osoba związana z Górnikiem, albo czasem mecze Legii komentuje Rosłoń. W takich sytuacjach trudno o obiektywizm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Komentatorzy IP: *.netbase.pl 24.10.10, 16:01 jak byś nie wiedzial, Brzękol gral też w kolejorzu...dlatego dobor komentatora optymalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Komentatorzy IP: *.netbase.pl 24.10.10, 16:05 Brzęczek też gral w Kolejorzu, expercie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Komentatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 16:23 heh mój blad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFAŁ KSG Re: Komentatorzy IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.10, 17:03 Tak mówisz jakby Brzęczek pomógł wygrać Górnikowi , zawsze gościem jest osoba związana z gospodarzami . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Górnik - Amica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 15:50 no i do przerwy niespodzianka, chociaż co ja plotę?? patrząc na tabele wynik jak najbardziej adekwatny do pozycji zajmowanych przez obie drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionus kuchenkorze co wy robicie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 16:06 ręce opadają, świat się wali, jakiś górnik ogrywa co by nie mówić ekipę z aspiracjami na wyjście z grupy ligi europejskiej....żenua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdsa Re: kuchenkorze co wy robicie???? IP: 83.238.5.* 24.10.10, 16:17 Wiesz, jak Man City nastawił sie na słabiaka, rezerwowym składem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StaH Re: rezerwowy skład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 16:55 Lech też na Man pojechał w co najmniej dziwnym składzie. Ważne że p. Zieliński zadowolony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy-34 Górnik - Lech IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.10, 15:52 Lech pokazuje swe oblicze dno,dno i jeszce raz dno!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asaa Bardzo dobre zachowanie się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 15:54 ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górnik Górnik - Lech IP: 213.5.202.* 24.10.10, 15:58 Peszko jest prawie jak Cristiano Ronaldo.Ta jego technika,szybkość,zwinność ha!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL nigdy nie spadnie! kolejorz nigdy nie spadnie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 15:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Górnik - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 16:10 przegra lech Odpowiedz Link Zgłoś
hearthland93 Górnik - Lech 24.10.10, 16:14 I to byłby łabędzi śpiew Lecha Poznań, jeśli chodzi o wojaże w Ekstraklasie. spaść nie spadną ale wylądują co najwyżej w połowie tabeli. To może rzucą ligę i będę grać w Pucharze Polski - walka o Puchary Europejskie ? haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech11 Re: Górnik - Lech IP: *.eimg.pl 24.10.10, 16:52 To powiedz w takim razie za jaką drużyną ty jesteś? Może za mistrzowską Legią, co nic nie osiągneła w tamtym sezonie? Lech przynajmniej reprezentuje Polskę w Pucharach Europejskich, i miło się patrzy na jego mecze w tych rozgrywkach, natomiast co do ligii, to jeszcze będzie czas na to, że Lech się obudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Górnik - Lech IP: *.spray.net.pl 24.10.10, 17:36 Odp... się od Legii, dostaliście w trąbę i kwita. Lecz kompleksy na swój koszt. A co do reprezentowania w ełropie ..... gó... przykleiło się do statku i krzyczy "płyniemy!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsda Górnik - Lech IP: 83.238.5.* 24.10.10, 16:15 Tak przypuszczałem, po gradzie bramek w sobote, w niedziele Lech-Górnik będzie wiać nudą i gównem. Lech przegrywa, buahahha ciuciułała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: Górnik - Lech IP: *.icpnet.pl 24.10.10, 16:28 Mam nadzieje , że Dni Zielińskiego już są policzone...Lech gra bez polotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Górnik - Lech IP: *.icpnet.pl 24.10.10, 16:23 Pierdolone ciećwirze nie wiedzą co robią. Chyba nie do końca wiedzą po co przyjechali do Zabrza... Żal dupe ściska. Zero, komplete zero ładu w grze. Kto w dzisiejszych czasach gra w balona??!! Widziałem to u Zielińskiego, kiedy prowadził Polonie W. i tego też się spodziewałem w Poznaniu... Poprzedni sezon pokazał, że jednak da się (czasem) przytrzymać piłke przy ziemi. No ale jednak powrot do starej myśli szkoleniowej naprowadził Lecha na "właściwe" tory z zawiadowcą Żielińskim na pokładzie. Frajer!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Zielinski zrezygnuj jak najszybciej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 16:24 poki Lech nie jest w strefie spadkowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grs Górnik - Lech IP: *.interpc.pl 24.10.10, 16:25 Przynajmniej pożegnają sie z Zielińskim i może zatrudnią jakiegoś trenera z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Górnik - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.10, 16:30 Lech jest fantastyczny niech się przyznają ile kasy dostawją za dostarczanie punktów.Zieliński czy ty nie widzisz ze musisz odejść ty człowieku nie pasujesz do Poznańskiej potęgi piłki noznej. Gdzie są te czasy Mirek Okoński Mariusz Niewiadomski Jacek Bąk Heniu Miłoszewicz ludzie cały zarząd Lecha do wymiany zachowujecie się jak betony z PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Lech nigdy nie spadnie..mimo że przegrywa mecz za IP: 83.238.5.* 24.10.10, 16:30 meczem. Może poprostu nie rozumieją że Ekstraklasa i LE to dwa niezależne od siebie turnieje. Coo taaaaam. Nie spadnie, nie(hahhahahhahha). Może przegrać za tydzień i za dwa..ale nie spadnie..bo tak buahhaahhHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mantas Górnik - Lech IP: 217.168.129.* 24.10.10, 16:32 Zielinski zrobił z Lecha przecietna druzyne ,bez harakteru:(za Smudy wygrali by 3;2.Temu Panu juz dziekujemy,to nie ma sensu!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Górnik - Lech 24.10.10, 16:45 uporczywie powtarza że tshibamba to bardzo dobry zawodnik , z tshibamby taki dobry zawodnik jak z zielińskego dobry trener , najlepiej niech razem z zielinskim spadają na szczaw i własnie chyba taka szczakowianka to ich własciwe miejsce pobytu, he he . wyglada na to ze lech bedzie walczył ale o utrzymanie w lidze. to się po prostu w pale nie miesci !. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibole Górnik - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.10, 16:35 Na poczatku sezonu trzeba powiedzieć że ci mają zdobyć Mistrzostwo tej śmiesznej Ekstraklasy.I poco rozgrywać następne mecze.Dlaczego tak nienawidzicie Poznania wy najgorsze świnie warszawskie.Poznańscy kibice na meczach wyjazdowych do innych państw umią sie zachować a wy bydło z warszawy trzeba na was milicjantów na koniach wy barachło.Bieszcie przykład z Wielkopolski bo my na was robimy żmiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Górnik - Lech IP: *.chelmno.mm.pl 24.10.10, 16:44 Zarząd powinien zwolnić pana Zielińskiego. Nie można się oglądać wstecz. Liczy się teraźniejszość. 14 miejsce w lidze mnie nie cieszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryman Górnik - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.10, 16:42 dobrze że Górnik w polskim składzie potrafi pokonać zagraniczne gwiazdki Lecha Odpowiedz Link Zgłoś